Jasza Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Myślę,że najpierw zadzwoni... Napisała tak: Witam pisałam już dziś do Państwa w sprawie Azy ale nie wiem czy mój mail dotarł. Jestem zainteresowana adopcją. Bardzo proszę o informację przede wszystkim o jej zdrowiu chodzi mi o nerki, oraz ogólny stan. Ze mną mieszkają dwa kotki i piesek dlatego ważne jest by ich nie zjadła:). Jaki Azunia ma charakter, czy jest jednostką dominującą? Jak zachowuje się w domu kiedy zostaje sama (na cztery godziny codziennie wychodzę do pracy) czy płacze, szczeka itd czy ma w zwyczaju niszczyć ? Czym lubi się bawić czy ma wesołe usposobienie? Piszecie Państwo, że ma być sterylizowana, szczepiona czy istniałaby możliwość zrobienia jej badań krwi profil nerki (mocznik, kreatynina). Bardzo dużo piszę o nerkach ponieważ miałam suczkę - Shivę, która odeszła w wieku 4 lat po ciężkiej walce z nieuleczalną chorobą. Miała przewlekłą niewydolność nerek nie dało się jej uratować bo niestety nikt nie robi w Europie przeszczepów psom. Shiva wyglądała dokładnie tak jak Azunia. Bardzo chciałabym dać Azie dom po tym co przeżyła zakładam, że trudno jej będzie znów komuś zaufać. Mieszkam w dwupokojpowym mieszkaniu w kamienicy (Kraków), w okolicy jest dużo przestrzeni do biegania:) ponadto regularnie chodzę z pieskiem (teraz tylko tym jednym Maksencjuszem) na wycieczki do lasu i błonia krakowskie. Bardzo proszę o informacje. Jak Azunia się teraz czuje? Pozdrawiam serdecznie i czekam. Magda. A potem tak: Witam serdecznie jak ma się Aza? Pisała Pani, że można ją odwiedzić czy mogłabym prosić o podanie adresu oraz godzin w jakich można odwiedzać pieski? Czy mogę przywieźć coś Azie (mam na myśli jakieś jedzonko, zabawkę itd)? Chciałabym przyjechać (jeśli to możliwe) jeszcze w tym tygodniu. Pozdrawiam Magda Quote
NINKA1 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 To dobrze wróży, jeżeli ktoś chce poświęcić swój czas to rzeczywiście jest zainteresowany . Czekamy na spotkanie Azy z Panią z Krakowa. Quote
Shania Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Cioteczki, u mnie w kółko dzwoni telefon, kolejna Pani napisała..., która śledzi wątek..poprosiłam, żeby w nim zaczęła uczestniczyć, ponieważ to szansa na jakiekolwiek poznanie Słuchajcie...mam pomysła:cool3::cool3::cool3: Trzeba przetrzepać dogo z onkowatymi , bo Aza jedna a tu szansa, że kilka psiaków znalazłoby nowy domek..do tej pory z telefonów i pw wybrałabym wstępnie na potencjalnych opiekunów 3 osoby:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Shania Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 kolejna osoba w tej chwili wbiła mi się na gg z moich ogłoszeń Quote
Nutusia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Shania'] Trzeba przetrzepać dogo z onkowatymi , bo Aza jedna a tu szansa, że kilka psiaków znalazłoby nowy domek..do tej pory z telefonów i pw wybrałabym wstępnie na potencjalnych opiekunów 3 osoby:eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] Może dać znać na forum owczarek.pl (ja niestety nie mogę się tam zalogować :() Na dogo to chyba Beka jest od ONków... Quote
AlfaLS Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Może jak ktoś sensowny to zaproponuj tą: http://www.dogomania.pl/threads/191207-Szkielet-ONki-potrzebuje-DS-i-funduszy!!!! Też masakrycznie zagłodzona, 8 lat na łańcuchu :-(. Jak ktoś wielkiego serca to może da jej kąt i miejsce w sercu ........... Quote
BonaJ Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Jaka piękna sunia... to straszne, że jakiś (przpraszam za kolokwializm) idiota lub idiotka coś takiego jej zrobili. Kiedy wreszcie, w Polsce, w głowach ludzi coś się zmieni? Jestem wściekła. Ja też ratowałam zagłodzoną bernardynkę. Może ktoś z Was trafił na jej wątek - Bona. To okropne co ludzie wyprawiają. Na szczęście Aza trafiła na wspaniałych ludzi, którzy jej pomogli. Mam nadzieję, że Pani Magda (od listu), zdecyduje się na sunię. Będzie kochającą Panią:-) Trzymam kciuki:-) Quote
