Jomar Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Ja będę dzisiaj pod Tesco na Ursynowie w godzinach, które podała Olga132 , jeżeli zdecydujecie , że kupujemy parasole z Tesco, to wejdę i kupię 4 (przecież to żadna różnica, czy wpłącę pieniądze na parasole, czy je kupię) i odrazu zabierzecie. W razie potrzeby mogę trochę założyć pieniędzy na większą ilość tych parasoli z Tesco. Po drodze z pracy zajrzę do Leclerca na Ursynowie. Gdyby były jakieś jescze tańsze skontakuje się z Olgą132 na komórkę (w domu nie za bardzo mam dostęp do kompa) Quote
Jomar Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Dzwoniłam przed chwilą do Leclerca na Ursynowie. Pan powiedział, że parasole o średnicy 1 m są po 10 zł, średnicy 1, 80 są po 16,99, średnicy 2,50 m po 59 i po 79 drewniane. Ja mam propozycję. W razie czego od Tesco do Leclerca jest rzut beretem i można podjechać i kupić. Tanitka pisała, ze ma 10 parasoli, jeżeli jeszcze ktoś coś podrzuci albo dostaniecie info, że coś mna do podrzucenia to się rozejrzycie i w razie co możemy zajrzeć do Tesco i kupić albo podjechać do Leclerca i kupić. Quote
enia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 kombinujcie tak żeby było dobrze....... w razie co wszystko bedzie na WAS!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Igusia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 O której będziecie pod Tesco na KEN? Mogłabym podjechać, jeden wielki parasol mam i kapke pieniążka dam:) 0 888 529 005, bo już wychodzę z pracy. To będę wolna. Dajcie ktoś znać na komórkę chociaż sms-a! Quote
konisia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Te z OBI i z Tesco są takie jak ze stadionu (jakościowo). A na stadionie 10zł. Quote
konisia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [LEFT]Nie zdążę dziś pojechać na 19 na Ursynów (bo ja z Pragi,a dopiero do odmu przyszłam). Kto będzie mógł od hankag odebrać rzeczy? To ja też bym coś podrzuciła.[/LEFT] Quote
enia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 od Hani ja odbieram jutro rano ok.8 godz. biore wszystko co tam macie dobre kobietki! Quote
Olga132 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [SIZE=3]Wczoraj zebrałam następujące rzeczy na potrzeby schroniska w Węgrowie: - Igusia dała mi duży pomarańczowy parasol p.deszczowy i 50 zł do łapki na zakup parasoli - Beka przyjechała z terierką zawadiaką :Dog_run: i dostarczyła 3 parasole plażowe - Tanitka wpadła jak po ogień z dwunastoma parasolami plażowych + torbą z zasłonami i innymi szmatkami (jeszcze nie zaglądałam do środka). - Jomar przyszła z przemiłym pieskiem :painting: przygarniętym z Psiego Anioła i dostarczyła torbę z prześcieradłami i plastikowymi pojemnikami, które można wykorzystać do karmienia psów. Dołożyła się też do zakupu parasoli 50 zł. (Jeśli komuś przekręciłam login lub cos pomyliłam to na prawdę nieświadomie i proszę o sprostowanie) Ja dołożyłam 50 zł i za zebrane pieniążki kupiłam w Tesco 15 parasoli plażowych (1,8 M) po 10 zł. Mam zeskanowany paragon za ten zakup więc na prośbę zainteresowanych mogę przesłać na maila, gdyż nie posiadłam jeszcze trudnej sztuki wstawiania zdjęć (ale pracuję nad tym). W sumie mamy (12+3+15) 30 parasoli plażowych + 1 p.deszczowy!! NIEŹLE :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
enia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Czyli połowa psów ma parasole! super!!!! Olga ja dam Ci do łapki kaskę. Quote
pixie Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 czy nie obrazicie sie jak wplace zaraz elektronicznie na konto 50 zl? wczoraj juz nie zdazylam tego zrobic, przepraszam caly czas oczywiscie aktualna moje zobowiazanie Quote
hankag Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 30 parasoli .... jak to dla połowy psow pialas Enia ze potrzeba 27 bo tyle wolnostojących bud to znaczy jeszcze potrzeba parasoli ... pytam dlatego ze nie wiem czy wysylac pieniązki jeszcze na parasole czy... kupić w zamian tych platkow błyskawicznych wiecej o ktorych rozmawiałysmy , wzięłabym zgrzewke np. 50 szt. mieliby na jakis czas bo mowilas ze gotuja ...podpowiedzcie mi jak zrobić .. Quote
enia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Haniu parasoli wystarczy do bud, o to mi chodziło tylko , nad resztą wieszamy i rozciągamy co sie da! wszystkim pomagającym stokrotne dzięki!!!!! przecież nigdy by nam sie to nie udało bez Was kochani!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
hankag Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Konisia zadzwonie do Ciebie dzisiaj to sie umowimy i przywieziesz mi te rzeczy , jak Ci bedzie za ciezko przyjade do Ciebie i Ci pomoge masz od siebie autobus do mnie nr 135 . Ja pracuje dzisiaj do godz. 18 bede w domu ok 19,00 moze troche po , sprawdzimy rozklad autobusu ,dogadamy sie telefonicznie Quote
hankag Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 To podpowiedzcie mi co mam robic wyslać pieniązki czy kupić zgrzewke płatkow .... co lepiej ... reszta juz naszykowana na jutszejszą wizyte Eni , Viperek caly w nerwach ze chyba jedziemy na dzialkę , bo pakuje reklamowki ... a jego rzeczy nie spakowane ;) Quote
Irkowa Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 To co robimy? mam kupic za te 20zl - makaron badz ryż czy wplacic (bo juz sie gubię):roll: dajcie szybko znac! Quote
Irkowa Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Haniu , a moze Tobie wysle ta kaske to kupisz wiecej tych płatków , co??? bo tego bedzie zdecydowanie wiecej niz makaronu Quote
hankag Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Chrupku Kochany jak uwazasz - zdecydujcie Kochani co mam robić , czy jeszcze chcecie dokupić parasoli ? Chrupku w razie co to czy Ty masz konto w PKO BP jak ja , bo tak to byłoby bez opłaty bankowej , ja pracuje na Kasprzaka w Instytucie Chemii rog Plockiej Ty chyba tez w tych okolicach ... moze lepiej dla Ciebie sie spotkać Quote
Irkowa Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Haniu , skoro parasole juz są to nad czym my sie zastanawiamy ? :evil_lol: kupimy płatki coby brzuchy pełne były! ps: nie bede sie miala jak spotkac , tak wiec przeslij numer konta na PW ile kosztuje cala zgrzewka? Quote
Olga132 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 ja tu sobie siedzę w pracy- jem ogórki małosolne:eating: a na wątku zamieszanie..... Quote
Olga132 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 uważam, że tak: kupcie sucha karmę czy co tam macie w planach (makarony, ryże, płatki) do jedzenie dla psów. pieniazków już nie wpłacajcie....bo z enią musimy się na miejscu zorientowac w sytuacji.....myslę , że parasoli wystarczy- mamy jeszcze przescieradła do rozwieszenia nad boksami Quote
Olga132 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 osoby, które juz wysłały pieniazki na konto niech nic sie nie martwią - kaska przecież nie przepadnie - najwyżej później zdecydują na co ją przeznaczyć...... Quote
enia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Olga132 napisał(a):ja tu sobie siedzę w pracy- jem ogórki małosolne:eating: a na wątku zamieszanie..... ho ho dobra ta praca!!!!!!!!:diabloti: u nas nie daja ogórków......hi hi hi Quote
Recommended Posts