Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anja2201 napisał(a):
Ciotki błagam o DT chociaż dla suni ON , jeśli do piątku nic nie znajde to ona wróci do tego piekła . Ona najbardziej potzrebuje pomocy ! Jeśli nie DT to może uzbieramy deklaracje na jakiś hotelik ??

zacznijmy robic ogłoszenia i szczeniakom i suczce...bierne czekanie nic nie da:(
do ciotek owczarkowych pisac
prosimy o pomoc
sama juz moge malutko.

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anja2201']zdjęcia będą po później , według "właściciela" tak , ale jakoś mi się wierzyć nie chce , wszystkie maluchy są identyczne i nie mają nic z onka .

Mój tata mówi, że ci menele, od których dostał moją suczke - mówili, że mama ON, tata wyżeł. Z onka moja sunia ma układ mordki, portki na tyłku i zawiniętą końcówkę ogona, chęć pracy z człowiekiem. Nie ma silnego popędu łowieckiego charakterystycznego dla wyżłów. To bardziej ON z charakteru. Gania najwyżej gołębie ale nic w tym mocno wyzłowego;) http://www.dogomania.pl/threads/195552-Mam-4-mi%C4%99si%C4%85ce-krzywic%C4%99-i-trzeci-raz-zmieni%C5%82am-dom.-Potrzebne-wsparcie-finansowe!!!!?p=15645341#post15645341 To jest siostra Waszych maluszków - szuka domku, jest u mnie na DT.

Posted

Moja deklaracja moze byc stała...narazie w kwocie 20 zł.

Wszystkie znane mi ciotki są totalnie zadłużone...:( Mnóstwo ONków i wszędzie w rozliczeniach czerwone cyfry... Kiepski czas nastał, psów przybywa a środków ciągle za mało.

Posted

Ja mogę tylko podnieść. Niestety.

Anja, czy te szczeniory faktycznie są takie zaniedbane? Wyglądają całkiem dobrze, nie są chude, sierść mają w dobrym stanie, oczka czyste, żadnych wydzielin. Ta oneczka też.

Posted

zapisuję wątek.
Zbieranie na hotel to jedyny sensowny ruch w tej sytuacji.
Dorzucam 10pln stałej przez pół roku. Myślę, że do tego czasu sunia znajdzie już dobry dom.
Anja2201, proszę zadzwoń do mnie w sprawie hoteliku dla ONki dziś wieczorem, nr tel. w sygnaturze.

Posted

Dziewczyny mam aktualnie 6 psów pod opieków i moje 5 własnych.
Nie pracuje, przykro mi nie mogę jej wziąć
Moge porobic ogłoszenia, ale potrzebne sa ładne zdjecia całej sylwetki, z takimi zdjeciami domu nie znajdzie :(

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Ja mogę tylko podnieść. Niestety.

Anja, czy te szczeniory faktycznie są takie zaniedbane? Wyglądają całkiem dobrze, nie są chude, sierść mają w dobrym stanie, oczka czyste, żadnych wydzielin. Ta oneczka też.

Tak toi wygląda , sunia ON ledwo łaziła miała wszystkie kości na wierzchu , szczeniaki też są bardzo chude , zdjęcia tego nie oddają .

Posted

Od onkow jest jeszcze Anawa, Mysza 1, Bella i pewnie duzo wiecej ciotek i moze wujkow.
Moge dac tylko 10 zl. jednorazowki i to pod koniec miesiaca, bo teraz juz rozdysponowalam.