marra Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Może Aza przyniesie szczęście innym czterolapnym :) Quote
Shania Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Dokładnie... Pani, która pisała pw do mnie też wydaje mi się odpowiednia..i Pani, która dzwoniła też...i jeszcze Pan...hehe..może rozkręcimy tu na skalę światową adopcje owczarków:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Brysio Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 o kurcze ale się porobiło;) zaraz popytam czy ktos nie ma doadopcji jakis owczarkowatych;) Quote
Shania Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 I otworzymy fundację im.Azy:):):) Quote
Nutusia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Shania']I otworzymy fundację im.Azy:):):)[/QUOTE] Co daj Boże, AMEN! :) Quote
Brysio Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 3.DARWIN- GRYZIONY PRZEZ PSY Imię: Darwin [FONT=Verdana]Wiek: 8 lat[/FONT] [FONT=Verdana]płeć: pies[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: średnio-duży[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: nie[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 50AA[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Darwin to 8 letni mieszaniec owczarka. Darwin jest przyjacielski, radosny, spragniony kontaktu z człowiekiem. Potrafi dawać na zawołanie łapke. Chciałby być ciągle głaskany i przytulany. Zgadza się z psami. Nadaje się do domu z dziećmi. Bedzie wspaniałym psem rodzinnym Darwin jest po kilku mocnych pogryzieniach, psy go nie lubią, pilnie DT zanim bedzie za późno 5.ŁYSEK- SKRAJNIE ZANIEDBANY, NUŻYCA, ŚWIERZB Imię: Łysek [FONT=Verdana]Wiek: 3 lat[/FONT] [FONT=Verdana]płeć: pies[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: owczarek niemiecki[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: duży[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: nie[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek:[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Łysek obok ogródków błąkał się 3 letni owczarek niemiecki skrajnie zaniedbany, psiak ma nużyce świerzba, wyniszczony cały organizm. Oczy zaatakowane, psiak wychudzony charakter. Łysek nie stracił jednak wiary, jest miły, pogodny, chetnie przebywa w towarzystwie ludzi. Potrzebny byłby DT, w którym Łysek doszedł by do siebie. 6.FRANCIK- DZIKI, BOI SIĘ LUDZI Imię: Francik [FONT=Verdana]Wiek: 2 lat[/FONT]a [FONT=Verdana]płeć: pies[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: średni[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: nie[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 1036BB[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Francik to młodziutki 2 letni tricolorowy psiak. Francik został kiedyś bardzo skrzywdzony przez człowieka, panicznie sie boi i w pospiechu ucieka, człowieka kojarzy jedynie z bólem i cierpieniem. Ale jak sie przekona to jest miły, daje się pogłaskać. Francik potrzebuje dużo czasu i cierpliwości, zeby sie przekonać. Zgadza sie z psami. Potrzebny DT, abe Francik mógł znów zaufać 16.SPRINT Imię: Sprint [FONT=Verdana]Wiek: 5 lat[/FONT] [FONT=Verdana]płeć: pies[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: mały[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: tak[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 520AA[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Sprint to mały czarny podpalany ok. 5 letni piesek, spokojny, zrównoważony, bardzo przerażony schroniskiem. Jest troche nie ufny, ale po bliższym zapoznaniu to miły psiaczek, lubiący obecność człowieka. Na pewno sprawdzi się jako domowy pieszczoch i przyjaciel całej rodziny. 16.SPRINT Imię: Sprint [FONT=Verdana]Wiek: 5 lat[/FONT] [FONT=Verdana]płeć: pies[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: mały[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: tak[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 520AA[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Sprint to mały czarny podpalany ok. 5 letni piesek, spokojny, zrównoważony, bardzo przerażony schroniskiem. Jest troche nie ufny, ale po bliższym zapoznaniu to miły psiaczek, lubiący obecność człowieka. Na pewno sprawdzi się jako domowy pieszczoch i przyjaciel całej rodziny. 