Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieniążki przelałam już bo wiadomo, że po sterylce Aza u Uli zostanie, nie wiadomo jeszcze ile, więc pewnie, że są,..ja juz pisałam w tej optymistycznej opcji jakby rzeczywiście coś zostało, wtedy wspólnie rozeslemy...dla tych bidulek bez deklaracji...a wizyty u weta Azy..jeszcze nie wiadomo, a ja musiałam Uli wysłac, bo to były pieniązki na hotelik gro własnie:)

Posted

Fona rób bazarek. mnie osobiście ta biegunka się nie podoba, dzisiaj w psim pokoju juz trzy razy sprzątałam:shake: Dałam jej węgiel osiągnęłam tyle, że kupa była bardziej ciemna. Zaraz będę próbowała z burakami. Jutro jadę z nią do weta. Może kupić jej ten dodatek do karmy? Makaron odstawiony.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Fona rób bazarek. mnie osobiście ta biegunka się nie podoba, dzisiaj w psim pokoju juz trzy razy sprzątałam:shake: Dałam jej węgiel osiągnęłam tyle, że kupa była bardziej ciemna. Zaraz będę próbowała z burakami. Jutro jadę z nią do weta. Może kupić jej ten dodatek do karmy? Makaron odstawiony.

hmmm, a jak temperatura, apetyt, samopoczucie (???)

... bo moze to jakas infekcja, ona jest bardzo oslabiona i mogla cos zlapac.

Posted

ULKA12 napisał(a):

Ula - kupcie jej Taninal i spróbujcie, chyba, ze mozecie załatwić receptę na nifuroksazyd. Czy ona je kaszę?

Posted

Nie ona teraz je ryz z mięsem na kolację, a w ciągu dnia je joserę. Jeśli chodzi o samopoczucie to jest wyśmienite, biega, przymila się, chętnie je, tylko ta biegunka:shake:

Posted

Jeżeli samopoczucie ok.to przynajmniej tyle dobrze.
Ale jeżeli mimo wszystko biegunka bedzie trwała trzeci dzień, pojechałabym do weterynarza.
Aza jest nieszczepiona, osłabiona...lepiej dmuchać na zimne.

Shaniu - masz PW.
Z bazarku uzbierało się 125 PLN.
Wyślij mi konto, to wszyscy będą wpłacać bezpośredni na Twoje.

Posted

Aza dostała nifuroksazyd i mam zalecenie zmiany diety, tzn Aza ma dostawać tylko jedzenie gotowane. Poza tym kondycja Azy jest niezła, niestety zapomniałam ja zważyć.

Posted

Zdrowiej Aza! Gotowane lepsze :) A jeszcze jak podawane na ciepło!... Mój mąż np. "nie wierzy" w suchą karmę i z uporem maniaka pichci gary co drugi dzień, żeby choć łyżkę ciepłego gotowanego dołożyć do suchej karmy :) Shania, nie masz przypadkiem na stanie jeszcze jednej w miarę młodej czarnej jamnisi?...

Posted

Zdrowiej Aza! Gotowane lepsze :) A jeszcze jak podawane na ciepło!... Mój mąż np. "nie wierzy" w suchą karmę i z uporem maniaka pichci gary co drugi dzień, żeby choć łyżkę ciepłego gotowanego dołożyć do suchej karmy :)
Shania, nie masz przypadkiem na stanie jeszcze jednej w miarę młodej czarnej jamnisi?...

Posted

mam u siebie na dt ale ona ma 6-7 lat, czarna, mam tez kolejną chętną na młoda jamniczkę...musze powysyłac dzisiaj zdjęcia, ale mam robotę....zebrać się nie mogę jakoś

Posted

W moim przypadku sprawa absolutnie nie jest pilna. Ogarniaj się i po prostu gdybyś wiedziała a takiej "kandydatce", to miej mnie na uwadze. Nie może to być szczeniak, bo potencjalny domek nie dałby sobie rady. Ale kobitka w kwiecie wieku ma szanse znaleźć dobry domek z kumplem w postaci pana labradora :) Na wszelki wyślij mi w wolnej chwili tę 6-7 lat, kto wie?...