bigos Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 enia napisał(a):bigos nic nie wiem , ale jak bede to spytam..... a Ty nie kontrolujesz? myslalam ze trzymasz rękę na pulsie....... Spytaj koniecznie, bo ja czekam właśnie na kontak od Was!!Czy kierowniczka była na spotkaniu???Ja czekam na ta wiadomość: czy była i czy coś załatwiła??? Quote
gallegro Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ktoś oferował deski, czy boazerię. Mógłbym zabrać tym samym lotem. Dotyczy to też innych rzeczy. Dysponuję kombi z przeczepką. Quote
enia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 gallegro czy moglbys zabrac aparat? mój niestety synuś zabral na obóz, a mozna zrobic troche zdjeć parasolom i baldachimkom.........i psiakom...... Quote
enia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Z tego co pamietam Tanitka miala jakies plyty........czy deski.... Quote
gallegro Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 gdgt napisał(a):boazeria leży w ciepłym i suchym garażu już kilka lat i nie może się doczekać, aż znowu będzie przydatna. Może jeszcze trochę poleżeć... Boazerio, czas wstawać! Nadszedł twój czas :lol: >gdgt, czy to aktualne? >all, jesli ktoś posiada coś co może się przydać to zapraszam. Zastanawiam się tylko gdzie sie umówić? Dzisiaj ustalę dokładnie trasę przejazdu i dam znać. Quote
tanitka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ktoś oferował deski, czy boazerię. Mógłbym zabrać tym samym lotem. Dotyczy to też innych rzeczy. Dysponuję kombi z przeczepką. tak, tak ja mam - mieszkam w Wawrze na wylocie na Węgrów- wiec po drodze - o której gallegro mógłbyś podjechać, bo musze to powyciągać z mysich dziur;) Quote
gallegro Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Około 18-tej będę na Włochach więc myślę że będzie to ok. 19-tej. Jeśli możesz to podaj adres i telefon na PW. Podaj dokładnie co to jest i rozmiary. Trochę się pogubiłem - czy "gdgt" pisała o tej samej boazerii (lub deskach), czy zupełnie innej ? Quote
Maćka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 No i wielka dooopa, moj maz nie moze jutro pomoc :oops: Musi byc po pracy w centrum u swojej mamy i wroci pono do domu. Kombinujcie kogos do pomocy, plizzz ja naprawde tutaj nikogo nie znam na osiedlu, w wawce mieszkam od niedawna a moja klatka to niestety sami emeryci :angryy: Quote
Aga_Mazury Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Dostałam sms-a wołającego o naychmiastowaą pomoc z Wegrowa ze schroniska (pośrednio przez Olgę) "PROSZĘ O POMOC!! MAM JUŻ 120 PSÓW, CZEKAJĄ NA WEJŚCIE NASTĘPNE, WODA W STAWIE OBNIŻA SIĘ, BĘDĘ ZMUSZONA DO ZAMKNIĘCIA SCHRONISKA" Quote
gallegro Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 >Aga, czy chodzi o wodę pitną ? Może jakiś beczkowóz ? Jak jutro będę w Węgrowie to pogadam z kim trzeba. >Maćka, ja przyjadę bez względu na pomoc. W ostateczności zabiorę deski i boazerię z innego miejsca. Jak uda sie zwerbować kogoś to będzie extra. Czy zamrażarka stoi w mieszkaniu ? Nie chciałbym sprowadzać Ci przypadkowych ludzi z ulicy :roll:. Quote
gallegro Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Czy ktoś ma kontakt do gdgt ? Wysłałem info na PW ale bez odzewu. Szkodaby zmarnować okazji, ty bardziej że z zamrażarką mogą być kłopoty (z załadunkiem). >Maćka, czy w zwiazku z tym że i tak mąż nie jest w stanie pomóc, mógłbym przyjechać nieco wcześniej ? Będę miał sporo rzeczy do załatwienia w drodze powrotnej i boje się że do Węgrowa zajadę zbyt pózno. Chcę jeszcze pomiziać Czarusia na nowym wózeczku w Psim Losie. Quote
