Olga132 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Igusia napisał(a):Dla mnie bomba :p czyli pierwsz zgoda juz jest.....co z resztą zainteresowanych?? Quote
Aga_Mazury Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 zawsze można podpatrzeć na ostatniej stronie wątku rozliczeniowego (tylko właśnie do rozliczeń konta ...do gadania jest drugi...ruchomy ;)) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1875914#post1875914 i wszystko wiadomo kto ma ile kaski zarezerwowane :) więc podaje stan na koniec dnia wczorajszego: parasole: 200 PLN Quote
Olga132 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 to czekamy na zgodę....... przypomnę: czy możemy połowę funduszy na parasole (czyli 100 zł) przelać na konto Czarusia z Węgrowa???? Quote
evita. Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Igusia napisał(a):Dla mnie bomba :p Dla mnie też :lol: Quote
Olga132 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 w takim razie składam dyspozycje do AFN, żeby 100 zł przelali na Czarusia DZIĘKI !!! Quote
Jomar Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ja wprawdzie nie mam wanienki dla niemowląt, ale mam niepotrzebnego mopa wraz z osprzętem (kij, mop i wiaderko). Stoi w piwnicy, w której oprócz rzeczonego mopa jest wykładzina dywanowa i chyba 2 pary dzrwi od starej szafy - grubość desek ze 4 cm. Jakby się coś z tego przydało to chętnie się pozbędę z piwnicy. Quote
enia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jomar te rzeczy bardzo by sie przydały w Wegrowie, tylko musimy ustalic kiedy co i jak.:p Quote
kasiaprodex Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 enia napisał(a):Dziewczyny i chłopaki czy ma ktos na zbyciu WANIENKE DO KAPIELI? :lol: potrzebujemy dla psiaków, pod parasolami muszą leżeć pachnące i czyste.......:p ja mam plastikową niemowlęcą wanienkę- seledynek, uzywana. Pózniej wkleje zdjecie a ta bańka 5l.do do pokazania wielkości wanienki Quote
gallegro Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Wstępnie zarezerwowałem sporą ilość wykładziny podłogowej po planowanym remoncie w szkole. Myślałem że będzie do odbioru wcześniej, ale niestety trzeba jeszcze trochę poczekać (ok. 2 m-ce). Jeżeli wcześniej nie uda się nic załatwić, to może chociaż zdążymy przed jesienną słotą ponaprawiać cieknące daszki w budach. Quote
enia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Dzieki gallegro ! mam nadzieje że uda sie z tą wykładziną......... Quote
gallegro Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 kasiaprodex napisał(a):ja mam plastikową niemowlęcą wanienkę- seledynek, uzywana... Kasiu, domyślam się o jakiej wanience piszesz - jest śliczna, a w seledynku to już zupełny odjazd :lol:. Już widzę te uśmiechnięte i pachnące mordki po wyjściu z kąpieli. Pozdrawiam dogomaniaczkę z Pruszkowa, rodzinnego miasta mojej żony :razz:. Quote
tanitka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Enia dzisiaj nie dam rady wanienki podrzucic do Psiego Losu, ale podwioze ja jutro do niego. Czy tak będzie dobrze?? Quote
enia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 tanitka napisał(a):Enia dzisiaj nie dam rady wanienki podrzucic do Psiego Losu, ale podwioze ja jutro do niego. Czy tak będzie dobrze?? ja jutro nie pojade do Czarusia , dziecko musze na obóz wyszykować....... przykro mi..... Quote
kasiaprodex Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 gallegro napisał(a):Kasiu, domyślam się o jakiej wanience piszesz - jest śliczna, a w seledynku to już zupełny odjazd :lol:. Już widzę te uśmiechnięte i pachnące mordki po wyjściu z kąpieli. Pozdrawiam dogomaniaczkę z Pruszkowa, rodzinnego miasta mojej żony :razz:. Wiedziałeś gdzie szukać.tutaj same fajne dziewczyny. A oto wanienka tylko kolorek taki jakis inny wyszedł:cool3: Quote
bigos Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Czy cosik wiadomo w sprawie serków z Hochlanda?:cool1: Quote
enia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 ja nic nie wiem o serkach........nic a nic........ ale dzieki Maćce mamy zaklepana zamrażarke Mors, tylko transport kombinujemy bo ona do osobowego nie wejdzie......... Quote
gallegro Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Enia, skąd trzeba ją przewieść. Do dużego kombi też nie wejdzie ? Podaj orientacyjne wymiary. Quote
enia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Podam gallegro oczywiście jak Maćka na dogo sie pojawi.......... Quote
kasiaprodex Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 kasiaprodex napisał(a):w sprawie momocy w transporcie to może do aligatora. znalazłam na mapie momocy dogo Aligator Warszawa i okolice (praktycznie całe woj. mazowieckie) 0-660 496 882 e-mail: [email protected] Do dyspozycji samochód transportowy (T-4) oraz jeep. Mogę szybko zorganizować pomoc (medyczną) dla rannego zwierzaka. Jestem do dyspozycji 24h (najwyżej mnie obudzicie):lol: a dzwonione było do aligatora w sprawie transportu? Quote
Magdarynka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Przypominam, że czekają u mnie 2 parasole...:roll: Quote
enia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 o kurczaki!Magdarynka moze dzisiaj je zabrac od Ciebie? po poludniu? Quote
Maćka Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Niestety zamrazarka nie zmiesci sie nawet do duzego kombi, to jest kolos o wymiarach 121x55x84 do tego 55 dochodzi jeszcze raczka oraz te kratki z tylu ( nie pamietam jak sie nazywaja fachowo ) czyli dodatkowe jakies 10 cm. Jest pierunsko ciezka. Zamrazarke trzymam na klatce bo w mieszkaniu nie mam gdzie, ale nikomu nie przeszkadza, mieszkam na Wlochach, miedzy PKP Włochy a Ursusem, w razie czego mozna sie ze mna kontaktowacpod nr. 889-727-659. Quote
Recommended Posts