Folen Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Hm, wiecie co, chyba coś we mnie pękło.. przeczytałam posty Enii i chyba dopiero do mnie dotarło.. I tak sobie myślę, że nie pozwolę sobie odebrać czegoś, czemu: przez 4 mce podporządkowywałam życie, sprawiało mi mnóstwo satysfakcji i dzięki czemu poznałam tylu fajnych ludzi.. Koniec tego dobrego, chyba osiągnęłam najwyższy poziom irytacji z możliwych. A ta strona to tak jakby moje "dziecko", jej też nie dam sobie odebrać.. Aha, i niech ten, kto infotrmuje panią J o wydarzeniach na dogo, może jej powiedzieć, że stronę prowadzę nie dla niej, a dla psów i jak coś się jej nie podoba, to niech znajdzie kogoś kto ją poprowadzi, a przede wszystkim stworzy, bo tej strony na pewno nie dostanie, bo to jest wspólne dzieło wolontariuszy i pana, który ją stworzył. Aha, i niech wreszcie przejrzy na oczy i przypomni sobie ubiegłą zimę, może wtedy doceni to, co próbujemy robić. A, i niech do mnie nie wydzwania i nie pisze bo to bez sensu, ja mam sumienie czyste w stu procentach, i jeśli się to powtórzy, to ja podejmę zdecydowane kroki. Uf, to po tym wywodzie proszę o zgłoszenie psów, które dodać na stronę, może wieczorem mi się uda dodać jeśli Ola mnie nie wyręczy ;) Quote
Ania W Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 BRAWO! DZIELNA DZIEWCZYNKA ! :-) Tak trzymaj ...ja czekam na banerek Rysia i nie śmiałam prosić ( nie mogłam znaleźć na stronie ) Wieczorkiem ale bardzo późnym postaram się poszukac fotek do uaktualnienia strony :-) Quote
Olga132 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 no proszę Ania nie próżnuje - od razu znalazła dla Folen robotę:evil_lol: Quote
Ania W Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Jak to mawiają "nie ma czasu na głupoty" ;-) Banerek już gdzieś jest zrobiony.... Quote
Folen Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Odrazu lepiej na duszy mi się zrobiło ;) A banerek był kilkanaście stron temu wstawiony.. Quote
Osiolek Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Folen :-) To ja skorzystam z sytuacji i poprosze o wstawienie na stronie dziekczynnej darow od Ing-Britt Coles ze Szwecji, w skrocie, Olga Ci powie co tam bylo :-) Quote
pajunia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Brawo Folen, nie daj sie durnej babie Quote
enia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 FOLEN NO NARESZCIE! który to post tak Cie zdopingowal???:evil_lol: Quote
enia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Max i Tigra czy sie doczekają? prosimy o pomoc w promocji........ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32468 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31742 Quote
Mośka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 FOLEN Witaj :multi: / Enia, dobra robota;) / Sluchajcie, prawdopodobnie na dniach w schronie beda 4 szczeniaki 1,5 miesieczne. Jak ich predko nie wyrwiemy - wiecie co bedzie, juz to przerabialismy :shake: Kto ma pomysl na jakis tymczas??? Quote
enia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Może Jola zabierze do siebie tymczasowo? bo jak trafią do schronu to koniec....... Quote
Mośka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Folen,pytala o robotke czy mi sie zdawalo?:roll: Na stronie troszke porzadku trzebaby zrobic: Z dzialu "Psy do adopcji" wyrzucamy: Szarlotke i Mgielke :p i przenosimy do : "Znalazly dom" W tej kategori tez wstawiamy: Corgi oraz dzikuski: DINO, NINKE i MELE (ich zdjecia na watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33708&page=10&highlight=ninka ) Quote
enia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Folen juz wie co ma robić......:evil_lol: hihi .....byłam szybsza.... prośba do wszystkich co maja schroniskowe foty o przesłanie do mnie lub Folen. HANIU SŁYSZYSZ????? Quote
