Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie też tak myślę. Plusem tego leku jest to, że działa na wszystkie pasożyty i jest stosunkowo łagodny. Patrząc na te zmiany skórne na jej pyszczku to dałaby jej profilaktycznie co prawda wet powiedział, że to raczej nie jakiś pasożyt ale na zimne bym dmuchała. Ewanka nie pamiętasz ile dokładnie on kosztuje bo m i się coś kojarzy około 100zł.

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ULKA12']No właśnie też tak myślę. Plusem tego leku jest to, że działa na wszystkie pasożyty i jest stosunkowo łagodny. Patrząc na te zmiany skórne na jej pyszczku to dałaby jej profilaktycznie co prawda wet powiedział, że to raczej nie jakiś pasożyt ale na zimne bym dmuchała. Ewanka nie pamiętasz ile dokładnie on kosztuje bo m i się coś kojarzy około 100zł.[/QUOTE]

Niestety, nie pamiętam .... mogę jutro zapytać mojego weta, albo poszukaj w sieci, może gdzieś jest w jakimś wysyłkowym sklepie.

Posted

Mam Advocata mogę wysłać :) jedno opakowanie na 25 kg to znaczy że dla niej jedno wystarczy ......
Podajcie adres do Cioci Uli :)
To w poniedziałek nadam :)

Posted

To straszne co przed chwilą przeżyłam:shake: Wzięłam Azę do kąpieli, włożyłam do wanny i zaczęłam namaczać poleciała brudna woda, po chwili woda przybrała kolor brunatny a potem czerwony:-( To co do tej pory brałam za pozostałości rzepów okazało się zakrzepłą krwią. Ona była cała we krwi na głowie, pod szyją:placz: To straszne co ona przeżyła. Myślę, że ktoś ją przywiązał do drzewa pobił i zostawił, stąd ta wytarta sierść a teraz krew. Miałam w łazience jak w rzeźni:shake: Bo Aza ma okropny zwyczaj otrząsania się w wannie. Zrobiłam zdjęcia, przepraszam za jakoś ale Aza nie była grzeczna w wannie.

Teraz Aza śpi sobie smacznie, na noc zostanie u mnie na górze aby się nie przeziębiła i dobrze wyschła.
Za advokata dziękuję adres podam na pw.:lol:

Posted

[quote name='ULKA12']Ja w pierwszej chwili sie wystraszyłam, że jej coś zrobiłam dopiero po chwili zrozumiałam skąd ta krew.[/QUOTE]

Matko ....
nie dość że porzucona to jeszcze poraniona :-(

Posted

Po pierwsze - zgroza co ta mała musiała przejść...
Matko..

Bela51 - mam zapełnioną skrzynkę, wiem, zaraz wyczyszczę, podeślij i swój adres, na który mogę podesłać zdjęcia fantów.
[email protected] (podaję swój na wszelki wypadek)
Wyślę popołudniu.

Ula - podaj mi proszę Twój telefon.
Ja małej zrobiłam tylko jedno ogłoszenie na Alegratce, a dzisiaj dostałam trzy bardzo fajne, konkretne listy..odpowiedziałam jak najlepiej umiałam, ale są osoby ktore mają konkretne pytania, o badania nerek, o to jak sunia reaguje na koty, króliki, czy nie powarkuje jak jej się zagląda w zęby, dwóm osobom podesłałam link do wątku.
zobaczymy.

Posted

Dziewczyny napiszcie do Taks, może uszyłaby dla Azy szelki, tylko musiały by być szerokie i miękkie. I muszą mieć na tyle dużą regulację aby jak Aza już utyje też na nią pasowały.

Posted

Jasza próbowałam wysłać do Ciebie pw ale coś masz ze skrzynką. Tutaj jest mój numer 517251148. Aza nie miała robionych żadnych poważniejszych badań. Zreszta uważam, że w jej stanie teraz te wyniki mogły by być nieczytelne.