giselle4 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Anja2201 napisał(a):Ciotki błagam o DT chociaż dla suni ON , jeśli do piątku nic nie znajde to ona wróci do tego piekła . Ona najbardziej potzrebuje pomocy ! Jeśli nie DT to może uzbieramy deklaracje na jakiś hotelik ?? zacznijmy robic ogłoszenia i szczeniakom i suczce...bierne czekanie nic nie da:( do ciotek owczarkowych pisac prosimy o pomoc sama juz moge malutko. Quote
giselle4 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 ..moze bazarek cegiełkowy... kurcze, szkoda psiakow Quote
beataczl Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Cioteczki darmowe ogloszenia - podaje link, moze ktos wklei zdjecia , tekst i dane?... tu link: http://www.dogomania.pl/threads/1952...iu-zwierzaków!!! Quote
ocelot Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Matce trzeba znaleźć coś na cito. Ma tylko 5 dni. Quote
Karilka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='Anja2201']zdjęcia będą po później , według "właściciela" tak , ale jakoś mi się wierzyć nie chce , wszystkie maluchy są identyczne i nie mają nic z onka . Mój tata mówi, że ci menele, od których dostał moją suczke - mówili, że mama ON, tata wyżeł. Z onka moja sunia ma układ mordki, portki na tyłku i zawiniętą końcówkę ogona, chęć pracy z człowiekiem. Nie ma silnego popędu łowieckiego charakterystycznego dla wyżłów. To bardziej ON z charakteru. Gania najwyżej gołębie ale nic w tym mocno wyzłowego;) http://www.dogomania.pl/threads/195552-Mam-4-mi%C4%99si%C4%85ce-krzywic%C4%99-i-trzeci-raz-zmieni%C5%82am-dom.-Potrzebne-wsparcie-finansowe!!!!?p=15645341#post15645341 To jest siostra Waszych maluszków - szuka domku, jest u mnie na DT. Quote
Tymonka Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Mam wreszcie możliwość wklejenia zdjęć : Sunia ON: Quote
Tymonka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Dziś zacznę szukać wieczorem hotelu dla suni , bo na DT darmowe chyba nie ma co liczyć , proszę o deklaracje , chociaż po 5 zł !!!! Bardzo proszę !! Quote
LAZY Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Co ja mogę??? Nic. Mogę podrzucic i ewentualnie w razie potrzeby parę groszy na utrzymanie suni podesłać, jak bedzie taka potrzeba. Quote
Tymonka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Deklaracje stałe : 0 zł Deklaracje jednorazowe : Lazy - ?? zł Lazy , jeśli możesz to pozapraszaj jakieś cioteczki , ja już nie wiem kogo :( Quote
__Lara Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Zapisuję wątek. Ogłoszenia trzeba by porobić. Quote
LAZY Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Moja deklaracja moze byc stała...narazie w kwocie 20 zł. Wszystkie znane mi ciotki są totalnie zadłużone...:( Mnóstwo ONków i wszędzie w rozliczeniach czerwone cyfry... Kiepski czas nastał, psów przybywa a środków ciągle za mało. Quote
GrubbaRybba Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ja mogę tylko podnieść. Niestety. Anja, czy te szczeniory faktycznie są takie zaniedbane? Wyglądają całkiem dobrze, nie są chude, sierść mają w dobrym stanie, oczka czyste, żadnych wydzielin. Ta oneczka też. Quote
koosiek Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Finansowo nie jestem w stanie pomóc... Mogę tylko porozsyłać wątek. Quote
ilon_n Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 zapisuję wątek. Zbieranie na hotel to jedyny sensowny ruch w tej sytuacji. Dorzucam 10pln stałej przez pół roku. Myślę, że do tego czasu sunia znajdzie już dobry dom. Anja2201, proszę zadzwoń do mnie w sprawie hoteliku dla ONki dziś wieczorem, nr tel. w sygnaturze. Quote
Jo37 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Od onków jest Beka . Niestety ja nie mogę już nic deklarowac. Quote
Nutusia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Jak ta ONeczka się na koty zapatruje i na inne piesy?... Quote
beka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Dziewczyny mam aktualnie 6 psów pod opieków i moje 5 własnych. Nie pracuje, przykro mi nie mogę jej wziąć Moge porobic ogłoszenia, ale potrzebne sa ładne zdjecia całej sylwetki, z takimi zdjeciami domu nie znajdzie :( Quote
zakonna Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ja jednorazowo coś wpłacę, pisałam już :) i podrzucam przy okazji Quote
irenaka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Czy jest wyznaczony termin do odbioru tych psów? Jeżeli facet jest ugodowy, to może podrzucić im chociaż karmę, do czasu znalezienia miejsc dla nich? Quote
Tymonka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 GrubbaRybba napisał(a):Ja mogę tylko podnieść. Niestety. Anja, czy te szczeniory faktycznie są takie zaniedbane? Wyglądają całkiem dobrze, nie są chude, sierść mają w dobrym stanie, oczka czyste, żadnych wydzielin. Ta oneczka też. Tak toi wygląda , sunia ON ledwo łaziła miała wszystkie kości na wierzchu , szczeniaki też są bardzo chude , zdjęcia tego nie oddają . Quote
Tymonka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Deklaracje stałe : Lazy – 20 zł ilon_n - 10 zł (przez 6 miesięcy) Razem : 30 zł Deklaracje jednorazowe : zakonna - 30 zł Szarotka - 10 zł Razem : 40 zł Quote
Szarotka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Od onkow jest jeszcze Anawa, Mysza 1, Bella i pewnie duzo wiecej ciotek i moze wujkow. Moge dac tylko 10 zl. jednorazowki i to pod koniec miesiaca, bo teraz juz rozdysponowalam. Quote
Recommended Posts