16.SPRINT Imię: Sprint [FONT=Verdana]Wiek: 5 lat[/FONT] [FONT=Verdana]płeć: pies[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: mały[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: tak[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 520AA[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Sprint to mały czarny podpalany ok. 5 letni piesek, spokojny, zrównoważony, bardzo przerażony schroniskiem. Jest troche nie ufny, ale po bliższym zapoznaniu to miły psiaczek, lubiący obecność człowieka. Na pewno sprawdzi się jako domowy pieszczoch i przyjaciel całej rodziny. [FONT=Times New Roman]18.TORA [/FONT]Imię: Tora [FONT=Verdana]Wiek: 4 lata[/FONT] [FONT=Verdana]płeć: suka[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: duży[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: tak[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 194AB[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Tora to 4 letnia nieśmiała w stosunku do obcych psinka. Potrzebuje trochę czasu zanim kogoś zaakceptuje. Nie wynika to z żadnej agresji, ale ze strachu. Jej poprzedni właściciel, któremu się znudziła nie z socjalizował jej odpowiednio stąd ten problem. Była trzymana na krótkim łańcuchu, nie miała kontaktu z ludźmi i innymi psami. Dopiero w schronisku odżyła i na dzień dzisiejszy można powiedzieć, że zrobiła ogromne postępy. Jest szczęśliwa mogąc swobodnie biegać z psami. Do ludzi też się przekonuje, a do tych, których zna jest bardzo towarzyska i nie odchodzi od nich ani na krok. Kiedy trafi do nowej rodziny i nabierze tam pewności siebie będzie niezastąpionym członkiem rodziny. Quote
NINKA1 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 O rany Shaniu trzymaj kontakt z ludźmi , którzy się zgłaszają. To jakiś wysyp domków. A ONków w potrzebie nie brakuje , może pomożemy jeszcze któremuś;) Quote
AlfaLS Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ja ponownie zaproponuję tą strasznie chudziutką sunię..... 8 lat na łańcuchu........jej trzeba właściciela z wielkim sercem Jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/191207-Szkielet-ONki-potrzebuje-DS-i-funduszy Quote
Brysio Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 24.DŻEKUSIA Imię: Dżekusia [FONT=Verdana]Wiek: 6 lat[/FONT] [FONT=Verdana]płeć: suka[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec rottka[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: duży[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: tak[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 316AB[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Dżekusia ok. 6 letnia sunia, niezwykle miła, spokojna i sympatyczna suczka. Nie jest ani odrobinę konfliktowa czy problemowa. Zawsze cieszy się na widok człowieka. Bardzo potrzebuje uczucia miłości i bezpieczeństwa. To wielki pieszczoch podający na przywitanie łapy. Idealny pies rodzinny. 39.SALI Imię: Sali [FONT=Verdana]Wiek: 2 lata[/FONT] [FONT=Verdana]płeć: suka[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: duży[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: tak[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 846BB[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Sali to mieszaniec Owczareka Niemieckiegook 2 latnia.To bardzo łagodna, spokojna i zrównoważona suczka. Ma łagodne i miłe usposobienie. Potrafi odpowiednio zachować się w pomieszczeniach. Na początku w stosunku do nowej osoby jest nieco nieśmiała, ale szybko się przełamuje i szuka kontaktu. To idealny pies rodzinny. Zgadza się z innymi psami. 44.BILLA Imię: Billa [FONT=Verdana]Wiek: 1,5 roku[/FONT][FONT=Verdana] płeć: suka[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec [/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: średnio większy[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: nie[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 733cc[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Billa 1,5 roczna owczarkowata suczka. Billa to wulkan energii, uwielbia biegać i aportować, nudzi sie nic nie robiąc. Wymaga pożądanych spacerów. Billa jest przyjacielska, kontaktowa. 