mru Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 nie zdążyłam odebrać :) no ale co ma być wiadomo? trzeba jechać, łapać, myśleć co potem z psami, myśleć jak łapać i tyle - tu nie ma że coś wiadomo czy nie, to wiadomo nie od dziś. pytanie kiedy jak i za co? Quote
P78 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Oczywiscie, konkrety sa wazne :) Jak mowie, jakby chodzilo o przewiezienie klatki to dzwonta :) Tylko wlasnie JAK? I co dalej??? :( Wiesz, ja to bylam ciekawa czy nadal tam sa widywane...? Czy ktos zostawia tam karme...? I czy karma znika... Zajrzysz mru na watek Szariksona :)??? I Bono... :(? Quote
P78 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/197884-Szarik-starszy-wilkowaty-pies-potrzebuje-naszej-pomocy.?p=15890917#post15890917 Quote
P78 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Kto zawsze pomoze, czy to w dzien czy w nocy, Kto nigdy nie odmowi w psiej sprawie pomocy. Kto, gdy zawiezc psa trzeba wsiada w swoja Corolle To nasza Abra! Bez Jej pomocy ...?! Ja pier..le :lol:! Najdrozszej :loveu: Abrusi :loveu: z okazji Urodzin, wierszyk ode mnie :evil_lol:... Gdybym miala tylko wczesniej info, to bym policjanta z komisariatu wyciagnela na striptiz :diabloti::diabloti::diabloti: - oczywiscie z okazji Urodzin :lol::lol::lol: Quote
mru Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='Paulina78']Kto zawsze pomoze, czy to w dzien czy w nocy, Kto nigdy nie odmowi w psiej sprawie pomocy. Kto, gdy zawiezc psa trzeba wsiada w swoja Corolle To nasza Abra! Bez Jej pomocy ...?! Ja pier..le :lol:! ahahahahaha :megagrin::shiny: no dokładnie - ja też pier.le :) Abra - 100 lat, 150 raz jeszcze! nasz i w jednym! zawsze pomoże, nigdy nie zostawi jeśli się wkurzy to zaraz się godzi zawsze po Ciebie wróci (nawet ponad 30 km) mimo, że w domu Amorek nie sikał już 12 godzin! (a czasem od rana nie jadł haha) * drugiej takiej Abry ze świeczką by szukać ale nie ma po co, bo już jedną mamy i tę naszą Abre bardzo bardzo BARDZO za to co robi niezmiennie kochamy! :cool3: ze striptizem faktycznie szkoda :( (Paulina, Paweł trzymałby drzwi) Quote
sosiczka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Okradanie fundacji w majestacie prawa: http://www.dogomania.pl/threads/198650-SKANDAL!!!-%C5%81atanie-dziury-bud%C5%BCetowej-kosztem-OPP-1-dla-Skarbu-Pa%C5%84stwa Quote
P78 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 mru napisał(a): ze striptizem faktycznie szkoda :( (Paulina, Paweł trzymałby drzwi) Haha, no w sumie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:! Juz nie moge sie doczekac tego szkolenia :):):)! Quote
Abrakadabra Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 O matko... Dziewczyny.., zatkało mnie. Nie wiem co powiedzieć. Boże! Dziękuję :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Nigdy w życiu nie dostałam takiej WYPASIONEJ laurki! Dzięki, że oszczędziłyście mi również przypomnienia o tym, która to rocznica :evil_lol: Obiecuję, że niedługo tez was zaskoczę, ale na razie cicho sza ... I tak trochę poofowałyśmy... Ps. I jeszcze Pawła w to wciągnęłyście :) Mru, mam nadzieję, że pozwoliłabyś mu te drzwi trzymać od środka? A nie, żeby stał na czatach :diabloti:? Quote
kurylec Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Cześć Dziewczyny -śledzę wątek od początku - mogę zapłacić za ,,odstrzał "2 piesków(mogę wpłacić ok 1000-1100 zł. -musze sprawdzic na koncie ile mam . Dostałam kase od dalekiej rodziny na święta. Myślę że takie odstrzelenie byłoby najkrótszą drogą- bo psy już wiele przeszły i będą trudne do złapania , a dla Was polowanie w śniegu też jest nie do pozazdroszczenia . gdybyście sie zdecydowały na taką forme odłowu to moge służyć kasą . Boje się troche że psy odbiegną gdzieś po tym gdzieś dalej i trudno je będzie złapać , ale wydaje mi się że to najlżejsza droga. Bo łapanie na sedalin ostatnio się nie sprawdziło - to teraz ma chyba też niewielki szanse. Nie wiem co z 3-cim psem bo mam tylko ok 1000 zł. Quote
kurylec Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Proponuję imię dla bohatera wątku -Tores Quote
P78 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Abrakadabra napisał(a):O matko... Dziewczyny.., zatkało mnie. Nie wiem co powiedzieć. Boże! Dziękuję :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Nigdy w życiu nie dostałam takiej WYPASIONEJ laurki! Dzięki, że oszczędziłyście mi również przypomnienia o tym, która to rocznica :evil_lol: Obiecuję, że niedługo tez was zaskoczę, ale na razie cicho sza ... I tak trochę poofowałyśmy... Ps. I jeszcze Pawła w to wciągnęłyście :) Mru, mam nadzieję, że pozwoliłabyś mu te drzwi trzymać od środka? A nie, żeby stał na czatach :diabloti:? Haha, nie no Pawel trzyma noga od zewnatrz :))) Nie dobieglam do phona jak dzwonilas, sorry :) Quote
