Jump to content
Dogomania

wrócił na tory ze sznurem na szyi. POMOCY - kotek za TM, brat w DS

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIF, psiak przyjedzie jutro-pojutrze! albo ja albo Paweł zadzwonimy wcześniej! niestety dużo wcześniej wiedzieć nie będę :( jak tylko będzie to przyjedziemy

Posted

o ONce słabe wieści, nadal się błąka. już nie wiem ile było prób łapania, może jutro coś się wyjaśni... mam nowe foty, podeślę Ci beka.

Posted

mru napisał(a):
DIF, psiak przyjedzie jutro-pojutrze! albo ja albo Paweł zadzwonimy wcześniej! niestety dużo wcześniej wiedzieć nie będę :( jak tylko będzie to przyjedziemy

Mru... ja czekam jakby co! ;)

Dzisiaj (poniedziałek) jestem cały dzień.
Jeśli uda mi się umówić Szantę na jutro, na akupunkturę, to albo rano albo wieczorem...
Także środek "wtorkowy" jest dla Was!:p

Posted

mru dzieki za zaproszenie.
tak czytam.. i też mam wrażenie jakby psiak kogoś wypatrywał,czekał,może rzeczywiście ktoś wyrzucił z pociągu :( albo porzucił w tym miejscu, nie wiem...
no i nie mam pojęcia też jak mogę pomóc.sama bym się chętnie wzięła za łapanie, ale za daleko... ech

• 2 weeks later...
Posted

wieści słabe :( psa nie ma - tak mówią dróżnicy. nie wiem, czy to prawda na 100%... tydzień temu był. kilka dni po tym, jak go łapaliśmy bezskutecznie - był, Paweł go widział.

• 2 weeks later...
Posted

kurcze, strasznie ciężko z tego co widzę łapać takie dzikuski... Oby się znalazł!!!

Apropos takich dzikusów... Mru, Ciapek był widziany w weekend nad ranem na naszym osiedlu :) Jest! Żyje! :) Dalej nie wiem jak cholerę złapać, ale fajnie, że nic mu nie jest :) Psiak z torów mam nadzieję, że też się znajdzie...

Posted

boze, jak sie ciesze! czyli nic mu nie jest, pewnie na laski poszedł, o rany!

o tym z torów zero wieści :( Kasia nie dzwoni, czyli nie ma... nie sądzę jednak, żeby coś go zabiło... nie wiem... aha, ostatnio kilka km. dalej w stronę warszawy na ulicę wyszkoczyło Kasi z lasu... mówi, że 20+ psów...

Posted

matko, ale do takiej sfory to na pewno ktoś się wcześniej czy później przypnie i je wyłapią do schroniska... :( albo wystrzelają jak dawnych kompanów Ciapka... (tak przynajmniej wiejska wieść głosi)... :(

• 1 month later...
  • 3 weeks later...