Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W związku z deklaracją podaną tu na wątku, że jest osoba, która podejmie się leczenia i opieki nad Krecikiem na własny koszt , bez względu na wyniki badań i diagnozę lekarską proponuję aby zabrała Krecika od razu do siebie.
W takiej bowiem sytuacji pozostawanie Krecika u mnie jest pozbawione sensu.
Proszę o kontakt telefoniczny aby uzgodnić termin zabrania go.
EMIR

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez nie widze...

Wczoraj bylam w Wegrowie po Szarlotke :multi: (juz w nowym domku).

Mam pokrzepiajaca informacje: na stanie jest ok. 86 psow
Emir+ my robimy dobra robote. Wyrwijmy stamtad jak najwieksza liczbe psow przed zima, niech to bedzie prirytetem dla nas :roll:

Fotki powklejam sukcesywnie. Poprosze o cierpliwosc ;)

Posted

Od 2 dni jest w Wegrowie straszna bida- ma biegunke, kreci sie w kolo, bielmo na 1 oku, chyba gluchawy, nie wiem czy wogole widzi, siersc -jeden wielki koltun, piest otumaniony, w oplakanym stanie...

Posted

Nowy nabytek w Wegrowie, od kilku dni.
Lagodny, pozwala przy sobie robic wszystko juz od pierwszych dni.
Widzialam blizny na pyszczku, od bicia czy pogryzien???

Z taka sierscia czarno widze jak on przetrwa zime w schronie.
Pomozcie go wyciagnac.
Wyglada na rasowego dobermana, tylko uszy ma jakos krotko skopiowane.

Aniu, widzisz tabliczke:roll: ?

Posted

[quote name='Mośka']Nowy nabytek w Wegrowie, od kilku dni.
Lagodny, pozwala przy sobie robic wszystko juz od pierwszych dni.
Widzialam blizny na pyszczku, od bicia czy pogryzien???

Z taka sierscia czarno widze jak on przetrwa zime w schronie.
Pomozcie go wyciagnac.
Wyglada na rasowego dobermana, tylko uszy ma jakos krotko skopiowane.

Aniu, widzisz tabliczke:roll: ?

Mośka ty pisząc o tym psie masz na myśli dobermana (prawie) czyli Dobka? Bo on nie jest nowy, jest tam przynajmniej od końca sierpnia.
Jeżeli o tym nowym to on faktycznie nawet z daleka nie wygląda dobrze a biorąc pod uwagę jeszcze twój opis...czarno to widzę :shake:
Tabliczkę widzę z bardzo daleka ale i tak wiem że jest piękna :loveu:

Posted

Aniu, ten wilczarowaty Rudi jest sliczny. Nawet moj TZ powiedzial,zebysmy go wzieli, ale niestety REKS na to nie pozwoli :shake:
Szukajmy mu domku. On szczekal,ale jak podeszlam do niego od razu sie lasil i maszal ogonem Niestety nic o nim nie wiem poza faktem,ze jest duzy.

Kto zalozy watek Rudiemu i Dobkowi????

Posted

Rudi dawno temu miał swój wątek Tanitka mu załozyła jeszcze jak działala w Węgrowie .........
chyba ,że to inny rudasek byl.......trzeba napisac pw. do Tanitki moze uda sie odkopać.

Posted

Rudego nazwałam Fart i jakby tak zostało to byłoby fajnie...Rudych jest dużo ale nie każdy ma Farta ( dosłownie i w przenośni ;-) )
A Rysio ? Podobno w nienajlepszej formie....I jeszcze mam pytanie o Mychę ?

Posted

Zaraz zaraz Cioteczki, bo sie pogubie ;)

Dobrzem niech bedzie Fart! Kto napisze do Tanitki???

A teraz najpiekniejsza buda w schronie: od ROMY
I spojrzcie na Barrego - chyba podziela moje zdanie.
Wyglada jak Krol Lew :evil_lol:

No sami ocenicie:

Posted

Kurde przeciez te budy wystarczy odkazić!!!!! czy oni chca to wyrzucić???
może napiszemy tu czym to odkazić i bliska osoba kierowniczki J.A przekaże jej to?????

Posted

I najswiezsze fotki Bialej Laty:

Aniu, widzisz Myche?

Boje sie przejsc do tematu Szarakow, bo martwi mnie kwestia tego bialaska z czarna glowka:shake: Czyzby nieudana adopcja?
Czekam na sms'a z domku ...

Posted

Muszę wrócić do Krecika, może mnie "zlinczujecie", ale moim zdaniem należy Krecikowi pozwolić na przejście za TM. Czy jest ktoś kto mógłby patrzeć na jego cierpienie? Myślę, że nawet wyniki badań niewiele tu zmienią, ten psiak jest bardzo chory i w jego obecnym stanie nie ma większych szans na powrót do zdrowia. Nie można też narażać psiaków Emira. Dlatego pozwólcie ulżyć jego cierpieniom.

I tak tego cierpienia jest za dużo wokół nas.

Posted

enia napisał(a):
Kurde przeciez te budy wystarczy odkazić!!!!! czy oni chca to wyrzucić???
może napiszemy tu czym to odkazić i bliska osoba kierowniczki J.A przekaże jej to?????

Odkazić trzeba VIRKONEM w mocnym roztworze a po 20 min. wyparzyć wrzątkiem!
Ziemia wokól budy też jest skażona!Tam nie powiniem być umieszczony żaden pies ,a bude po dokażeniu trzeba przenieść w inne miejsce!
EMIR

Posted

Dodałam trochę zdjęć Maszki, Żelków, Żanetki, Krecika w ich wątkach.

Trochę Kluski :)

Pamiętacie szybkość Żelków? Widać mają coś wspólnego, bo zdążyłam nastawić aparat i zrobiłam takie zdjęcie ... :D

Posted

[quote name='mycha101']Muszę wrócić do Krecika, może mnie "zlinczujecie", ale moim zdaniem należy Krecikowi pozwolić na przejście za TM. Czy jest ktoś kto mógłby patrzeć na jego cierpienie? Myślę, że nawet wyniki badań niewiele tu zmienią, ten psiak jest bardzo chory i w jego obecnym stanie nie ma większych szans na powrót do zdrowia. Nie można też narażać psiaków Emira. Dlatego pozwólcie ulżyć jego cierpieniom.

I tak tego cierpienia jest za dużo wokół nas.

:-o jasnowidz? Widzialas psa na oczy, co Ty za bzdury tu piszesz- sama sie uspij, nie bedzisz cierpiala na widok Krecika ze zdjec i wielu innych!

Ja moge na niego patrzec,moge, i jesli tak wyglada cierpienie psa, to wszystkim psom cierpiacym naprawde, zycze wlasnie takiego cierpienia!