Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

enia napisał(a):
Kurde przeciez te budy wystarczy odkazić!!!!! czy oni chca to wyrzucić???
może napiszemy tu czym to odkazić i bliska osoba kierowniczki J.A przekaże jej to?????

Ja tylko moge sie wypowiedziec na temat swierzbowca-nie wiem jak jest z nuzencem. Swierzbowiec ginie po 10 dniach-czyli wystarczy jak buda bedzie stal nieuzywana 10 dni przy swierzbowcu skornym.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ha, ha ! Mośka teraz ty chyba namieszałaś ;-)
Ryda Łata (pies) był w boksie z Szarym ( może wymyślimy mu jakieś imię ?) a Mycha była w boksie z psem z czarnymi łatami na głowie. Chyba że coś jeszcze sie pozmieniało, ale po wieogodzinnej analizie zdjęć ja już się chyba nie pomylę ;-)
Dlaczego boisz się przejść do tematy szaraków i co masz na myśli pisząc o nieudanej adopcji ?

Posted

Mośka napisał(a):
To niesamowite jaka metamorfoze przechodza u Emir wegrowskie psiaki!

EMIR - dzieki:loveu:

A ja bardzo bym chciała wiedzieć, jak Ty Emir to robisz, że psy od razu trafiają do stada. Ja bym się bała wpuścić, że nowego zagryzą. Jestem pod wielkim wrażeniem.
Jeżeli u Ciebie tak można , to i schroniska mogły by tak funkcjonować.

Posted

ARKA napisał(a):
:-o jasnowidz? Widzialas psa na oczy, co Ty za bzdury tu piszesz- sama sie uspij, nie bedzisz cierpiala na widok Krecika ze zdjec i wielu innych!

Ja moge na niego patrzec,moge, i jesli tak wyglada cierpienie psa, to wszystkim psom cierpiacym naprawde, zycze wlasnie takiego cierpienia!

No to cię zaskoczę, nie widziałam zdjęć Krecika, ale rozmawiałam z Emir i myślę, że to ona wie najlepiej jaki jest stan psiaka. A co do usypiania samej siebie, to jak na razie nie mam takiej potrzeby, jestem zdrowa, ale jak bym była śmiertelnie chora to kto wie (oczywiście człowiek dopiero będąc w takim stanie wie najlepiej co czuje, więc nie czas o tym pisać). Ale widziałam cierpienie zwierząt i nawet ostatnio byłam naocznym świadkiem konania psiaka i wiem, że jedynym wyjściem z tamtej sytuacji było uśpienie go. Jestem w pełni świadoma tego co piszę. Wierzę w leczenie zwierzaków, ale niestety przychodzi czasami taki moment, że już pomóc nie możemy... to smutne.

Posted

mycha101 napisał(a):
i nawet ostatnio byłam naocznym świadkiem konania psiaka i wiem, że jedynym wyjściem z tamtej sytuacji było uśpienie go.

Zapewniam Cie, ze Krecik nie kona a to jest ZASADNICZA roznica.

Posted

Nie wiem jak Wy, ale ja uważam,za wszelkie dyskusje na temat Krecika za przedwczesne. Poczekajmy na wyniki badań zamiast dywagować dobrze?

Mośka: jeśli we Włochach jest- to ja poproszę o adres Szarlotki, zrobię kontrolę poadopcyjną.

Każda buda bardzo mnie cieszy :multi: Tabliczki- dobra robota-są super. BRAWO :loveu:

Posted

Enia, Ty niezla jestes!! Jak Ty to znalazlas?
Pewnie ze to FART! Zrobilam juz wpis. Cioteczki - zapisujemy watek FARTA w ulubionych i bierzemy sie za promocje.
Kto napisze ladny tekst dla Gallegro? Namowie Tomka, zeby wystawil FARTA.

Posted

No nie, caly post mi sie skasowal...:mad:

Aniu SZARAKI- okazuje sie ze to brat z siostra. Sa w schronie od szczeniaka. mile, lgna do siatki. Mycha (ona) nawet bardziej niz Miki(on).
Wedlug mnie z Ruda Lata jest sunia, a z bialym z czarna glowa -pies.
Ale rownie dobrze moze byc odwrotnie :roll:

MIKI (on):

Posted

Ależ nikt sie nie śmieje, Jola ledwo zapamietala imiona Mgiełki i Migotki i za każdym razem mówiła o nich Chmurka i Słoneczko.........:lol:
Snieguś to super imię!
ja jestem na etapie Simsów........litosci.......:cool3: chce znowu bajeczki!:eviltong:

Posted

enia napisał(a):
Ależ nikt sie nie śmieje, Jola ledwo zapamietala imiona Mgiełki i Migotki i za każdym razem mówiła o nich Chmurka i Słoneczko.........:lol:

:lol: dobre

Mycha - parcuje nad tekścikiem dla ciebie ale to jeszcze może trochę potrwać.......

jesli chodzi o allegro to ja też moge wystawiać psiaki...tylko fotki i tekścik poproszę.
I jeszcze jedna bardzo pilna sprawa: Dziewczyny - musimy szukać domu dla emirowych psów, bo jak u niej sie będzie miejsce zwalniać to sukcesywnie będa do niej trafiały kolejne psy. Ale jej przytulisko ma też określona pojemność......

Posted

W Wegrowie jest takie malenstwo-nazwalam go FIDO

Wczoraj mialam telefon,ze maluch sie rozchorowal -ma zapelenie wezlow chlonnych :shake: Schowali go do baraku, ale czy to cos da???

Fido byl znaleziony w parku, przywiazany do drzewa. To mlody piesek z krociutka sierscia,do pol lydki, wyglada na to,ze mieszkal w mieszkaniu. Zmiana na schron + zima to dla Niego wyrok...
Czy ktos moze zalozyc mu watek? Domek potrzebny pilnie.

Posted

Banerkowa ciocia sie wypisała z naszego kółka........;)
no i nie ma zastepcy......:-(
Wandziu na naszej stronie i na stronie Emir masz opisy i foty jakby co.Dziekujemy za pomoc, licze na Twoja szczęsliwą rękę.:lol: a najbardziej psiaki liczą i czekaja.

Posted

Szukamy chętnego do poprowadzenia naszej stronki .......
musi mieć serce, fantazję, lekkie pióro, umiejetność pracy w zespole mile widziana...... kto chętny?:p

Posted

Eniu na stronce Kundla polskiego-Psiego Losu pojawiła sie informacja ,ze wczoraj wróciła sunia po adopcji ,ktora wygrała z parvo.Czy to nie Wasza sunia.Podobna troszke do Sznurówki.Wabi sie Zuzia.
Nieudana adopcja