Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Manta dziś ma głodówkę przedsterylkową. Trzymajmy kciuki za udany zabieg i czas rekonwalescencji.
Z ostatnich obserwacji: pies cholernie inteligentny, pod tym względem przerasta hodowlane ONki.
W mig nauczyła się sama wracać do kojca po godzinnym wybiegu, bo każdorazowo po takiej rozrywce czekała na nią miska z karmą .. hasa, hasa i przychodzi czas, gdy idzie na swoje miejsce, bo tam powinna już pojawić się miska :)
Manta rozweselała. Uwielbia kontakt z człowiekiem, mając do wyboru towarzystwo psie/ludzkie zdecydowanie skreśla psie i biegnie do człowieka.

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ilon_n napisał(a):
Manta rozweselała. Uwielbia kontakt z człowiekiem, mając do wyboru towarzystwo psie/ludzkie zdecydowanie skreśla psie i biegnie do człowieka.

Czy w takim razie dom, który sprawdzałam będzie dla niej odpowiedni?...:shake:

Posted

[SIZE="6"]Mamy miejsce w hoteliku u Owieczki dla szczeniaka , miejsce super , możemy zawieść sunię w sobotę , ale nie mamy za co, na już musimy uzbierać przynajmniej na pierwszy miesiąc !!!!!!

Damy radę??????

Posted

moja mama tam rano pojedzie , jeśli nie odda to ją kupimy , sprzedać chce , przynajmiej tak mówi , mama weźmie jeszcze sąsiadkę liczymy , że będzie mu głupio wobec sąsiadów i odda za darmo .

Posted

Aniu wiesz wyślij na pewno mam ale musiałabym poszukać a pieniądze przeleje tak pod koniec miesiąca bo czekam na wypłatę,
będę zaglądać i w razie coś to może mi sie uda wyskrobać to prześlę

Posted

ilon_n napisał(a):
Cioteczki, ehh .. proszę mocniej kciuki za Mantę trzymać ..
Dopiero wróciłam z hoteliku. Jutro zdam relację.

nie za fajnie to zabrzmiało, ledwie weszłam po pw Ani i pecha przyniosłam chyba

Posted

Szukam kogoś z Węgrowa do przeprowadzenia wizyty Przed adopcyjnej dla Oksy , musimy szybko działać , bo jeśli Oksa poszła by do domu to ta druga sunia mogła by trafić do mnie nie do hotelu .