Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NINKA1']To byłoby cudnie gdyby nasze starania przyniosły domek dla Azy i jeszcze kilku psiaków a na to wygląda, :eviltong::eviltong:

Musimy zebrać kasę na sterylkę i następny miesiąc u Uli a to jakieś 850 zł , Shania nie chcę Ci popsuć humoru ale to kupa kasy a czas leci. Mysza1 deklarowała dużą wpłatę czy wpłynęła?
Staraj się aktualizować stan wpłat i rusz z kapeluszem po prośbie bo 30 pażdziernika będzie problem
no chyba, że znajdzie się tak miły domek , który przysponsoruje chociaż sterylkę.:cool3:
Pisałam o tym ale powtórzę. To nie była moja wpłata a od osoby o nicku Mariat, wiem, że dogadała się z Shanią i jakoś załatwiały tą płatność między sobą ;)

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro Aza będzie miała odwiedziny, pani, która jest zainteresowana adopcją. Pani przyjedzie z Krakowa, to ta osoba, której sunia odeszła z powodu choroby nerek. Mam nadzieję, że pogoda dopisze :-) Czy pani rozmawiała z jakąś ciotką w sprawie adopcji Azy? Ta pani ma propozycję dotycząca Azy, ja nie mam prawa podejmować tego typu decyzji i odesłałam ją do Shani, jestem ciekawa czy dzwoniła i jak Shania się zapatruje na tę propozycję.

Posted

Dziękuję Igiełka
Ula Pani nie dzwoniła do mnie, a chciałabym z nią porozmawiać najpierw.Ula ten numer z początkiem 5 podałaś?I napisz mi numer do siebie jeszcze raz chciałam dzisiaj dzwonić i nie mogłam znaleźć a jak nie spisz jeszcze to przekręce

Posted

Witam,

Znajoma przeprowadziła zbiórkę na Azę i ma 150zł :D
Proszę Shanię o numer konta i dane do przelewu na prv bo muszę wyjść, a nie mogę w tej chwili znaleźć tych danych.

Bardzo proszę- nie wydawajcie jej tej Pani bez sterylki! :(

Posted

Pani Magda napisała znowu:
Witam serdecznie
jadę jutro odwiedzić Azunię.Bardzo chciałabym adoptować ją jak najszybciej żeby mogła w domu dochodzić do siebie. Byłabym w stanie sfinansować jej badania, sterylizację, jeżeli to konieczne mogłabym przywieźć ją do Państwa na zabieg, wiem, że mnie Pani nie zna i zapewne obawia się o Azę ale proszę mi wierzyć, że chcę dla niej jak najlepiej. Jeżeli procedura wymaga wizyty (tak jak Pani mówiła) serdecznie zapraszam, nie mieszkam w apartamencie ale potrafię zaopiekować się pieskiem. W tej chwili mam Pieska - kundelka - Maksencjusza oraz dwa koty Pieczarkę i Caseya. Leczę swoje zwierzątka w lecznicy IRIS jej właścicielką jest wspaniała Pani dokttor Sylwia Sierpniowska Saładyga, rozmawiałam ją o stanie Azy mogłaby poprowadzić leczenie, mogę również nawiązać kontakty z krakowskim TOZem. Bardzo proszę przemyśleć ewentualne możliwości, naprawdę zależy mi by Aza jak najprędzej była z nami. Pozdrawiam Magda

Posted

Jestem już po rozmowie telefonicznej z Pania Magdą, która jest w drodze do Azy. Tak jak pisała Pani Magda, chciałaby ją na swój koszt wysterylizować już u siebie, żeby jak najszybciej była z nia..gotowa była nawet podpisać papierek.
Więc tak:Zdecydowałam , że niestety tak nie zrobimy.Sunia zostaje u Uli na pewno do końca października, gdzie zostanie doprowadzona do ładu i składu:cool3::cool3::cool3:a Pani jak chce pomóc, niech zapłaci za sterylkę-także u Uli ....nie mam nic przeciwko:eviltong:Najwcześniej Aza trafi do niej ok.1 listopada, jeśli trafi do niej oczywiście, i najpierw wizyta przed adopcyjna koniecznie.Więc Pani musi poczekać na Azę jeszcze..jak już wcześniej pisałam, bez sterylki nie zostanie wydana

Posted

[quote name='Shania']Jestem już po rozmowie telefonicznej z Pania Magdą, która jest w drodze do Azy. Tak jak pisała Pani Magda, chciałaby ją na swój koszt wysterylizować już u siebie, żeby jak najszybciej była z nia..gotowa była nawet podpisać papierek.
Więc tak:Zdecydowałam , że niestety tak nie zrobimy.Sunia zostaje u Uli na pewno do końca października, gdzie zostanie doprowadzona do ładu i składu:cool3::cool3::cool3:a Pani jak chce pomóc, niech zapłaci za sterylkę-także u Uli ....nie mam nic przeciwko:eviltong:Najwcześniej Aza trafi do niej ok.1 listopada, jeśli trafi do niej oczywiście, i najpierw wizyta przed adopcyjna koniecznie.Więc Pani musi poczekać na Azę jeszcze..jak już wcześniej pisałam, bez sterylki nie zostanie wydana[/QUOTE]
Shania, bardzo ale to bardzo słuszna decyzja!!!

Posted

Brawo Shania rozsądna z Ciebie dziewczyna, ludzie już tyle razy nas rozczarowali, że nie możemy
szastać zaufaniem pomimo iż z pewnościa skrzywdzeni mogą się poczuć ci uczciwi.
Sunia może pojechać zaraz po sterylce bo wtedy będzie poczebowała szczególnej uwagi ale
to musi mieć ręce i nogi,

Posted

U Uli na pewno, ale dziewczyny pomału...ktoś z Krakowa musi zrobić wizytę przed adopcyjną..czekam zresztą na telefon od Pani...ma do mnie dzwonić od Uli
Dziewczynki dałam ogłoszenia jeszcze Azy i Simby..macie fotkę i dzwoniła do mnie Pani..chce pieska dużego do kojca , tylko taki na pokaz, nie agresywny dla dzieci, piesek byłby wypuszczany...hop hop, mamy takiego??Na pewno, potrzeba osoby na wizytę przed adopcyjna..koło Nowego Sącza..Maciejowice, czy Maciejów..jakoś tak

Posted

Sunia jest za słaba na sterylkę i wg mnie w jej stanie nie przeżyje narkozy .......
Termin 1 listopada to w jej wypadku o wiele za wcześnie ....
Sorka że to mówię ........to duży pies chociaż wyniszczony a jest jeszcze upływ krwi - nieunikniony mimo zamykania naczyń po wycięciu macicy ......