Shania Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Ula viyo drink chyba...wysłałam Ci pieniązki 225 zł za połowę listopada, bo na pewno Aza tyle czasu zostanie u Ciebie Quote
Shania Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Pieniążki przelałam już bo wiadomo, że po sterylce Aza u Uli zostanie, nie wiadomo jeszcze ile, więc pewnie, że są,..ja juz pisałam w tej optymistycznej opcji jakby rzeczywiście coś zostało, wtedy wspólnie rozeslemy...dla tych bidulek bez deklaracji...a wizyty u weta Azy..jeszcze nie wiadomo, a ja musiałam Uli wysłac, bo to były pieniązki na hotelik gro własnie:) Quote
fona Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Czyli azarek mam zrobić czy poszukac bardziej potrzebującej bidy? Quote
ULKA12 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Fona rób bazarek. mnie osobiście ta biegunka się nie podoba, dzisiaj w psim pokoju juz trzy razy sprzątałam:shake: Dałam jej węgiel osiągnęłam tyle, że kupa była bardziej ciemna. Zaraz będę próbowała z burakami. Jutro jadę z nią do weta. Może kupić jej ten dodatek do karmy? Makaron odstawiony. Quote
Ewanka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 ULKA12 napisał(a):Fona rób bazarek. mnie osobiście ta biegunka się nie podoba, dzisiaj w psim pokoju juz trzy razy sprzątałam:shake: Dałam jej węgiel osiągnęłam tyle, że kupa była bardziej ciemna. Zaraz będę próbowała z burakami. Jutro jadę z nią do weta. Może kupić jej ten dodatek do karmy? Makaron odstawiony. hmmm, a jak temperatura, apetyt, samopoczucie (???) ... bo moze to jakas infekcja, ona jest bardzo oslabiona i mogla cos zlapac. Quote
andzia69 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 ULKA12 napisał(a):Fona rób bazarek. mnie osobiście ta biegunka się nie podoba, dzisiaj w psim pokoju juz trzy razy sprzątałam:shake: Dałam jej węgiel osiągnęłam tyle, że kupa była bardziej ciemna. Zaraz będę próbowała z burakami. Jutro jadę z nią do weta. Może kupić jej ten dodatek do karmy? Makaron odstawiony. Ula - kupcie jej Taninal i spróbujcie, chyba, ze mozecie załatwić receptę na nifuroksazyd. Czy ona je kaszę? Quote
ULKA12 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Nie ona teraz je ryz z mięsem na kolację, a w ciągu dnia je joserę. Jeśli chodzi o samopoczucie to jest wyśmienite, biega, przymila się, chętnie je, tylko ta biegunka:shake: Quote
Jasza Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Jeżeli samopoczucie ok.to przynajmniej tyle dobrze. Ale jeżeli mimo wszystko biegunka bedzie trwała trzeci dzień, pojechałabym do weterynarza. Aza jest nieszczepiona, osłabiona...lepiej dmuchać na zimne. Shaniu - masz PW. Z bazarku uzbierało się 125 PLN. Wyślij mi konto, to wszyscy będą wpłacać bezpośredni na Twoje. Quote
Shania Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 super:)strasznie Wam cioteczki dziękuję:)bardzo bardzo...zaraz na pw wyślę:) Quote
bela51 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ja tez uwazam, ze koniecznie powienin zobaczyc Aze lekarz. Taka chudzinka zabiedzona i ta biegunka.:shake: Nie mozna tego lekcewazyc. Quote
ULKA12 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Aza dostała nifuroksazyd i mam zalecenie zmiany diety, tzn Aza ma dostawać tylko jedzenie gotowane. Poza tym kondycja Azy jest niezła, niestety zapomniałam ja zważyć. Quote
bela51 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Kochana chudzinka. Dobrze, ze to nic powaznego. Quote
Ewanka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Witaj chudzinko :) .. jak zdrowko dzisiaj, jak minela noc? Quote
ULKA12 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Na szczęście bez biegunki, niestety chyba jestem skazana na gotowanie:placz: Dziewczynki zajrzyjcie i pomóżcie. Sprawa bardzo pilna. http://www.dogomania.pl/threads/195006-KRAK%C3%93W-Nowa-Huta-Zagin%C4%99%C5%82a-tyle-co-wyadoptowana-suczka!-Prosz%C4%99-POM%C3%93%C5%BBCIE!! Quote
Ewanka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ufff, najwazniejsze, ze biegunka minela ... gotowanie nie jest takie straszne ;) Quote
Shania Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 dzięki Ula, ze tak si,ę zajmujesz Azunia..doszły pieniążki??? Quote
ULKA12 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Shania napisał(a):dzięki Ula, ze tak si,ę zajmujesz Azunia..doszły pieniążki??? Tak doszły, wczoraj dostałam 225 zł na Azę. Quote
Nutusia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Zdrowiej Aza! Gotowane lepsze :) A jeszcze jak podawane na ciepło!... Mój mąż np. "nie wierzy" w suchą karmę i z uporem maniaka pichci gary co drugi dzień, żeby choć łyżkę ciepłego gotowanego dołożyć do suchej karmy :) Shania, nie masz przypadkiem na stanie jeszcze jednej w miarę młodej czarnej jamnisi?... Quote
Nutusia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Zdrowiej Aza! Gotowane lepsze :) A jeszcze jak podawane na ciepło!... Mój mąż np. "nie wierzy" w suchą karmę i z uporem maniaka pichci gary co drugi dzień, żeby choć łyżkę ciepłego gotowanego dołożyć do suchej karmy :) Shania, nie masz przypadkiem na stanie jeszcze jednej w miarę młodej czarnej jamnisi?... Quote
Shania Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 mam u siebie na dt ale ona ma 6-7 lat, czarna, mam tez kolejną chętną na młoda jamniczkę...musze powysyłac dzisiaj zdjęcia, ale mam robotę....zebrać się nie mogę jakoś Quote
Nutusia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 W moim przypadku sprawa absolutnie nie jest pilna. Ogarniaj się i po prostu gdybyś wiedziała a takiej "kandydatce", to miej mnie na uwadze. Nie może to być szczeniak, bo potencjalny domek nie dałby sobie rady. Ale kobitka w kwiecie wieku ma szanse znaleźć dobry domek z kumplem w postaci pana labradora :) Na wszelki wyślij mi w wolnej chwili tę 6-7 lat, kto wie?... Quote
Shania Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/185495-Jamnisia-Jumka-szuka-domu!-Prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu! to jest wątek tej mojej tymczasowiczki...dzisiaj to ogarne bo Pani obiecałam, więc zrobię..słuchaj a masz gg może?wtedy szybciej i łatwiej.. Quote
Recommended Posts