Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dodaję 2:

[SIZE="3"]Simba

Imię: Simba
rasa: onek
wielkość: średni
wątek na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/193869-Simba-%E2%80%93-pi%C4%99kna-onka-po-przej%C5%9Bciach-kt%C3%B3rej-grozi-u%C5%9Bpienie!

[SIZE="3"]Agat

Metryczka:
1. Imię - Agat
2. Płeć - Pies
2a. Rasa - Owczarek Niemiecki
3. Wiek - ok 8 lat
4. Sierść - półdługa
5. Kastracja - nie
6. Wielkość - "średnia"
8. Województwo - Śląskie
9. Miejsce Pobytu - schronisko
10. Zachowanie - jest dominujący dla innych psów
13. Dla Kogo - potrzebuje spokojnego domu z ogródkiem. Może mieszkać zarówno w budzie (ew. kojec) z dostępem do domu, jak i w domu. Dobrze się sprawdza w pilnowaniu domu ;D.
Na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/193756-Agat-wspania%C5%82y-owczarek-niemiecki-szuka-domu!

Posted

Ja Wam powiem ciotki, ten wątek to rewolucja:)Jak Aza znajdzie nowy domek idziemy chórem do pomocy...i będzie dobrze....na kolejnym wątku:):):)

Posted

[quote name='Shania']Ja Wam powiem ciotki, ten wątek to rewolucja:)Jak Aza znajdzie nowy domek idziemy chórem do pomocy...i będzie dobrze....na kolejnym wątku:):):)[/QUOTE]

To byłoby cudnie gdyby nasze starania przyniosły domek dla Azy i jeszcze kilku psiaków a na to wygląda, :eviltong::eviltong:

Musimy zebrać kasę na sterylkę i następny miesiąc u Uli a to jakieś 850 zł , Shania nie chcę Ci popsuć humoru ale to kupa kasy a czas leci. Mysza1 deklarowała dużą wpłatę czy wpłynęła?
Staraj się aktualizować stan wpłat i rusz z kapeluszem po prośbie bo 30 pażdziernika będzie problem
no chyba, że znajdzie się tak miły domek , który przysponsoruje chociaż sterylkę.:cool3:

Posted

[quote name='IVV']skorzystajcie ze sterylkowej skarbonki .napiszcie do soemy.
zawsze to troche mniej pieniedzy bedzie potrzeba na sunie.
IVV ma racje. Ja niedawno skorzystałam z pomocy akcji sterylkowej dla Kory. Otrzymalismy 75 % zwrotu kosztów zabiegu na podstawie faktury.
Ale póki co, chciałam prosic o nr konta, bo mam 60 zl dla Azy z podziału pieniędzy Kory, która pojechala do domku.
Po otrzymaniu wplaty, prosze o potwierdzenie na watku Kory.
http://www.dogomania.pl/threads/189681-Kora-m%C5%82oda-ONka-z-Wielunia-pojechala-do-DS.-Czekamy-na-wie%C5%9Bci-!

Posted

hmmm coś czuję że to za dobrze idzie wszystko...wiem mój wrodzony optymizm bije po oczach, trzymam oczywiście kciuki za znalezienie domków dla chociaż kilku psiaków. Agat i Simba-piekne psy !

Posted

Piękne, własnie mam je na oku;)Chciałam jednemu z potencjalnych domków fotki podesłac, ale mi jakoś gg nie działa dzisiaj...siet, co za pech

Posted

Już mam gg i zdjęcia psiaków na kompie, jak tylko Pan się pojawi, to mu podrzucę, może znajdzie coś dla siebie
A propos cioteczki Pan jak napisał tez jest do adopcji, może kóras chce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Shania']Już mam gg i zdjęcia psiaków na kompie, jak tylko Pan się pojawi, to mu podrzucę, może znajdzie coś dla siebie
A propos cioteczki Pan jak napisał tez jest do adopcji, może kóras chce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

lol :D Napisz Panu żeby zdjęcie przesłał tak jak Wy jemu :D

Posted

[quote name='marra']lol :D Napisz Panu żeby zdjęcie przesłał tak jak Wy jemu :D[/QUOTE]
Świetny pomysł...ciekawe czy na to pójdzie zdjęcie osobiste za zdjęcie naszych dam:)czemu nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witam :)
Pisałam do Shani PW w sprawie Azuni. Niestety wiążąca decyzję w sprawie adopcji mogę podjąć dopiero jakoś na początku listopada... :(
A na razie śledzę wątek i szukam wsparcia finansowego dla ślicznotki.
Druga suczka z poprzedniej strony tez jest piękna- mam nadzieję, że jak moja sytuacja się wyklaruje będę mogła którąś wziąć do naszej zwariowanej gromadki :)