ARKA Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 gallegro napisał(a):Powierzchnię zacienioną można zwiększyć jedynie przez ustawienie powierzchni parasola prostopadle do kierunku promieni słonecznych, czyli pochylając go nieznacznie w stronę słońca. Trudno sobie wyobrazić żeby ktoś co chwilę kręcił parasolami więc dla uproszczenie należy je lekko pochylić w kierunku południowym. Przy następnej akcji sprawdzę to osobiście w praktyce ;-). ;) Czyli najlepiej byloby porobic jakies ekrany od strony poludniowej kazdej budy. Tylko z czego, najtaniej.. Quote
kasiaprodex Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Muffel napisał(a):Tak, tak... Eniu... moja wina... zapomniałam o wystawieniu. Przykro mi,że musiałaś jechać na darmo. masz jakąś donice aby je wsadzić albo do ziemi na czas nastepnej wycieczki do Węgrowa. szkoda aby padły Quote
evita. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Kontrola celna wwożonych towarów przeprowadzana przez Czarusia :loveu: : Quote
Olga132 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 gdgt napisał(a):no rzeczywiście nie pomyslałam, że łańcuchy będą zawadzać. Ponawiam moję ofertę: używana boazeria w dobrym stanie, bez gwoździ, czeka na urynowie. ja cały czas pamietam o tej boazeri i jeszcze ktos płyty pilśniowe miał - tylko samochód musze zorganizować.....czy bardzo ci te deski zawadzają? bo jesli nic nie skombinuje w tym tyg to bedę mogła dopiero po 16 bo urlop mam. ale trzymaj ja !!!! bede się starała. Quote
Olga132 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 i jeszcze zapomniałam Wam napisać o niespodziance jaka spotkała dziś kierowniczkę....ktos na adres schroniska przysłał 5 parasoli !!!! Paczka przyszła bez żadnego listu. bardzo miły gest, prawda?!!!!! Quote
Aga_Mazury Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Olga132 napisał(a):i jeszcze zapomniałam Wam napisać o niespodziance jaka spotkała dziś kierowniczkę....ktos na adres schroniska przysłał 5 parasoli !!!! Paczka przyszła bez żadnego listu. bardzo miły gest, prawda?!!!!! ....no poprostu jak na wczasach :) bardzo świetny pomysł i akcja i psiaki odetchną :)...i tajemniczy darczyńca ...:) Quote
gdgt Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 boazeria leży w ciepłym i suchym garażu już kilka lat i nie może się doczekać, aż znowu będzie przydatna. Może jeszcze trochę poleżeć... Quote
GreenEvil Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Na koncie Alarmowego lezy na potrzeby Wegrowa 200zl, w razie potrzeby- prosze o dyspozycje PW :) Pozdrawiam GreenEvil Quote
tanitka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 i jeszcze ktos płyty pilśniowe miał u mnie, u mnie!!! i dechy takie 2,50 m jakiś czas temu INDIR miała budę dla Węgrowa, tylko ze jej wtedy nie zabrałam, bo jakoś transport nam sie rozszedł. wysyłam do niej nr tel Oldze:lol: Quote
konisia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No sama buzia się śmieje jak się widzi takie parasole kolorowe i ten upragniony CIEŃ:) Brawo cioteczki, DZIĘKUJEMY:Rose: Quote
enia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 To my dziekujemy WSZYSTKIM w imieniu wegrowskich podopiecznych na czterech łapkach!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tylko Czaruś na dwóch.............. Quote
enia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dziewczyny i chłopaki czy ma ktos na zbyciu WANIENKE DO KAPIELI? :lol: potrzebujemy dla psiaków, pod parasolami muszą leżeć pachnące i czyste.......:p Quote
tanitka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 hurra to i basen będzie!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Uwaga!!!!!!!!Uwaga!!!!!!!!!!!Dzwoniłam do znajomego z Hochaln - najprawdopodobniej uda się załatwić coś w sprawie serków, coby trafiały do schroniska do skarmiania psiaków:multi::multi::multi::multi: [SIZE=3]Proszę szybciutko zadzwonić do mnie (600256503 lub pw) i podac namiary na schronisko, tj. adres, numer tel. do osoby prowadzącej schronisko). Quote
Aga_Mazury Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 enia napisał(a):To my dziekujemy WSZYSTKIM w imieniu wegrowskich podopiecznych na czterech łapkach!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tylko Czaruś na dwóch.............. ...enia może już niedługo i on na 4 .... Quote
enia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Bigos jesteś wielka! a ja pytałam w sobotę o mleczarnie i NIKT NIE POMAGA OPRÓCZ SKLEPU ALBERT!!!!! żenada takie miasto! a o schronisku nikt nie pamięta....... Bigos:klacz::klacz::klacz: kierowniczka 695 512 250 Quote
enia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Schronisko dla bedzomnych zwierząt w Węgrowie ul. Wierzbowa Jadwiga Adamczuk- kierownik prezes TOZ w Węgrowie Quote
bigos Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Pan z Hachlanda wyraził chęć pomocy. Teraz oddają serki jakiemuś hodowcy strusi, ale część mogą oddawać dla schroniska:multi::multi::multi:Rozmawiałam dwukrotnie z panią Jadzią i ona ma się spotkać z Hochlandem i poprowadzić rozmowy na ten temat. Powiedziałam, że jakby były jakieś problemy z tymi serkami to ja będę śledzić wątek i pomogę:cool1:Więc bardzo proszę enia o każdą informację dotyczącą kontaktu Schronisko-Hochland co bym była na bieżąco i wiedziała, że wszystko ok;) Quote
kasiaprodex Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 w sprawie momocy w transporcie to może do aligatora. znalazłam na mapie momocy dogo Aligator Warszawa i okolice (praktycznie całe woj. mazowieckie) 0-660 496 882 e-mail: [email protected] Do dyspozycji samochód transportowy (T-4) oraz jeep. Mogę szybko zorganizować pomoc (medyczną) dla rannego zwierzaka. Jestem do dyspozycji 24h (najwyżej mnie obudzicie):lol: Quote
enia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 kasiaprodex a ten samochód to chyba nie chłodnia? pilnie szukam chlodni zeby mieso z Arki wątku przewiesc do Węgrowa...... Quote
enia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Wczoraj dowiedziałam sie od kierowniczki że parasole są super sprawdzają się świetnie, baldachimy z materiału powiewaja nad boksami..........:multi: po prostu luksus! a wieczorkiem pani kierownik jedzie do schroniska i górna część parasoli zdejmuje i chowa na noc........:p Quote
enia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Czy ja moge spytać szanowny Fundusz czy może jakiś grosz z akcji parasolka sie ostał? Czaruś czeka.........może sie ludzie zgodzą na przekazanie dla małego na leczenie?:roll: Quote
Olga132 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 enia napisał(a):Czy ja moge spytać szanowny Fundusz czy może jakiś grosz z akcji parasolka sie ostał? Czaruś czeka.........może sie ludzie zgodzą na przekazanie dla małego na leczenie?:roll: z tego co się orientuję to jeszcze coś tam się ostało.....moglibyśmy połowę przekazac na czarusia a resztę trzymać w razie jakby jakiś nagły wydatek nam się w schronisku przydarzył. Co FORUM na to ??? Quote
Recommended Posts