mysza 1 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='NINKA1']To byłoby cudnie gdyby nasze starania przyniosły domek dla Azy i jeszcze kilku psiaków a na to wygląda, :eviltong::eviltong: Musimy zebrać kasę na sterylkę i następny miesiąc u Uli a to jakieś 850 zł , Shania nie chcę Ci popsuć humoru ale to kupa kasy a czas leci. Mysza1 deklarowała dużą wpłatę czy wpłynęła? Staraj się aktualizować stan wpłat i rusz z kapeluszem po prośbie bo 30 pażdziernika będzie problem no chyba, że znajdzie się tak miły domek , który przysponsoruje chociaż sterylkę.:cool3: Pisałam o tym ale powtórzę. To nie była moja wpłata a od osoby o nicku Mariat, wiem, że dogadała się z Shanią i jakoś załatwiały tą płatność między sobą ;) Quote
Igiełka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Shania dzięki za zaproszenie-troszeczkę póżno zaglądam ;) Nie bardzo wiem jak mogłabym pomóc? Sunia ma piękne oczy tylko takie biedactwo. Quote
Ashaski Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 na początek możesz pomóc przy ogłoszeniach Quote
Shania Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Igiełka ogłaszamy jak najwięcej i podnosimy i porozsyłaj wątek gdzie się da..może dzięki temu pomożemy jakimś bidulkom:):):) Quote
ULKA12 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Jutro Aza będzie miała odwiedziny, pani, która jest zainteresowana adopcją. Pani przyjedzie z Krakowa, to ta osoba, której sunia odeszła z powodu choroby nerek. Mam nadzieję, że pogoda dopisze :-) Czy pani rozmawiała z jakąś ciotką w sprawie adopcji Azy? Ta pani ma propozycję dotycząca Azy, ja nie mam prawa podejmować tego typu decyzji i odesłałam ją do Shani, jestem ciekawa czy dzwoniła i jak Shania się zapatruje na tę propozycję. Quote
Igiełka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Shania w ogłoszeniach nie mam doświadczenia- najlepiej będzie jak porozsyłam wątek. ;) Quote
Shania Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Dziękuję Igiełka Ula Pani nie dzwoniła do mnie, a chciałabym z nią porozmawiać najpierw.Ula ten numer z początkiem 5 podałaś?I napisz mi numer do siebie jeszcze raz chciałam dzisiaj dzwonić i nie mogłam znaleźć a jak nie spisz jeszcze to przekręce Quote
Shania Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 doszło od beli51 z funduszy Kory 60 zł dziękujemy bardzo:):) bala wklej jeszcze raz wątek, gdzie mam napisać, że pieniążki doszły:) Quote
bela51 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Shania']doszło od beli51 z funduszy Kory 60 zł dziękujemy bardzo:):) bala wklej jeszcze raz wątek, gdzie mam napisać, że pieniążki doszły:) Bardzo prosze.:lol: Kocham te ONeczki, i najchetniej przygarnelabym kilka, ale niestety, M-1:-( http://www.dogomania.pl/threads/189681-Kora-m%C5%82oda-ONka-z-Wielunia-pojechala-do-DS.-Czekamy-na-wie%C5%9Bci-! Quote
Silvana Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Witam, Znajoma przeprowadziła zbiórkę na Azę i ma 150zł :D Proszę Shanię o numer konta i dane do przelewu na prv bo muszę wyjść, a nie mogę w tej chwili znaleźć tych danych. Bardzo proszę- nie wydawajcie jej tej Pani bez sterylki! :( Quote
ULKA12 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Mój numer telefonu: 517251148. Shania wyczyść skrzynkę. Quote
Jasza Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Trzymam kciuki za wizytę Pani z Krakowa. Shaniu - list juz powinien dotrzeć..sprawdź proszę na poczcie... Quote
Jasza Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Pani Magda napisała znowu: Witam serdecznie jadę jutro odwiedzić Azunię.Bardzo chciałabym adoptować ją jak najszybciej żeby mogła w domu dochodzić do siebie. Byłabym w stanie sfinansować jej badania, sterylizację, jeżeli to konieczne mogłabym przywieźć ją do Państwa na zabieg, wiem, że mnie Pani nie zna i zapewne obawia się o Azę ale proszę mi wierzyć, że chcę dla niej jak najlepiej. Jeżeli procedura wymaga wizyty (tak jak Pani mówiła) serdecznie zapraszam, nie mieszkam w apartamencie ale potrafię zaopiekować się pieskiem. W tej chwili mam Pieska - kundelka - Maksencjusza oraz dwa koty Pieczarkę i Caseya. Leczę swoje zwierzątka w lecznicy IRIS jej właścicielką jest wspaniała Pani dokttor Sylwia Sierpniowska Saładyga, rozmawiałam ją o stanie Azy mogłaby poprowadzić leczenie, mogę również nawiązać kontakty z krakowskim TOZem. Bardzo proszę przemyśleć ewentualne możliwości, naprawdę zależy mi by Aza jak najprędzej była z nami. Pozdrawiam Magda Quote