51.SZKOTKA Imię: Szkotka [FONT=Verdana]Wiek: 10 miesiecy[/FONT] [FONT=Verdana]płeć: suka[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: średnio-duzy[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: nie[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 782CC[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Szkotka to średniej wielkości 8 miesięczna suczka. Szkotka jest bardzo żywiołowa, potrzebuje dużo ruchu. Uwielbia aportować i chodzić na długie, męczące spacery. Jest przyjazna, kontaktowa, lubi dzieci. Quote
Brysio Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 55.PLAMA Imię: Plama [FONT=Verdana]Wiek: 3 lata[/FONT] [FONT=Verdana]płeć: pies[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: duży[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: nie[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 643 AA[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Plama , to wbrew pozorom i imieniu pies, a nie suczka , tylko co tak piękny pies robi 2 lata w schronisku? Plama ma 3 lata, wyglądem przypomina mieszańca huskiego i kareńskiego psa na niedźwiedzie. To bardzo wesoły, żywiołowy, lubiący towarzystwo człowieka psiak. Jest łagodny, towarzyski, uwielbia długie spacery i zabawy piłką. Toleruje małe psy, z którymi się bawi, dużych psów się boi i ich obszczekuje. W schronisku nie czuje się dobrze , ze spaceru by najchętniej wogóle nie wracał. Może mieszkać w bloku lub domu z ogrodem , najlepiej jak przyszły właściciel miał by już za sobą doświadczenie z psami. 81.LUMP Imię: Lump [FONT=Verdana]Wiek: 3 lat[/FONT]a [FONT=Verdana]płeć: pies[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: średni[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: tak[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 705BB[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Lump to piękny kudłaty 3 letni psiak o pięknym niesamowitym spojrzeniu. Lump to psiak, który potrzebuje dużo ruchu, spacery to jest to co lubi najbardziej. Jest przyjacielski, towarzyski, lubi dzieci. Niestety z psami nie bardzo się dogaduje. 87.WOLF Imię: Wolf Wiek: 3 lata płeć: pies rasa: mieszaniec wielkość: duży kastracja: nie szczepienia: tak numerek: 440cc Opis: Wolf to 3 letni przyjazny psiak, bardzo pojętny, chętny do nauki i pracy z człowiekiem. Szuka kontaktu z ludźmi, a jak ma już kogoś u boku to jego radość nie zna granic. Uwielbia się przytulać i głaskać. Z większością psów się zgadza. Czeka na wspaniały, odpowiedzialny i kochający dom. 92.SZCZYPAWKA Imię: Szczypawka [FONT=Verdana]Wiek: 3 lata[/FONT] [FONT=Verdana]płeć: suka[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: średni[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: tak[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 944AA[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Sczypawka to 3 letnia pogodna sunia. Wszędzie jej pełno. Uwielbia kontakt z człowiekiem, lubi dzieci. Jest żywiołowa, radosna, ciągle uśmiechnięta, idealny przyjaciel dla całej rodziny [FONT=Times New Roman]108.TOLA [/FONT][SIZE=2][FONT=Verdana][FONT=System]Imię:[/FONT] Tola[/FONT] [SIZE=3][FONT=System]Wiek: 3 lata[/FONT] [FONT=Verdana]płeć: suka[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: średni[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: tak[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 155AA[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Tola 3 letnia owczarkowata sunia. Tola to wulkan energii, który najchętniej spędzałby całe dnie na bieganiu i bawieniu się. Tola jest miła, kontaktowa łagodna. najlepszy byłby dom z ogrodem i ktoś kto poświeci Toli dużo czasu na zabawy i długie spacery. ogłoszenia robione przez Pianka cafeanimal.pl naszaklasa.pl allegro.pl Quote