enia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Mi chodziło o ogarkową Hanie.......też ma piekne fotki ze schroniska.:lol: Quote
Mośka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Swieze wiesci ze schronu (mialam tel.): chory nowy slepy pies ma sie lepiej - szczeka i ma apetyt FIDO - ktory okazal sie FIDKA - ma sie podobno niezle. Jest w baraku, bardzo smutna, dostaje rutinoscorbin (przeziebiona). Od kilku dni w schronie, to ta mala sunia przywiazana do srzewa w parku... Zadne Szczeniaki nie dojechaly - kierowniczka narzeka na brak samochodu Jest nowa, roczna bezowa sunia (podobna do ZUZI z Psiego Losu) blakala sie pod jakas hurtownia dzis skonczyla sie kasza, ostatni worek suchej karmy.. Quote
marie Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 W tej sytuacji dorzuce na karme. Moge dac 100. Podjechac do Tesco i kupic ryz na 3 dni, a reszte wplacic Karesowi na batony. Tylko ja nie mam jak tego zawiezc :( nie zmotoryzowana jestem. Moge tez przelac na konto dobrej duszy, ktora moglaby to zawiezc. Za kwadrans zwijam sie z roboty. Moj nr ma Moska i AniaW - jakby co to dzwoncie. Quote
marie Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Jest tez taki watek - 2 tony karmy do oddania. Tylko to pod Poznaniem. do Wegrowa pewnie nie damy rady przewiezc? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34987&page=2 Quote
Osiolek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Moja propozycja - nie kupowac NICZEGO, zameldowac burmistrzowi!!!! To jest jak zaklejanie wrzodu zamiast przeciecia.... Quote
marie Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 To tez prawda. Ale w jakim tempie dziala nasza administracja? W tydzien to zalatwia? Moze tak. Ale co przez ten tydzien? Wszystkie dzieciaki maja urzadzic strajk glodowy? Quote
Osiolek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 marie napisał(a):To tez prawda. Ale w jakim tempie dziala nasza administracja? W tydzien to zalatwia? Moze tak. Ale co przez ten tydzien? Wszystkie dzieciaki maja urzadzic strajk glodowy? Ja bym zglosila jutro burmistrzowi. Jesli do soboty nic sie nie stanie, to zalatwic interwencje, np TOZu (ale wtedy trzeba byc pewnym ze nie ma jedzenia). Dokarmianie z naszej strony powoduje, ze nikt tego balaganu w schronisku nie bierze na powaznie.... Quote
Olga132 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 w 100% popieram Osiołka!!! DZIEWCZYNY - nic nie kupowac i nic nie dowozić -taka sytuacja jak w chwili obecnej musi się skończyć!!! Quote
emir Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Jestem "za"; nie dowioze mięsa w piątek! ten horror, którego sprawczynią jest Jadwiga musi się skończyć! tylko takie nasze wspolne działanie będzei skuteczne ; urząd musi wreszcie podjąc decyzję! EMIR Quote
ARKA Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Osiolek napisał(a):Moja propozycja - nie kupowac NICZEGO, zameldowac burmistrzowi!!!! To jest jak zaklejanie wrzodu zamiast przeciecia.... I powiadomic powiatowego, moze on dostarczy jedzenie?:cool1: Quote
ARKA Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Osiolek napisał(a):Ja bym zglosila jutro burmistrzowi. Jesli do soboty nic sie nie stanie, to zalatwic interwencje, np TOZu (ale wtedy trzeba byc pewnym ze nie ma jedzenia). Dokarmianie z naszej strony powoduje, ze nikt tego balaganu w schronisku nie bierze na powaznie.... PLUS, ciagle sa przyjmowane NOWE zwierzeta!! Quote
bea100 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ARKA napisał(a):PLUS, ciagle sa przyjmowane NOWE zwierzeta!! :mad: A schronowe -rozmnażane. Jestem ZA. Quote
Recommended Posts