Shania Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Jestem już po rozmowie telefonicznej z Pania Magdą, która jest w drodze do Azy. Tak jak pisała Pani Magda, chciałaby ją na swój koszt wysterylizować już u siebie, żeby jak najszybciej była z nia..gotowa była nawet podpisać papierek. Więc tak:Zdecydowałam , że niestety tak nie zrobimy.Sunia zostaje u Uli na pewno do końca października, gdzie zostanie doprowadzona do ładu i składu:cool3::cool3::cool3:a Pani jak chce pomóc, niech zapłaci za sterylkę-także u Uli ....nie mam nic przeciwko:eviltong:Najwcześniej Aza trafi do niej ok.1 listopada, jeśli trafi do niej oczywiście, i najpierw wizyta przed adopcyjna koniecznie.Więc Pani musi poczekać na Azę jeszcze..jak już wcześniej pisałam, bez sterylki nie zostanie wydana Quote
milka74 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Shania']Jestem już po rozmowie telefonicznej z Pania Magdą, która jest w drodze do Azy. Tak jak pisała Pani Magda, chciałaby ją na swój koszt wysterylizować już u siebie, żeby jak najszybciej była z nia..gotowa była nawet podpisać papierek. Więc tak:Zdecydowałam , że niestety tak nie zrobimy.Sunia zostaje u Uli na pewno do końca października, gdzie zostanie doprowadzona do ładu i składu:cool3::cool3::cool3:a Pani jak chce pomóc, niech zapłaci za sterylkę-także u Uli ....nie mam nic przeciwko:eviltong:Najwcześniej Aza trafi do niej ok.1 listopada, jeśli trafi do niej oczywiście, i najpierw wizyta przed adopcyjna koniecznie.Więc Pani musi poczekać na Azę jeszcze..jak już wcześniej pisałam, bez sterylki nie zostanie wydana[/QUOTE] Shania, bardzo ale to bardzo słuszna decyzja!!! Quote
NINKA1 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Brawo Shania rozsądna z Ciebie dziewczyna, ludzie już tyle razy nas rozczarowali, że nie możemy szastać zaufaniem pomimo iż z pewnościa skrzywdzeni mogą się poczuć ci uczciwi. Sunia może pojechać zaraz po sterylce bo wtedy będzie poczebowała szczególnej uwagi ale to musi mieć ręce i nogi, Quote
mysza 1 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Kiedy będzie można sterylizować sunię? Bo nie wiem czy jej aktualny stan na to pozwala... Przytyła? Pewnie tak ;) Quote
Shania Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 U Uli na pewno, ale dziewczyny pomału...ktoś z Krakowa musi zrobić wizytę przed adopcyjną..czekam zresztą na telefon od Pani...ma do mnie dzwonić od Uli Dziewczynki dałam ogłoszenia jeszcze Azy i Simby..macie fotkę i dzwoniła do mnie Pani..chce pieska dużego do kojca , tylko taki na pokaz, nie agresywny dla dzieci, piesek byłby wypuszczany...hop hop, mamy takiego??Na pewno, potrzeba osoby na wizytę przed adopcyjna..koło Nowego Sącza..Maciejowice, czy Maciejów..jakoś tak Quote
Shania Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Zajrzyjcie proszę... http://www.dogomania.pl/threads/192405-Przywi%C4%85zany-do-wanny-kr%C3%B3tkim-%C5%82a%C5%84cuchem...-TRAGEDIA!?p=15543613#post15543613 Quote
ewa36 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Sunia jest za słaba na sterylkę i wg mnie w jej stanie nie przeżyje narkozy ....... Termin 1 listopada to w jej wypadku o wiele za wcześnie .... Sorka że to mówię ........to duży pies chociaż wyniszczony a jest jeszcze upływ krwi - nieunikniony mimo zamykania naczyń po wycięciu macicy ...... Quote
Shania Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Brysio dawaj mi psa do kojca:)który nie jest grożny dla dzieci a tylko wyglądem odstrasza Quote
Recommended Posts