Olga132 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 to w końcu o której to bedzie: o 16:30 czy o 18??? błagam - nie zmuszajcie mnie do warowania przy TV od 16:30 do 18 Quote
Osiolek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Tundra napisał(a):Tzw. program 3=TV3 Dziekuje!!! Ja potrzebuje lopatologii ;-) Zaraz poprosze rodzicow o nagranie :-) Quote
Olga132 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 YBOT napisał(a):to jest warszawski osrodek telewizyjny...taka lokalna tv...nie na zywo bedzie bo nas nagraja o 16.30 i puszcza o 18.00!!!! To już jasne !!! p.s. Osiołku a czy rodzice mieszkają w woj mazowieckim? Bo to jest tel regionalna - więc rózne regiony maja różne programy lokalne. Quote
Osiolek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Olga132 napisał(a):To już jasne !!! p.s. Osiołku a czy rodzice mieszkają w woj mazowieckim? Bo to jest tel regionalna - więc rózne regiony maja różne programy lokalne. W Warszawie - to pewnie maja..... A ktos jeszcze nagra jakby co? Quote
Osiolek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Sluchajcie, czy ktos ma w domu Skypa i kamere? To moglabym sie podlaczyc i obejrzec program na zywo...... Quote
Imanca Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ja mam skype i kamerke i msn'a też mam. Tylko nie wiem, czy w najważniejszym momencie nie przerwie nam połączenia, albo nie zacznie przerywać. Nagrać niestety nie mam czym i na co :( Quote
Osiolek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Imanca']Ja mam skype i kamerke i msn'a też mam. Tylko nie wiem, czy w najważniejszym momencie nie przerwie nam połączenia, albo nie zacznie przerywać. Nagrać niestety nie mam czym i na co :( A mozemy przynajmniej sprobowac? Jaki masz skype-id? ja hanna.michnik w Szwecji. Bede siedziec jak mur przy komputrze ;-) Quote
bea100 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Czy ktos mi może napisac w skrócie choćby jak było? Wczoraj nie miałam netu a dzisiaj dopiero wróciłam z roboty a tu takie wieści ...:multi: Quote
loozerka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ja tez jestem ciekawa, bo Wot nie mam Ale moze ktoś linka do programu ma? Quote
Ania W Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Kobitki, ja nie oglądałam całego bo myślałam, że o 18 będzie ( u koleżanki siedziałam i niecierpliwie zerkałam na zegarek). Wyglądałyście świetnie !!! Super to wyszło ! Mam nadzieję, że odzew będzie duży! :-) Quote
YBOT Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ojjjj kochani...bylo super ale ciut stresa tez mialysmy.....ludzie z WOT sa kochani....Pani Miłka Skalska jest kooooochana sliczna kobietka, po programie prawie sie poplakaly z druga pania redaktor.... ucalowalam Pania Miłkę, bo to naprawde szok.....ze tak zareagowala na mojego maila:) najpierw mowilam ja o zbiorce potem Krysia o Emirze i Wegrowie potem o psach czyli suni Emi i Hakerze - bernardynie, ktory wjechal na pazurach do windy razem z podloga chyba (tak sie bal) i znow na koniec ja powtorzylam o zbiorce niestety puscili na pasku telefon Emira nie nasz...no trudno, beda z Emira przekierowywac do nas WOT - jestescie WIELCY!!! :loveu: :loveu: Ciocia Miłka powinna nazywać sie Przemiłka!!!!:loveu: :loveu: i zostalysmy wymalowane jak lalki :eviltong: Quote
enia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ja przezornie wlączylam wcześniej i obejrzalam wsio, bylo super dziewczyny konkretne i rzeczowe, a Emi jak aniolek na kolankach leżala....... Wot móglby to powtórzyć.......... nawet pokazali foty z Wegrowa i nasze biedne psiaki...... Quote
loozerka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 powiedzcie co to za program był? kurier, czy cos innego?jak tego w necie szukac? Quote
zurdo Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Dla gap i tych, którzy nie mogli: http://ww6.tvp.pl/6725,20061208431581.strona Quote
Folen Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Super, dzięki Zurdo bo ja oczywiście przegapiłam :p Quote
YBOT Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 aha i oficjalnie prosimy, Krysienko, o glejty dla kilku osob na kweste w WSHiP. Moj maz zapyta rektora/dziekana czy wyrazaja zgode na kweste. To ogroooomna szkola wyzsza na Swieradowskiej (kolo Al Lotnikow), wezme nasze psy i staniemy tam.....co WY NA TO??? i kto chetny????? Quote
marie Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Obejrzalam. Niestety moj maczek odmowil fonii - glupieje. Ale Psiuch miny stroil cudne ;) Jesli chodzi o zbiorke to ja mam jeszcze jedno pudlo - takie zebracze z dziurka na pieniadze, z tych, ktore drukowalam dla Moski i jej Oli. Przyda sie? Bravo dziewczyny!!! Quote
Ania W Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 W imieniu głównego koordynatora akcji ORKIESTRA Z OGONKIEM - YBOT-pragnę wystosować apel: POMOC PILNIE POTRZEBNA !!! BARDZO PROSIMY O WŁĄCZENIE SIĘ W AKCJĘ DYSPOZYCYJNYCH, ENERGICZNYCH OSÓB. POTRZEBNI SĄ KOORDYNATORZY AKCJI, NA PRZYKŁAD W SZKOŁACH, FIRMACH, ZAKŁADACH PRACY. [SIZE=2]ISTNIEJE MOŻLIOWOŚĆ POMOCY W TRANSPORCIE DARÓW! Quote
Olga132 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='YBOT']aha i oficjalnie prosimy, Krysienko, o glejty dla kilku osob na kweste w WSHiP. Moj maz zapyta rektora/dziekana czy wyrazaja zgode na kweste. To ogroooomna szkola wyzsza na Swieradowskiej (kolo Al Lotnikow), wezme nasze psy i staniemy tam.....co WY NA TO??? i kto chetny????? ja jestem chętna !!! Quote
YBOT Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 o rety rety, serio??? to suuuper skad jestes, z jakiej dzielnicy? moj tel 503 63 90 83 moj mail [email protected] napisz mi prosze cos o sobie:) czekamy tylko na pozwolenie - dzis bedzie decyzja i modlimy sie zeby Bordi nie napaskudzila w budynku w czasie kwesty :evil_lol: pudelko konieczne - skad je odebrac, Marie????? Quote
Ania W Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ma ogromną prośbę - zajrzyjcie na stronę moich dzieciaków i napiszcie kilka ciepłych słów w księdze gości. Strona się rozwija i mamy coraz to nowe pomysły jak pomóc zwierzakom. Teraz będzie mini kiermasz świąteczny ;-) http://sos.pies.w.interia.pl/ Quote
YBOT Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 zrobione! z propozycja odwiedzin goldena i borderki w czasie kiermaszu, kiedy to bedzie???? wszyscy stwierdzili ze psy na pewno potrafia sie zachowac o ile nie beda za mocno sciskane, - bo glaskanie to uwielbiaja! Quote
marie Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ybot! Pudelko jest u mnie na Mokotowie. Moska! Czy Ola kontynuuje swoja akcje? Quote
Recommended Posts