Aga_Mazury Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Wysłałam priwa do Legiona23 ..,.może pomoże coś z tą zamrażarką.... ...o co chodzi z tą obniżającą się wodą...nie wiem :niewiem: taki dostałam sms...a ja nigdy tam nie byłam i tak szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to wygląda....koniecznie się zapytaj jutro co tam potrzeba dla nich... Quote
gallegro Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Aga_Mazury napisał(a):...o co chodzi z tą obniżającą się wodą...nie wiem :niewiem:... Z moich info wynika że to jedyne zródło wody pitnej dla schroniska. Jest to szczere pole więc nie dziwota. Mam nadzieję że jutro coś wymyślimy. Quote
gallegro Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 tanitka napisał(a):u mnie, u mnie!!! i dechy takie 2,50 m jakiś czas temu INDIR miała budę dla Węgrowa, tylko ze jej wtedy nie zabrałam, bo jakoś transport nam sie rozszedł. wysyłam do niej nr tel Oldze:lol: Czy ta buda jest aktualna? Chciałbym zabrać jak najwięcej. Rozejrzyjcie się wokół siebie (i znajomych), może cos się Wam przypomni. Uruchomcie swoje prywatne kanały, bo ja jestem jeszcze za świeży na Dogo. Quote
kasiaprodex Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 nieraz na polu się widzi taka duża bekę na wozie z której sie leje wode dla zwierzat pasacych .może ktos z rolników ma niepotrzebną a wode zaopatrzy straz pożarna.skoro polewali piach to i teraz pomogą. Quote
Maćka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Gallegro, mozesz oczywiscie podjechac po ta zamrazarke wczesniej, chcialabym jeszcze dla schroniska dac deski pazdziezowe, ale nie dostane sie jutro do nich, w piwnicy mam tak wszystko napchane na scisk ze szok, sporo czasu zabraloby nam dostanie sie do nich, jak dziecko nie bedzie mi spalo to zejdziemy i postaramy sie choc troche ich wyciagnac ;) Zamrazarke mam na klatce schodowej. Quote
gallegro Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ale się rozpisałem, jak spamer jakiś :razz:. Chciałbym przekazać, że mój wyjazd do stolicy planuje na 11:00, więc na dogo będę zaglądał do 10:30. Po 11-tej będę dostępny pod tel. 600 870 225. Quote
enia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 gallegro czy mozesz zabrac aparat? moze podjade to zrobimy szczeniakom zdjecia?moj aparat pojechal z dzieckiem.......... Quote
gallegro Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Oczywiście zabiorę. Może podaj swój telefon na PW. Łatwiej będzie się nam zgrać w czasie. Quote
enia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Kochani sytuacja w schronisku jest dramatyczna!!!!! przybylo mnostwo psów to efekt wakacji........ suka malusia ciężarna, jest ok. 20 szczeniaków.....traagedia!!!!!!ponad 120 psow!!! CHYBA MUSIMY OGLOSIC ZBIÓRKE KARMY BO SCHRONISKO BYC MOZE KIEROWNICZKA BEDZIE MUSIALA ZAMKNĄĆ!!!!!!!!! POMOZCIE!!!!!!!!! 120 psow to tragedia bo schronisko jest na 70, częśc zwierzakow nie ma wlasnej budy, woda ze stawu, susza okropna musimy cos zrobić! co robić?kto ma dostęp do taniej suchej karmy????????? Quote
Aga_Mazury Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 130 zł jest jeszcze z tego co pamiętam na Alarmowym....."na parasole"... Quote
GreenEvil Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Demencje mam... ktos gdzies kiedys pisal, ze moze tanio zalatwic karme, ino dos kiepskiej jakosci... zaraz poszukam. Pzdr GreenEvil Quote
enia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 kasia m mogla tanio zalatwic, ale tyle razy przypominalam......... teraz sezon ogorkowwy......... Quote
GreenEvil Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 enia napisał(a):kasia m mogla tanio zalatwic, ale tyle razy przypominalam......... teraz sezon ogorkowwy......... i sie nie da? Zeby za te pieniadze kupic jak najwiecej...ja sie jutro jeszcze postaram zalatwic cos w "moim" sklepie zoo. Pzdr GreenEvil Quote
Recommended Posts