Brysio Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 111.MAJKEL Imię: Majkel [FONT=Verdana]Wiek: 3 lat[/FONT]a [FONT=Verdana]płeć: pies[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: duży[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: nie[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 652cc[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Majkel duży 3 letni wilkowaty pies. Majkel ma w sobie dużo pogody ducha i optymizmu, uwielbia być w centrum zainteresowania, zawsze jest pierwszy przy człowieku. Lubi długie spacery i przebywanie z człowiekiem. Bywa czasami zazdrosny o inne psy 113. NINA Imię: Nina [FONT=Verdana]Wiek: 5 lata[/FONT] [FONT=Verdana]płeć: suka[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: duży[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: tak[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 394E[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Nina duża 5 letnia owczarkowata suczka o wrażliwym usposobieniu. Początkowo jest nieufna ale bardzo szybko podejmuje kontakt z każdą nowo poznaną osobą, a swojego pana obroni w każdej sytuacji. ogłoszenia 114.HELIP Imię: Helip [FONT=Verdana]Wiek: 1 rok[/FONT] [FONT=Verdana]płeć: pies[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: duzy[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: nie[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 980bb[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Helip trafił do schroniska jako szczeniak i do dziś czeka na dom. Helip ma rok i bardzo żywiołowy, skacze chce sie bawić, lubi spacery, kocha ludzi i dzieci, zgadza sie z psami. Helip jest jeszcze młodziutki szybko sie nauczy podstawowych rzeczy, najlepszy byłby dom z ogrodem 120.ŁATEK Imię: Łatek [FONT=Verdana]Wiek: 3 lata[/FONT] [FONT=Verdana]płeć: pies[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: średni[/FONT] [FONT=Verdana]kastracja: nie[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] [FONT=Verdana]numerek: 997bb[/FONT] [FONT=Verdana]Opis:[/FONT] Łatek 3 letni średniej wielkości piesek. Łatek jest przyjacielski, kontaktowy, ale potrafi tez obszczekać obcych i bronic swego pana. Łatek bardzo tęskni za prawdziwym domem, w którym miałby człowieka tylko dla siebie. Z niektórymi psami się nie zgadza. Quote
Brysio Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 w samej Rudzie Śląskiej znalazłam tyle owczarkowatych, może jak się wybierze domek dla Azy to reszcie chętnych przeslemy te zdjęcia. To ogromna szansa dla tych psiaków Quote
ewa36 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ileż bidulinek ..... Jutro powinien dotrzeć do Azuni advocate :p Quote
Shania Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Wiem Brysio, dzisiaj wieczorkiem wyślę już kilka zdjęć...dziewczyny, niech Aza siedzi w tym hoteliku z miesiąc jeszcze a my zbieramy ludzi:):):) APEL:::::::::CIOTKI OD JAMNIORKÓW JESTEŚCIE POTRZEBNE Wyrzucona z auta:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/threads/194406-B.-PILNE!!-DS-DT-na-wczoraj!-roczna-jamniczka-%C5%BBory-%C5%9Bl%C4%85skie?p=15532487#post15532487 Quote
Shania Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Dziewczyny jak czas macie to jeszcze ogłoszenia by się przydały..koniecznie..będzie więcej ludzi chętnych..uroda Azy przyciąga..miejmy nadzieję, ze znajdą się jeszcze ludzie o dobrym sercu Quote
ULKA12 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Niestety z doświadczenia wiem, że jak ludzie sobie wypatrzą psa to raczej nie chcą innego i się wycofują, ale spróbować warto. Quote
andzia69 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Shania']kolejna osoba w tej chwili wbiła mi się na gg z moich ogłoszeń[/QUOTE] ojojoj - jaki ruch w interesie!:multi: szkoda, ze ja nie mam adopcyjnych kandydatów:( - jeden onek ślepy, drugi starszy kulawy, trzeci młody za to trzeba go kąpać, bo ma łojotokowe zapalenie skóry i czasem mu się odnawia:( 3 psy, które chyba w życiu nie znajdą domów:-( a jeszcze wczoraj dostałyśmy zgłoszenie o kolejnym wyrzuconym w lesie psie...onku oczywiscie:-( Quote
Recommended Posts