gallegro Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 kasiaprodex napisał(a):Wiedziałeś gdzie szukać.tutaj same fajne dziewczyny. A oto wanienka tylko kolorek taki jakis inny wyszedł:cool3: Kasiu, dla równowagi w Siedlcach mieszka dużo fajnych chłopaków. Jeśli jesteś zainteresowana to zapraszam na rekonesans ;-). Ad 2 - W tych "kultowych" wanienkach kąpały się miliony młodych Polaków (w tym moje dzieci), więc myślę że psiaki również powinny być zadowolone :lol:. Quote
gallegro Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Maćka napisał(a):Niestety zamrazarka nie zmiesci sie nawet do duzego kombi, to jest kolos o wymiarach 121x55x84 do tego 55 dochodzi jeszcze raczka oraz te kratki z tylu ( nie pamietam jak sie nazywaja fachowo ) czyli dodatkowe jakies 10 cm. Jest pierunsko ciezka... Czy ta zamrażarka ma drzwi uchylne do góry czy na bok. Przy tych wymiarach do kombi powinna wejść pod warunkiem położenia na odpowiednim boku, tylko nie wiem czy jej to nie zaszkodzi. W razie pogorszenia sprawności można będzie zaadoptować ją na klimatyzowaną budę :lol:. Spróbuję się czegoś bliżej dowiedzieć. Quote
Maćka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ojej, nie mozna jej polozyc bo sie uszkodzi, to stary mors wiec nie ma tych roznych zabezpeiczen a mysle, ze jezeli jest potrzebna zamrazarka to szkoda jej zniszczyc bo ona jednak jest sprawna. Drzwiczki ma od gory, ta klape. Quote
Magdarynka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 enia napisał(a):o kurczaki!Magdarynka moze dzisiaj je zabrac od Ciebie? po poludniu? Może być dziś po południu. Zaraz dam Ci namiary na mnie na pw. Quote
gallegro Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Maćka napisał(a):Ojej, nie mozna jej polozyc bo sie uszkodzi, to stary mors wiec nie ma tych roznych zabezpeiczen a mysle, ze jezeli jest potrzebna zamrazarka to szkoda jej zniszczyc bo ona jednak jest sprawna. Drzwiczki ma od gory, ta klape. Tak, tak myślę że potrzebny jest bus lub przyczepka. Rozejrzę się, może coś się trafi. Quote
Maćka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ja miesiac temu dowiadywalam sie ile kosztuje wynajem przyczepki na STATOIL, samo wynajecie nie ejst drogie, ale trzeba zaplacic depozyt spory, jakies 150 zl ktore potem z tego co sie dowiedzilam zwracja. Zreszta na stronie sa nr. tel. do stacji i mozna sie podowiadywac szczegolow, bo juz nie pamietam dokladnie a nie chce w blad wprowadzac. Quote
kasiaprodex Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 gallegro napisał(a):Kasiu, dla równowagi w Siedlcach mieszka dużo fajnych chłopaków. Jeśli jesteś zainteresowana to zapraszam na rekonesans ;-). Ad 2 - W tych "kultowych" wanienkach kąpały się miliony młodych Polaków (w tym moje dzieci), więc myślę że psiaki również powinny być zadowolone :lol:. wiem wiem bo poznałam kilku w pracy Quote
pixie Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 pytalam w INNE... czy dzis ktos jedzie i czy potrzebne przescieradla, zaslony itp na troche cienia... prosze o odpowiedz , bo probuje ugadac lumpex dzis wyprzedaz..moze by sie cos udalo wycyganic adres w centrum, dojazd latwy Quote
Muffel Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Wczoraj była Enia... no cóż... powiem tyle,że zazdroszczę jej wyjątkowo cierpliwego męża:lol: :lol: :lol: Kasiaprodex - twoje tuje ledwo wlazły do samochodu ... ale wlazły :evil_lol: Quote
greg82 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 witam, czy Węgrów o którym mowa w temacie to Węgrów jakieś 80 km na wschód od warszawy? jeśli tak to bardzo prosze o adres schroniska. Moi rodzice mieszkają 2 km od Węgrowa. A u nich na pewno znajdzie się i parasol i wanienka niepotrzebna. Jak tylko u nich będę mogłabym podrzucić kilka rzeczy do schroniska. Potrzebuję tylko adresu. Quote
Legion23 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 w tym poście Rybon36 pisze, jak tam dojechać - to może wystarczy :) Rybon36 napisał(a):wjeżdza się do węgrowa od strony Mińska, tzn w Mińsku zaraz za tablica z nazwą i wieduktem kolejowym skręca się na lewo w droge krajową nr 5o na Ostrów Maz, jedzie się jakieś 10 km , dojeżdża do Stanisławowa a następnie skręca na Węgrów w prawo. w samym Węgrowie minąwszy stację paliw po prawej stronie jedzie się jeszcze jakiś kilometr może mniej, a w każdym razie za drugim kioskiem ruchu w prawo, tak jak do supersamu ALBERT, sam po prawej a Ty prosto i potem kiedy droga odchodzi prawie pod kątem prostym a przed soba kończy się już asfalt skręcasz w prawo i zaraz tak jak droga prowadzi w lewo, potem jeszcze kawałek i kiedy skończą się po lewej domki jednorodzinne, skręcasz w lewo, 300 m po lewej stronie, widać. jeśłi zabłądzisz, to pani prezes prowadzi kiosk tuż przy Albercie, tam trzeba za dnia, bo nie ma prądu i nic nie zobaczysz. Quote