Abrakadabra Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ojej... Kurylec, faktycznie z sedalinem bywa różnie, czasami skutek jest odwrotny do oczekiwanego. W przypadku Toresa (dla mnie bomba z tym imieniem :) też się nie sprawdził. Poczekajmy na Mru, ona tutaj dowodzi i być może ma już najświeższe wiadomości, dotyczące psiaków. Quote
mru Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 ostatni odstrzał Toresa nie wypalił :( on chyba dostał, ale zwiał z tym i nie wiem czy to nie dlatego teraz jest w takim stanie... matko, sama nie wiem - może bredzę, ale wiem jaki to przerażony człowiekiem pies! Abra :* myślimy coś kombinować między świętami - kto jest wtedy dostępy? bo my to nie świętujemy za bardzo :) (pomijając karpiowe interwencje) Quote
P78 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 mru, Abra- co mamy na mysli piszac "SWIETUJEMY" :)? Bo sie pogubilam :) Chodzi o imperke :)??? To ja zawsze :loveu::loveu::loveu: Czy o siedzenie z tlustymi ciotami przy stoleeeeeeeeeeee - blehhhh :) - to ja tez tak nie swietuje :):):) Quote
Abrakadabra Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Paulinko, przeciez Mru wyraźnie napisała, że nie świętują :) za bardzo, i dlatego akcja wstepnie kombinowana jest w przerwie świąteczno-sylwestrowej. Mru, jesli to był postulat: jestem "za", pogadam z SBD, i może jeszcze z jedna taką blondi z Wiolinowej na literę "P" :) Jak liczna grupa byłaby najbardziej optymalna? Quote
kurylec Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Chodzi mi o taki ,,odstrzał " o którym pisała Zofia : ,,Wiecie co, może to głupie się Wam wyda, ale oglądałam kiedyś reportaż z ogrodu zoo , jak przenosili dzikie zwierzęta do innych rejonów zoo. Przyjeżdża wet, na oko ocenia wagę delikwenta i strzela nabojem usypiającym. Może to rejony fantasy, a może dałoby radę? ". Z tego co czytałam to próbowałyscie z jedzeniem z sedalinem - chodzi mi o sprzęt strzelajacy z nabojem usypiajacym . Chyba , że próbowałyscie a ja coś przeoczyłam ... Quote
P78 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Blondi jest na ulicy "muzycznej", ale nie tej :) jesli o mua chodzi :) Haha, Waldka zabieram ze soba :diabloti::diabloti::diabloti:! A co tam, nie Waldek :)?! Ale ja i SBD, po alko w malym mieszkanku :)??? Wysoko mieszkasz :)??? Haha, zartuje oczywiscie - zero agresji z mojej strony :) Dawne czasy, dawne spory... Do przodu :)! Abra - ja ciagle sie boje, ze mru mowila o akcji z psami :), nie naszej ;) Quote
mru Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 próbowaliśmy z palmerem, bronią z której wystrzeliwuje się środek usypiający właśnie abra, na wiele osób nie liczę ;) ale wy my to już coś :) może dwa samochody... Quote
P78 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='kurylec']Chodzi mi o taki ,,odstrzał " o którym pisała Zofia : ,,Wiecie co, może to głupie się Wam wyda, ale oglądałam kiedyś reportaż z ogrodu zoo , jak przenosili dzikie zwierzęta do innych rejonów zoo. Przyjeżdża wet, na oko ocenia wagę delikwenta i strzela nabojem usypiającym. Może to rejony fantasy, a może dałoby radę? ". Z tego co czytałam to próbowałyscie z jedzeniem z sedalinem - chodzi mi o sprzęt strzelajacy z nabojem usypiajacym . Chyba , że próbowałyscie a ja coś przeoczyłam ... A skad wiesz po ILE to chodzi :)? Quote
kurylec Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ktosik pisał że takie odstrzelenie kosztuje ok 550 zł i się wkurzał że tak drogo . Quote
P78 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 mru napisał(a):próbowaliśmy z palmerem, bronią z której wystrzeliwuje się środek usypiający właśnie abra, na wiele osób nie liczę ;) ale wy my to już coś :) może dwa samochody... Haha, zgubilam sie, to o co kaman :) Ja tu i tamn jade :) Raz z Palmerem :), raz z Krolewskim :) haha Quote
kurylec Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Nie wiem to już coś wymyślcie sprytnego ja moge tylko kasą służyć . Jutro wyjezdżam w delegacje - zajrzę tu między świętami a sylwestrem . Quote
kurylec Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 I czary tylko jakies odprawic moge coby się powiodło:-) Quote
Awit Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Gdyby coś, to ja po świętach nie idę do pracy. Po raz chyba 1szy w życiu:-) Quote
P78 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 kurylec - rzuc numerem telefonu na PW - jakby co, bo nam jeszcze zginiesz i co bedzie :)? Czary odprawiaj, zawsze warto! ;) Quote
Recommended Posts