ewa36 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Advocate zapakowany jutro do Was wychodzi :) nie podawajmy jej na razie dopyszcznych środków odrobaczających bo ona słabiutka jednak mimo poprawy jest :) To będzie obecnie najlepsze :) Jakby trzeba było powtórzyć to Ciocia Ulcia daj znać :cool3: Quote
ULKA12 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Da znać na pewno :-) Jeszcze raz dziękujemy. Quote
ULKA12 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 To z wczoraj, schniemy A dzisiaj Aza coraz chętniej się bawi :-) Quote
bela51 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Sliczna, tylko chudzutka jak przecinek.:lol: Biedactwo.:lol: Quote
Jasza Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Bela51 - wysłałam zdjęcie na Twój adres. Opisy i ceny też, ale jeżeli ceny uznasz za wysokie albo za niskie - zmień proszę. Brakujące wymiary i jedno zdjęcie - jutro. Quote
ewa36 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ślicznotka kochana :loveu: Wraca do sił skoro zaczyna zabawy :lol: Ciocia Shania orientuj się Ciotki i Wujkowie chcą wpłaty porobić dla niuni :p:multi: Quote
Zofija Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Kochani ciocie i wujkowie:) Azulka jest cudowna tylko, fakt, taki przecineczek:( Quote
Jasza Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Uściski poranne dla Przecinka! Dostałam kolejny list w jej sprawie. Przekazałam kontakt do Uli. Quote
marra Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Witajcie, jestem na zaproszenie, cudna psinka, chudzinka taka pewnie dopiero poznaje co to zabawa, kąpiel itd. :( Quote
Shania Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Witam Nie mogłam być chwilowo na wątku, ale już nadrabiam czytanie:) Quote
Jasza Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Shaniu - przepraszam, że jestem upierdliwa.. Napisz proszę czy dotarła moja wpłata. Quote
Shania Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Nie Jasza...narazie nic jeszcze nie mam..sprawdzę jak wrócę do domu czy awiza nie ma i dam znać..muszę skrzynkę wyczyścić i nr konta powysyłać..zaraz to zrobię Jejkoo biedaczka...dobrze Ula, ze ona u Ciebie bezpieczna jest już Kolejna Pani dzwoniła do mnie...bardzo konkretna w sprawie Azuni..będzie się kontaktowała za dwa tygodnie..wie, że sobie jeszcze poczeka, ale ta Pani jest dość ciekawym, potencjalnym kandydatem i nie daleko...za jakiś czas można by tam wizytę zrobić>Pani jak jej powiedziałam, że trzeba czekać powiedziała, ze rozumie i poczeka ile trzeba...zobaczymy...musimy dobrze wybrać dla Naszej księżniczki:) Quote
Shania Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Ula na konto przelałam Ci dzisiaj 100 zł, prosze o potwierdzenie jak dojdzie:):) Quote
Nutusia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Przeczytałam zacytowanego maila od potencjalnego domku i mam tylko jedno "ale" - same pytania i "wymagania" co do psa i ani słowa o tym, jaki jest dom i co oferuje... Ale zainteresowanie duże, więc z pewnością domek ze wszech miar właściwy zostanie wybrany dla cudnej Azy. Powodzenia! Quote
henikar Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Przepraszam, ale dopiero dzisiaj przesłałam 30 zł. Powinno dojść za 2-3 dni. Powodzenia dla AZY. Quote
Shania Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Dzięki za wysłanie Jak już kiedyś pisałam, przy takiej pomocy Azulka nie zginie:):):) Quote
ULKA12 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Dostałam już te 100 zł od Shania, będą na szczepienia i uszka też trzeba będzie wyczyścić bo jedno jest w fatalnym stanie. Dzisiaj próbowałam ją wyczesać ale nie dałam rady bo grzebień mi się po tych kostkach obijał i po prostu nie mogłam:shake: Aza w psychicznym stanie bardzo dobrze, czasami już zauważam na jej mordce radość ale jeszcze są to rzadkie chwile. Bardzo szybko się przywiązuje i jest karna. Jak na razie to pies ideał, pisałam już , że nie brudzi w pomieszczeniu? Dziewczyny pisałyście do Taks w sprawie tych szelek, ja założyłam jej obroże ale ze względu na jej przeżycia i stan owłosienia na karku lepiej chyba by było aby miała szelki. Quote
Shania Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Podnosze moją niunię kochaną..dziękujemy cynnamon za pieniążki:loveu::loveu::loveu: Quote
NINKA1 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie dla ślicznej Azy a także za to iż sprawili , że Shania zastąpiła w swoich postach płaczacą buźkę radosną i uśmiechniętą.:lol: Quote
Jasza Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Pani która wysłała mi wczesniej list w sprawie Azy chce ją odwiedzić. Przywieźć zabawki i jedzenie Podałam telefon Uli. Quote
J_ulia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Jasza']Pani która wysłała mi wczesniej list w sprawie Azy chce ją odwiedzić. Przywieźć zabawki i jedzenie Podałam telefon Uli.[/QUOTE] Jak miło :) Mam nadzieje ,że coś miłego dla Azy się z tego wykluje :) Quote
Recommended Posts