Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 915
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chopłam tu,ale też nie nawiele sie zdam. Na tymczas nie da rady,choc byłam do tej pory domem tymczasowym.Niestety jeden tymczas tak się zasiedział,że juz został.Na dodatek....wariatek.;)zagryzłby wszystko żywe ,co weszło by do domu. Mam jeszcze dwa koty,ale z nimi żyje w zgodzie,bo z nimi jest od szczenięcia.Finansowo kicha. Zadeklarowana,że czasem sie zastanawiam,czy nie zrobic skoku na bank. (nie pracuje).Smutno mi cioteczki ,bo naprawde śliczne pieseczki. To straszne ,co sie dzieje w tym kraju.

Posted

erka napisał(a):
Co tu robić?? Gdyby cena dt była jeszcze jakaś realna, to może by sie uzbierało, ale 12 zł za szczeniaka na dobę, to czystet zdzierstwo.

ktoś chce sobie zarobić a nie pomóc...:shake: szkoda, że zarobić na biedzie tych zwierząt.

Posted

hehehehhee

Wujaszku Slay :multi:....... cieszę się, że coś kiełkuje w Twojej głowie, oj bardzo się cieszę i z całego serducha te myśli wspieram :) :) :) :diabloti:

dzięki wszystkim, którzy wpadli, nawet jeżeli ktoś nie ma jak pomóc czy nie może, to w grupie raźniej, a i pomysły dobre się rodzą... no i tyle nas jest, żeby Wujaszkowi S. pomóc podjąć decyzję......:razz::cool3::lol::cool3::lol::razz:

Posted

Dostałam link więc jestem. Biedna ta cała psia rodzinka :( Niestety nie mogę nijak pomóc ani DT ani finansowo. Ale wierzę, że dzięki dobrym duszom uda się umieścić psiaki w bezpiecznym miejscu.

Posted

Jestem.... Szczeniory spore już :crazyeye:, muszę banerek chwytnąć, ale ja mało kumata w tej kwestii :oops: i zawsze dużo czasu mi to zabiera :roll:, a teraz mam go jakoś mało...:shake:

Posted

moze pomóc w zrobieniu zdjęc, wprawdzie nie mam teraz jakiegos mega sprzeętu(w wakacje mnie okradli 3000zł w plecy :( ) ale gdzies czytałam ze są zdjecia potrzebne, czy to aktualne ????