Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 915
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...nie będe pisać nawet tej starej śpiewki..wszyscy byśmy chcieli mieć żeby rozdać..ech
Śliczne pieski rozmiar tak powiem aktualnie porządany,powinny szybko znaleść domki,
Ale gdyby szybko się nieudało to kwota 70zł(mamusia +6szczeniorów?) za każdy dzięń pobytu rodzinki po miesiącu zrobiła by się kwotą absurdalną

Posted

2411magdalenka napisał(a):
Chyba dzisiaj jest dzień decyzji Wujaszka Slaya.. nie wiem co kombinował, ale mam nadzieję, że wykombinował.... ;) trzymam kciuki za rodzinkę!

Kusisz Magdalenko ;);), kusisz Wujaszka Slaya, też trzymam kciuki,
gdyby jeszcze z tego czarowania Wujaszek sie przełamał.... to
byłby naj...naj....naj Wujaszkiem Dogo :loveu:

Pozdrawiam.. i Rodzinka .... do DT, zimno idzie, jak ich tam zostawić,
a tu jeszcze kolejne szczeniaki,
tak Magdalenko pamiętam o Twoim wątku szczeniakowym;)

Posted

Agato69, czyżby jakis pomysł na rodzinkę?

Nie dziwie sie, że trudno o DT dla takiej rodzinki. Miałam 4 maluchy z Kielc w podobnym wieku. Dobrze, że Halbina wzięła dwa, bo w domu była tragedia. Rano, przed wszystkimi musiałam leciec do łazienki, gdzie spały i sprzątać po nich. Wszystko było po kafelkach rozsmarowane: siki, kupa, jedzenie. Cały dzien tylko sprzatałam, prałam, karmiłam. Młodsze szczeniaki łatwiej opanować, takie powinny być już w swoich domach.

Nie wiem, może nie zauważyłam, ale czy maluchy sa ogłaszane? Może szybciej znalazłoby się miejsce dla mamuski, gdyby małe mogły trafic od razu do swoich domów.

Posted

jest szansa na dt - działka z domkiem do dyspozycji....ale:

- dt nie pracuje a więc nie ma kasy na karmę, szczepienia, odrobaczenia

nie chcę, zeby został z tymi problemami sam...jak było ostatnio:( kiedy przygarnął na dt sunię z maluchami i po hurra! było wielkie...nic:shake:

wiec zastanowcie się dobrze - bo jeśli miałyby tam pojechać to potrzebna będzie kasa na transport całej rodzinki (Śląsk) i jw. no i moc ogłoszeń.....