beataczl Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 [quote name='eossi']Tusieńko nikt Cię nie odwiedza??? powoli wszyscy zapominają :-(jaką karmę je Tusia ?[/QUOTE] to chyba pytanie do hoteliku a wogole jest jakis kontakt z nim/zdjecia ,info co sie z Tusia dzieje... Quote
paula_t Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Ale się porobiło w sytuacji Tusi:shake: Przykro mi, ale nie mam pomysłu, bo sama mam 3 psiaki na utrzymaniu, a deklaracji ledwo, ledwo, sama zastanawiam się jak tą kaskę uciułać na te moje bidy :( Wypadałoby porozsyłać wątek...może byśmy się jakoś podzieliły listą? Quote
AgusiaP Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 [quote name='paula_t']Ale się porobiło w sytuacji Tusi:shake: Przykro mi, ale nie mam pomysłu, bo sama mam 3 psiaki na utrzymaniu, a deklaracji ledwo, ledwo, sama zastanawiam się jak tą kaskę uciułać na te moje bidy :( Wypadałoby porozsyłać wątek...może byśmy się jakoś podzieliły listą?[/QUOTE] Ja mogę pomóc Pauluś, ale w następnym tygodniu ;) W tym od trzech dni siedzę do późna i proszę o deklarację...a Ty i Myszka jeszcze mi pomagałyście:loveu::loveu::loveu: Zebrać teraz deklarację na Dogo graniczy z cudem. Quote
paula_t Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 [quote name='AgusiaP']Ja mogę pomóc Pauluś, ale w następnym tygodniu ;) W tym od trzech dni siedzę do późna i proszę o deklarację...a Ty i Myszka jeszcze mi pomagałyście:loveu::loveu::loveu: Zebrać teraz deklarację na Dogo graniczy z cudem.[/QUOTE] Dzięki Aguś:loveu: Ktoś jeszcze? Wiem, zdaję sobie z tego sprawę, bo wszędzie widzę te same nicki, te same osoby :( Ale może jakoś wspólnym siłami-ogłoszenia, deklaracje stałe, jednorazowe, wydarzenie na fb. A może zdarzy się cud i ktoś podejmie się prowadzenia wątku Tusi...:roll: Quote
renatka_s Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Zaglądam do psinki, tylko tyle mogę:-( Quote
Martika&Aischa Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 przybiegam na zaproszenie Pauli ...zapiszę sobie wątek... Quote
bea100 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Jestem u Tusi, jednak zdeklarować się nie mogę. Może coś jednorazowo, ale to też nie w tej chwilce :shake: A wiadomo jak stoją (leżą) finanse Tusi na ten moment? Quote
terra Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Jestem na zaproszenie. na razie finansowo nie mogę pomóc. Quote
eossi Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [COLOR=#000000] wyliczyłam,że na dzień 1 stycznia 2014 roku stan konta TUSI będzie wynosił na minusie 413,41 i ten minus będzie się zwiększał do końca roku 2013 są deklaracje stałe kocurek - 10,00 zł , grzenka - 12,33 zł i eossi - 100 zł i CO DALEJ ????[/COLOR] Quote
Astaroth Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Przyszły przelewy: kocurek 10zł, eossi 100zł, grzenka 12,35zł Quote
maarit Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Wpadam na zaproszenie pauli... Niestety już rozdysponowałam "wolne środki"... Quote
ania68 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Jestem na zaproszenie, pomogę bazarkiem ale dopiero w styczniu.... Quote
Myngey Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Jestem na zaproszenie, budżet domowy na ogromnym minusie :( Quote
grazaza Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Jestem z zaproszenia, zapiszę sobie wątek, tyle na razie mogę... Quote
Javena Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Biedactwo .Nie macie więcej zdjęć ? Ona jest sliczna. Moze uda mi sie jakiś bazarek zrobić. Kasy nie mam .Nie pracuję ,jestem na garnuszku i tz. Mam tez deklaracje z których ciężko mi sie wywiązać .Ogłoszenia mogę zrobic,ale trzeba zdjęć .Poprzednie sa ładne ,ale prawie wszystkie na leżaco:) Quote
giselle4 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 (edited) Paula jestem sama zmagam sie z ,,moimi,, psiakami i tylko bazarki ratuja mi zycie ale Ty mi zawsze pomagalas i pomagasz. Nie moge odmowic 10zl miesiecznie dam rade. podeslij numer konta. Edited November 17, 2013 by giselle4 Quote
MALWA Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Witam, jestem na zaproszenie paula_t. Nie bardzo wiem jak pomóc ( to znaczy wiem, ze jak zwykle potrzebna jest kasa...........). Mam teraz "pod opieką" 5 olkuszaków: Maję, Messiego, Azira, Bafika i Grafiego. Żaden z nich nie ma pełnych deklaracji, kazdemu brakuje po 200 - 300 zł miesięcznie. Dwoję się i troję, by dorobić do czynszu, i klecę bazarki, bo to jedyna moja nadzieja............ Nie wiem może przydałby się tu bazarek cegiełkowy, może on coś da radę, coś przyniesie? Mogę jedynie coś podesłać jednorazowo......poproszę nr konta na pw. Quote
Olena84 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Zapiszę sobie sunie, czy dług 1500zł aktualny??? Bo jeśli tak mogę ja dopisac do swojego bazarku i oddac z 10% zysku Quote
Recommended Posts