agada Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Podnosimy, przypominamy i zapraszamy , bo szczeniaczki i mama w potrzebie :shake::cool3: Quote
2411magdalenka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 i bez widoku na dom :( Wujku Slayu... pamiętaj o nas :cool3: Quote
nina_q Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Szczeniorki kochane, mam nadzieje ze szybko znajdziecie domek Quote
toyota Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Maluchy na pewno szybko znalazłyby dobre domki, sunia też jest śliczna , żeby tylko jakiś tymczas wymyślić. Quote
erka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Maluchy juz spore i ostatni dzwonek,żeby jeszcze miały szansę na socjalizację. Quote
agnieszka24 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 szczeniaczki będą miały ok. 8-9 tygodni. Tak strasznie zimno na dworze, a one biedactwa mieszkają pod krzakiem na gołej ziemi :( Quote
toyota Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Czyli można by je rozdzielić na DT ? Quote
DAGA1505 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ...nie będe pisać nawet tej starej śpiewki..wszyscy byśmy chcieli mieć żeby rozdać..ech Śliczne pieski rozmiar tak powiem aktualnie porządany,powinny szybko znaleść domki, Ale gdyby szybko się nieudało to kwota 70zł(mamusia +6szczeniorów?) za każdy dzięń pobytu rodzinki po miesiącu zrobiła by się kwotą absurdalną Quote
agnieszka24 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 choć podrzucę z rana. Pokazałam Sonię na kilku watkach jamnikowych, może cioteczki zajrzą.. Quote
2411magdalenka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Chyba dzisiaj jest dzień decyzji Wujaszka Slaya.. nie wiem co kombinował, ale mam nadzieję, że wykombinował.... ;) trzymam kciuki za rodzinkę! Quote
Jaaga Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 To o tej rodzince mówila mi Erka. Maluchy spore, powinny juz być w swoich domkach. Trzymam kciuki, żeby udało się z ich tymczasem. Quote
wojtuś Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 2411magdalenka napisał(a):Chyba dzisiaj jest dzień decyzji Wujaszka Slaya.. nie wiem co kombinował, ale mam nadzieję, że wykombinował.... ;) trzymam kciuki za rodzinkę! Kusisz Magdalenko ;);), kusisz Wujaszka Slaya, też trzymam kciuki, gdyby jeszcze z tego czarowania Wujaszek sie przełamał.... to byłby naj...naj....naj Wujaszkiem Dogo :loveu: Pozdrawiam.. i Rodzinka .... do DT, zimno idzie, jak ich tam zostawić, a tu jeszcze kolejne szczeniaki, tak Magdalenko pamiętam o Twoim wątku szczeniakowym;) Quote
agaga21 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 zimno, mokro a te bidusie pod gołym niebem, na zimnej ziemi...a to dopiero początek chłodów :( Quote
agnieszka24 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 zadzwonię dziś do siostry. Może uda mi się doprosić o lepsze zdjęcia. Quote
Agata69 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Agata69 napisał(a):Jak duża jest sunia? Ile moze mieć lat? Powtórze pytanie. Quote
Jaaga Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Agato69, czyżby jakis pomysł na rodzinkę? Nie dziwie sie, że trudno o DT dla takiej rodzinki. Miałam 4 maluchy z Kielc w podobnym wieku. Dobrze, że Halbina wzięła dwa, bo w domu była tragedia. Rano, przed wszystkimi musiałam leciec do łazienki, gdzie spały i sprzątać po nich. Wszystko było po kafelkach rozsmarowane: siki, kupa, jedzenie. Cały dzien tylko sprzatałam, prałam, karmiłam. Młodsze szczeniaki łatwiej opanować, takie powinny być już w swoich domach. Nie wiem, może nie zauważyłam, ale czy maluchy sa ogłaszane? Może szybciej znalazłoby się miejsce dla mamuski, gdyby małe mogły trafic od razu do swoich domów. Quote
2411magdalenka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 maluchy nie są ogłaszane, bo nie ma porządnych fotek.. i nie ma za bardzo jak je zrobić.. dlatego pomysł z dt, a później zdjęcia i ogłoszenia... Quote
andzia69 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 jest szansa na dt - działka z domkiem do dyspozycji....ale: - dt nie pracuje a więc nie ma kasy na karmę, szczepienia, odrobaczenia nie chcę, zeby został z tymi problemami sam...jak było ostatnio:( kiedy przygarnął na dt sunię z maluchami i po hurra! było wielkie...nic:shake: wiec zastanowcie się dobrze - bo jeśli miałyby tam pojechać to potrzebna będzie kasa na transport całej rodzinki (Śląsk) i jw. no i moc ogłoszeń..... Quote
Recommended Posts