Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Niestety z deklaracją nie mogę pomóc :( Pomogę rozsyłać wątek:)

Dzięki to też bardzo dużo , ja od wczoraj nie robie nic innego i jakieś efekty są :)

Posted

Dziękuje za zaproszenie na wątek :loveu:

Niestety moja pomoc będzie mierna, mogę zadeklarować jednorazowo 20 zł na biedactwo i nic więcej. Przykro mi.
Poproszę o konto do wpłaty.

Posted

Iv_ napisał(a):
Dziękuje za zaproszenie na wątek :loveu:

Niestety moja pomoc będzie mierna, mogę zadeklarować jednorazowo 20 zł na biedactwo i nic więcej. Przykro mi.
Poproszę o konto do wpłaty.

Iv to i tak bardzo dużo , każdy grosik się liczy :) konto wysyłam

Posted

Jak rozumiem to jest hotelik za 450 zl. Gdzies w poblizu onki ? Bo dojda koszty transportu. A po podkarmieniu trzeba ja wykastrowac. I chyba zaszczepic. Ten przyschroniskowy hotelik u mariamic kolo Szczecinka kosztuje tylko 200zl. A w ogole najlepszy bylby domowy DT, dom z ogrodem i 3 metrowym plotem. Suczka mloda, musi biegac z pare godzin dziennie.
Kojec u kolegi to dobry pomysl. Rozumiem, ze to kojec na dworzu, na podworku.

Posted

li1 napisał(a):
Jak rozumiem to jest hotelik za 450 zl. Gdzies w poblizu onki ? Bo dojda koszty transportu. A po podkarmieniu trzeba ja wykastrowac. I chyba zaszczepic. Ten przyschroniskowy hotelik u mariamic kolo Szczecinka kosztuje tylko 200zl. A w ogole najlepszy bylby domowy DT, dom z ogrodem i 3 metrowym plotem. Suczka mloda, musi biegac z pare godzin dziennie.
Kojec u kolegi to dobry pomysl. Rozumiem, ze to kojec na dworzu, na podworku.

Do tamtego hopteliku transport mamy , nie wiem czy znajdzie się ktoś kto pojedzie do Szcecinka . Szcepienie mała b.ędzie miała zrobione gratis przez DT w piątek . Wiadomo , że bezpłatny i domowy DT był by najlepszy , ale tu nie ma czasu , żeby wybrzydzać .

Mogę prosić wątek tego hoteliku w Szczecinku ?

Posted

rozmawiałam dzisiaj z DT , sunie jest kochana , strasznie garnie się do ludzi , na widok człowieka macha ogonkiem , proszę pomóżmy jej , ona nie może wrócić do swojego poprzedniego domu .

Posted

Aniu, jakieś szersze spektrum opcji?? czy nadal posucha??
U mariamc niestety czeka się w kolejce .. to oblegany hotelik, ale warunki i opieka dla psa wyborne ..
A czy masz info od eliza_sk?

edit

jakby co jestem pod tel.

Posted

ja myślę ,że na razie sunię trzeba w ogóle gdzieś umieścić , a później szukać czegoś tańszego no i intensywnie ogłaszać , to piękny i kochany pies , więc powinna szybko domek znaleźć .