Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdzwoniłyśmy się z Shanią.
Ma się kontaktować z Panią Magdą,żeby podać jej kontoi umówić się na wizytę.
Na wizytę już ktoś podobno jest chętny.
Nie wiem kto.
Shania pewnie zdradzi.

Posted

Jest pewna osoba, mam do niej numer..czekam tylko bo Ula pisała do Pani, Jasza może napisz jeszcze jej maila, ona pdobno dzwoniła do mnie i daj jej mój nr tel, ten , który na stronie podawałam wyżej,..

Posted

Jestem po rozmowie z Panią, która nie dośc, że się nie rozmyśliła to jeszcze jest bardziej niż pewna , żeby wziąć Azę...zgłosiła się do mnie kolejna chętna osoba, wysyłałam jej zdjęcia różnych psiaków, ale jej się Aza podoba...ehhhhh..to ja daję namiary już adresowe do tej Pani:)

Posted

ULKA12 napisał(a):
A Aza ma biegunkę, ma ktoś jakieś pomysły jak ja zastopować?

Naturalny i skuteczny podać tarte ugotowane buraki do jedzenia 1-2 duże. Skuteczne.

Posted

Tak tak, dopiero na kompa weszłam zaraz na pw adres wyślę i nr tel do Pani, oczywiście nie zapisałam go...muszę sprawdzić....wiecznie w biegu:)i pisała Pani na gg, dzisiaj kolejna Pani dzwoniła...mam jej wysłać zdjęcia zwierzaków innych, i muszę znaleźć kogoś na wizytę

Posted

Shania napisał(a):
Tak tak, dopiero na kompa weszłam zaraz na pw adres wyślę i nr tel do Pani, oczywiście nie zapisałam go...muszę sprawdzić....wiecznie w biegu:)i pisała Pani na gg, dzisiaj kolejna Pani dzwoniła...mam jej wysłać zdjęcia zwierzaków innych, i muszę znaleźć kogoś na wizytę

a gdzie ta wizyta???

Posted

Shaniu - jak rozumiem jesteś po rozmowie z Panią Magdą.
Jest już ktoś na wizytę?
Jeżeli nie, to podaj mi mniej więcej dzielnicę Krakowa w ktorej Pani Magda mieszka, poszukam kogoś.

Posted

dostała maila w sprawie Azy

Dzien dobry
Dwa dni temu przegladajac strony internetowe w poszukiwaniu owczarka niemieckiego dlugowlosego do adopcji trafilam na zdjecie Azy. W grudniu zeszlego roku zmarla moja suczka Orsa miala 12 lat i niestety nie udalo jej sie wygrac z rakiem. Gdy zobaczylam zdjecie Azy, jej oczy to zupelnie jakbym ujrzala moja Orse. Zadzwonilam natychmiast pod numer podany w ogloszeniu 607 056 353 i dowiedzialam sie ze jest wielu chetnych. Tymniemniej pani z ktora rozmawialam prosila bym przesla moj adres mailowy obiecujac, ze sie odezwie. Chcialabym wiedziec jakie kryteria nalezy spelnic, by moc ja zaadptowac; poza tym bylabym wdzieczna za kilka informacji na jej temat.
Dziekuje za odpowiedz...

Wiem, ze ta Pani jest zainteresowana Azą, ale to jest szansa tez dla innych psiaków.
w naszym schronisku w Gliwicach są jeszcze 2 suczki owczarkowate, mam dostac ich zdjęcia i opis.

Posted

Brysio ale ja zawsze odpisywałam...hmmm dziwne..może coś nie doszło...wyślij Pani może owczarki, które masz, i może Sarę jeszcze..ona tez zagłodzona i szuka domku