Hotel KADIF Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Awit napisał(a):Co z psem? Pewnie nic... Mru dzwoniła do mnie w sobotę, żeby potwierdzić miejsce i powiedzieć, że może dzisiaj psiak przyjedzie, ale na razie cisza. Quote
mru Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 DIF, psiak przyjedzie jutro-pojutrze! albo ja albo Paweł zadzwonimy wcześniej! niestety dużo wcześniej wiedzieć nie będę :( jak tylko będzie to przyjedziemy Quote
mru Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 o ONce słabe wieści, nadal się błąka. już nie wiem ile było prób łapania, może jutro coś się wyjaśni... mam nowe foty, podeślę Ci beka. Quote
Hotel KADIF Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 mru napisał(a):DIF, psiak przyjedzie jutro-pojutrze! albo ja albo Paweł zadzwonimy wcześniej! niestety dużo wcześniej wiedzieć nie będę :( jak tylko będzie to przyjedziemy Mru... ja czekam jakby co! ;) Dzisiaj (poniedziałek) jestem cały dzień. Jeśli uda mi się umówić Szantę na jutro, na akupunkturę, to albo rano albo wieczorem... Także środek "wtorkowy" jest dla Was!:p Quote
brygida999 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 mru dzieki za zaproszenie. tak czytam.. i też mam wrażenie jakby psiak kogoś wypatrywał,czekał,może rzeczywiście ktoś wyrzucił z pociągu :( albo porzucił w tym miejscu, nie wiem... no i nie mam pojęcia też jak mogę pomóc.sama bym się chętnie wzięła za łapanie, ale za daleko... ech Quote
mru Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 cisza, z tego co wiem to psiak lata po torach. czyli może jeszcze dziś lub jutro. Quote
mru Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 wieści słabe :( psa nie ma - tak mówią dróżnicy. nie wiem, czy to prawda na 100%... tydzień temu był. kilka dni po tym, jak go łapaliśmy bezskutecznie - był, Paweł go widział. Quote
yoko100 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 oj to nie dobrze ciekawe gdzie aie biedak podziewa:( Quote
malibo57 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Raczej wątpliwe - był tam od kwietnia i nigdzie się nie wybierał. Wręcz przeciwnie, chciał zostać na torach. Może wróci... Quote
Kociabanda2 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 kurcze, strasznie ciężko z tego co widzę łapać takie dzikuski... Oby się znalazł!!! Apropos takich dzikusów... Mru, Ciapek był widziany w weekend nad ranem na naszym osiedlu :) Jest! Żyje! :) Dalej nie wiem jak cholerę złapać, ale fajnie, że nic mu nie jest :) Psiak z torów mam nadzieję, że też się znajdzie... Quote
mru Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 boze, jak sie ciesze! czyli nic mu nie jest, pewnie na laski poszedł, o rany! o tym z torów zero wieści :( Kasia nie dzwoni, czyli nie ma... nie sądzę jednak, żeby coś go zabiło... nie wiem... aha, ostatnio kilka km. dalej w stronę warszawy na ulicę wyszkoczyło Kasi z lasu... mówi, że 20+ psów... Quote
Kociabanda2 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 :-o o rany... aż 20+... Może się do nich przyłączył? Choć kurcze jak tyle siedział na tych torach to teraz nagle by poleciał za innymi? Quote
mru Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 nie, on nie. to było już takie stado, wiesz :( Quote
Kociabanda2 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 matko, ale do takiej sfory to na pewno ktoś się wcześniej czy później przypnie i je wyłapią do schroniska... :( albo wystrzelają jak dawnych kompanów Ciapka... (tak przynajmniej wiejska wieść głosi)... :( Quote
Kociabanda2 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 i co? Pewnie nie zjawił się już z powrotem? :( Quote
mru Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 już nie. Kasia tam bywa często, gadała z dróżnikami. nie rozumiem, co się stało... :( Quote
mru Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 ... jest psiak. wrócił - ma sznur wbity w szyję i rany... ma tez kolegę - kolega ma to samo :( ja pier... Quote
toyota Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Rozumiem , że jakaś menda go złapała ? :angryy: Ciekawe jak to się jej udało :-o ? Quote
Recommended Posts