Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 915
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten mały to wrodzony tatuś!
dziewczynka mamusiowa.... a jakie mają cudne uchole!!!!!!!!!!!! czad!
fajowe zdjęcia...
dzięki slay... przypuszczam, że właśnie wrzucasz resztę, ale zmykam do pracy i nie mogłam się powstrzymać żeby nie skomentować ;)

Posted

hmmm czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć jak duży jest tatuś?
dzieciaki mam ogłaszać jako docelowo małe/średnie ???

dzisiaj spróbuje zrobić przynajmniej 10 ogłoszeń, dzieciaki będą "numerkowe".

PROSZĘ O BAZAREK IMIENINKOWY, ja nie dam rady czasowo, a ogłoszenia wydają mi się ważniejsze

Posted

Zdajecie sobie sprawę z tego, że najważniejsza z całego grona tak naprawdę jest suka? Jeżeli jej się nie znajdzie (a teraz może to być trudniejsze skoro zginęły jej małe), to za moment będzie taki sam problem, a nawet jeszce gorszy bo urodzi zimą następne małe pieski.

Posted

Sunia błąka się na osiedlu od ok. roku. Napewno nie oddali się z tego miejsca. Sterylizacja jej jest najważniejsza. Trzeba jej koniecznie pomóc.

Trochę fotek - niezbyt udanych, bo światło było za ostre i mój aparat sobie nie radził ;)

radosne powitanie przez najodważniejszą trójkę:

Posted

Piękny pies, naprawdę piękny. Ja się zastanawiam jak one zdobywają jedzenie, czy ktoś te biedaki dokarmia tam? Trzeba coś im zorganizować i może zmienić tytuł wątku, że one pilnie poszukują lokum, albo na początku pierwszego postu napisać, że młode wyłapane, a pozostała suka i pies i potrzebują natychmiastowej pomocy.

Posted

ok, właśnie się skapnęłam, że cudownie rozmnożyłam szczeniaki ;)

Slay, Ago, gdyby ktoś dzwonił to SUNIA 4 z ogłoszeń to nasza SUNIA 3.. ta "nietypowa".
Było wrzucone zdjęcie "sunieczka" między 2 a 3 dziewczynką no i.. zrobiłam sobie 4 sunie i 2 pieski do rozdania.
Ogłoszeń nie będę już edytować, bo za dużo roboty - jakby coś SUNIA 4 to sunia3, reszta ok.