asiaf1 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Maćka napisał(a):Ja miesiac temu dowiadywalam sie ile kosztuje wynajem przyczepki na STATOIL, samo wynajecie nie ejst drogie, ale trzeba zaplacic depozyt spory, jakies 150 zl ktore potem z tego co sie dowiedzilam zwracja. Zreszta na stronie sa nr. tel. do stacji i mozna sie podowiadywac szczegolow, bo juz nie pamietam dokladnie a nie chce w blad wprowadzac. Z jakiej stacji chcecie wypożyczyć przyczepkę? Pogadałabym z Kierownikiem co do wypożyczenia tylko muszę wiedzieć skąd chcecie ją wypożyczyć. Quote
gallegro Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Dzisiaj będę wiedział czy w środę pojadę do Wa-wy. Jeśli tak, to może uda mi się pożyczyć przyczepkę od znajomego. Skąd dokładnie miałbym zabrać zamrażarkę i czy w środę póznym popołudniem byłoby to możliwe ? Jak wyjazd wypali to dam znać po południu. Quote
Maćka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 gallegro na pw wyslalam wszystkie moje namiary :) Quote
gallegro Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Wyjazd aktualny. Przyczepka wstępnie umówiona. Reszta poszła na PW. Wszystko na dobrej drodze :lol:. Mam nadzieję że trafię do schroniska (w razie czego skorzystam z opisu który był w wątku). Nie chciałbym być w skórze jego autora, jeśli się okaże nieprecyzyjny :cool3:. Quote
enia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 695 512 250 kierowniczka p.Jadwiga gallegro zadzwon jesli mozesz poniewaz zamrazarka bedzie stala w innym miejscu niz jest schronisko z racji tego , iz brak tam prądu...... a co do dojazdu do schronu to opis na niewiele sie przyda poniewaz Wegrow buduje obwodnice i caly dojazd jest zmieniony....... pozdrawiam i milej podroży! a kiedy dokladnie bedziesz w schronisku? Quote
enia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 pixie bardzo przepraszam ze nikt sie nie zglosil po proponowane zaslony ale ja jestem na urlopie , Olga tez ...... Quote
enia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 bigos nic nie wiem , ale jak bede to spytam..... a Ty nie kontrolujesz? myslalam ze trzymasz rękę na pulsie....... Quote
gallegro Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 enia napisał(a):... a kiedy dokladnie bedziesz w schronisku? W środę miedzy 19:30 a 20:00. Taki przynajmniej mam plan. Z tego co pamiętam to przebywasz gdzieś w okolicy (popraw mnie jeśli się mylę). Możesz przy okazji uprzedzić kierowniczkę. Tak czy tak, zadzwonię do niej wczesniej. Quote
gallegro Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Niestety mamy problem z ew. załadunkiem. Zamrażarka jest bardzo ciężka i na dokładkę na 4 piętrze bez windy. Będę jechał sam, a do pomocy będzie tylko Maćki mąż. Prawdopodobnie sami nie damy rady. Może któras z dogomaniaczek mogłaby namówić swojego męża żeby nam pomógł. Zamrażarka jest na Włochach. W razie czego trzeba będzie porosić o pomoc jakiegoś osiłka z ulicy (zimne piwo powinno być wystarczającym magnesem :razz:). No tak, ale to połowa problemu - w Węgrowie będę wieczorem i bedzie ten sam problem. Jutro zadzwonię do kierowniczki i zapytam o szczegóły. Quote
Maćka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Dokladnie, moj TZ wraz z TZ Feli z ledwoscia wniesli ta zamrazarke, ja im troszke pomoglam, ale ta zamrazarka jest naprawde ciezka :p Quote
gallegro Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Jestem właśnie po słowie z p.Jadwigą, kierowniczką schroniska. W Węgrowie rozładunek będzie bezproblemowy. W takim razie, bez względu na potencjalny problem z załadunkiem, przyjeżdżam jutro po zamrażarkę. W razie czego będziemy improwizować ;-). Reszta ustaleń na PW i telefon. Quote
Maćka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 gallegro wez prosze pod uwage to, ze moj maz mimo mlodego wieku ma problemy sercowe, leczy sie bo mial ostatnio stan przedzawalowy i chcialabym aby m nie zszedl na tych schodach :/ Quote
Aga_Mazury Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 halooooooooo to w Wawie nie ma więcej facetów niż mąż Maćki????:mad: Warszawaaaaaaaaaaa? Quote
Recommended Posts