ilon_n Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Manta dziś ma głodówkę przedsterylkową. Trzymajmy kciuki za udany zabieg i czas rekonwalescencji. Z ostatnich obserwacji: pies cholernie inteligentny, pod tym względem przerasta hodowlane ONki. W mig nauczyła się sama wracać do kojca po godzinnym wybiegu, bo każdorazowo po takiej rozrywce czekała na nią miska z karmą .. hasa, hasa i przychodzi czas, gdy idzie na swoje miejsce, bo tam powinna już pojawić się miska :) Manta rozweselała. Uwielbia kontakt z człowiekiem, mając do wyboru towarzystwo psie/ludzkie zdecydowanie skreśla psie i biegnie do człowieka. Quote
Nutusia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ilon_n napisał(a):Manta rozweselała. Uwielbia kontakt z człowiekiem, mając do wyboru towarzystwo psie/ludzkie zdecydowanie skreśla psie i biegnie do człowieka. Czy w takim razie dom, który sprawdzałam będzie dla niej odpowiedni?...:shake: Quote
Tymonka Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [SIZE="6"]Mamy miejsce w hoteliku u Owieczki dla szczeniaka , miejsce super , możemy zawieść sunię w sobotę , ale nie mamy za co, na już musimy uzbierać przynajmniej na pierwszy miesiąc !!!!!! Damy radę?????? Quote
Tymonka Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 moja mama tam rano pojedzie , jeśli nie odda to ją kupimy , sprzedać chce , przynajmiej tak mówi , mama weźmie jeszcze sąsiadkę liczymy , że będzie mu głupio wobec sąsiadów i odda za darmo . Quote
magenka1 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Zapisuje się stałej niestety już nie moge zaoferować 10 zł jednorazowo tylko :( Quote
Tymonka Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 magenka1 napisał(a):Zapisuje się stałej niestety już nie moge zaoferować 10 zł jednorazowo tylko :( Magenko to 10 zł to bardzo dużo :) Konto wysyłać czy masz? Quote
magenka1 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Aniu wiesz wyślij na pewno mam ale musiałabym poszukać a pieniądze przeleje tak pod koniec miesiąca bo czekam na wypłatę, będę zaglądać i w razie coś to może mi sie uda wyskrobać to prześlę Quote
paulinken Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Jestem na zaproszenie. Jutro postaram się jak najwięcej przeczytać, dziś już nie dam rady. Poproszę nr konta, wspomogę chociaż jednorazowo. Quote
sonikowa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ciotki, bez kasy jestem w tym miesiacu. W grudniu pchnę 10 zł.. Przepraszam, ale nie dam rady wiecej. Quote
Maruda666 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Śledzę wątek praktycznie od początku. Postaram sie, ale dopiero po wypłacie posłać 50zł - w imieniu swoim i sonek666 Quote
ilon_n Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Cioteczki, ehh .. proszę mocniej kciuki za Mantę trzymać .. Dopiero wróciłam z hoteliku. Jutro zdam relację. Quote
mmd Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ilon_n napisał(a):Cioteczki, ehh .. proszę mocniej kciuki za Mantę trzymać .. Dopiero wróciłam z hoteliku. Jutro zdam relację. nie za fajnie to zabrzmiało, ledwie weszłam po pw Ani i pecha przyniosłam chyba Quote
viola005 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 moge tylko jednorazowo, przyslijcie mi dane na pw, zycze powodzenia w akcji Quote
viola005 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='beataczl']zrobie maly off ;) Koniec z biznesem w schroniskach. http://wiadomosci.onet.pl/kraj/konie...wiadomosc.html Beata,nie ciesz sie, to mydlenie oczu, Mucha dala ciala, zobacz tresc petycji, ktora powstala przeciw tej pseudonowelizacji: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6028 ja juz podpisalam, podpiszcie wszyscy zanim nas cofna do Sredniowiecza Quote
beataczl Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='viola005']Beata,nie ciesz sie, to mydlenie oczu, Mucha dala ciala, zobacz tresc petycji, ktora powstala przeciw tej pseudonowelizacji: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6028 ja juz podpisalam, podpiszcie wszyscy zanim nas cofna do Sredniowiecza tak viola , fakt niestety -tez to pozniej wyczailam i od reki petycje podpisalam,ech... edit mam ta petycje w podpisie Quote
ilon_n Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Wybaczcie mi off, lecz psiekochana Nana z toruńskiego schronu jest na "liście straceń". Musimy Jej pomóc, prędziutko.. Quote
Tymonka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Szukam kogoś z Węgrowa do przeprowadzenia wizyty Przed adopcyjnej dla Oksy , musimy szybko działać , bo jeśli Oksa poszła by do domu to ta druga sunia mogła by trafić do mnie nie do hotelu . Quote
Tymonka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Napisane :) Kurcze ciotki trzymać kciuki z całych sił . Quote
Tymonka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Niestety Enia nie może zrobić wizyty , ale napisała kogo poprosić . Quote
Nutusia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 To zaciskamy jeszcze mocniej! A co z Mantą?... :) Quote
Recommended Posts