Mysza2 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Jestem na zaproszenie. Niestety z deklaracją nie mogę pomóc :( Pomogę rozsyłać wątek:) Quote
Tymonka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Mysza2 napisał(a):Jestem na zaproszenie. Niestety z deklaracją nie mogę pomóc :( Pomogę rozsyłać wątek:) Dzięki to też bardzo dużo , ja od wczoraj nie robie nic innego i jakieś efekty są :) Quote
Iv_ Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dziękuje za zaproszenie na wątek :loveu: Niestety moja pomoc będzie mierna, mogę zadeklarować jednorazowo 20 zł na biedactwo i nic więcej. Przykro mi. Poproszę o konto do wpłaty. Quote
Fundacja Medor Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 mam nadzieje że i ja na coś się przydam Quote
Tymonka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Iv_ napisał(a):Dziękuje za zaproszenie na wątek :loveu: Niestety moja pomoc będzie mierna, mogę zadeklarować jednorazowo 20 zł na biedactwo i nic więcej. Przykro mi. Poproszę o konto do wpłaty. Iv to i tak bardzo dużo , każdy grosik się liczy :) konto wysyłam Quote
polubek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 cioteczki jestem na zaproszenie anja. obiecałam wstawić na nk i zaraz to zrobię, mogę jeszcze banerki jeżlei chcecie Quote
beka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Jest szansa na lepsze zdjecia? zrobiłam bym kilka ogłoszeń. Quote
Linssi Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Kurcze, a gdzie moj post?? wrrr... pisalam, ze jesli koszty hotelowania to hotel+karma, to moge dac pol worka dog chowa, ktore zostalo po naszej Rozie. Quote
polubek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 CIOTECZKI TAK JAK OBIECAŁAM WSTAWIŁĄM SUNIE DO SIEBIE MOŻE COŚ.... JAK CO PRZENOŚCIE TO NA SWOJE KONTA http://nk.pl/#profile/5248047/gallery/album/14/267 Quote
li1 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Jak rozumiem to jest hotelik za 450 zl. Gdzies w poblizu onki ? Bo dojda koszty transportu. A po podkarmieniu trzeba ja wykastrowac. I chyba zaszczepic. Ten przyschroniskowy hotelik u mariamic kolo Szczecinka kosztuje tylko 200zl. A w ogole najlepszy bylby domowy DT, dom z ogrodem i 3 metrowym plotem. Suczka mloda, musi biegac z pare godzin dziennie. Kojec u kolegi to dobry pomysl. Rozumiem, ze to kojec na dworzu, na podworku. Quote
Havanka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dla sunieczki 2x po 15 zł. Sorry, ale na razie tylko tyle mogę. Quote
Tymonka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 li1 napisał(a):Jak rozumiem to jest hotelik za 450 zl. Gdzies w poblizu onki ? Bo dojda koszty transportu. A po podkarmieniu trzeba ja wykastrowac. I chyba zaszczepic. Ten przyschroniskowy hotelik u mariamic kolo Szczecinka kosztuje tylko 200zl. A w ogole najlepszy bylby domowy DT, dom z ogrodem i 3 metrowym plotem. Suczka mloda, musi biegac z pare godzin dziennie. Kojec u kolegi to dobry pomysl. Rozumiem, ze to kojec na dworzu, na podworku. Do tamtego hopteliku transport mamy , nie wiem czy znajdzie się ktoś kto pojedzie do Szcecinka . Szcepienie mała b.ędzie miała zrobione gratis przez DT w piątek . Wiadomo , że bezpłatny i domowy DT był by najlepszy , ale tu nie ma czasu , żeby wybrzydzać . Mogę prosić wątek tego hoteliku w Szczecinku ? Quote
maciaszek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dostałam PW, ale niestety nie pomogę ani finansowo ani zaglądając regularnie na wątek, bo już nie ogarniam tych, które mam... Sorrki :(. Quote
li1 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Link do jednego z psow, ktory byl u mariamc: http://www.dogomania.pl/threads/143387-Cygan-całe-życie-na-łańcuchu-JUŻ-W-NOWYM-DOMKU-)/page47 Napisz do niej pw i zapytaj sie czy ma miejsca, gdybys zamierzala dac suczke do Szczecinka. Quote
Tymonka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 rozmawiałam dzisiaj z DT , sunie jest kochana , strasznie garnie się do ludzi , na widok człowieka macha ogonkiem , proszę pomóżmy jej , ona nie może wrócić do swojego poprzedniego domu . Quote
ilon_n Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Aniu, jakieś szersze spektrum opcji?? czy nadal posucha?? U mariamc niestety czeka się w kolejce .. to oblegany hotelik, ale warunki i opieka dla psa wyborne .. A czy masz info od eliza_sk? edit jakby co jestem pod tel. Quote
li1 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Anja, zapytaj sie Gabi czy i za ile wzielaby suczke. http://www.dogomania.pl/threads/191412-Otwieramy-nowy-hotelik-dla-quot-dogomaniackich-psow-quot-mamy-wolne-miejsca Gabi wyjezdza po psy jakies 100 km, zawsze kawalek drogi z glowy. Hotelik jest w Zarach. Mapa: http://mapa.szukacz.pl/ Quote
Tymonka Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 ja myślę ,że na razie sunię trzeba w ogóle gdzieś umieścić , a później szukać czegoś tańszego no i intensywnie ogłaszać , to piękny i kochany pies , więc powinna szybko domek znaleźć . Quote
Tymonka Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Wpłynęły pierwsze pieniążki od : Beta I Czat - 100 zł Linssi - 100 zł Lazy - 20 zł Iv_ - 20 zł Razem :240 zł Quote
beka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 potrzebuje zdjecia. Aktualnie mam ogłoszona onke i ma juz dom. Sa inne domy ale potrzebuje zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts