Jump to content
Dogomania

wrócił na tory ze sznurem na szyi. POMOCY - kotek za TM, brat w DS

Recommended Posts

Posted

nie zdążyłam odebrać :) no ale co ma być wiadomo? trzeba jechać, łapać, myśleć co potem z psami, myśleć jak łapać i tyle - tu nie ma że coś wiadomo czy nie, to wiadomo nie od dziś. pytanie kiedy jak i za co?

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiscie, konkrety sa wazne :)
Jak mowie, jakby chodzilo o przewiezienie klatki to dzwonta :)
Tylko wlasnie JAK? I co dalej??? :(
Wiesz, ja to bylam ciekawa czy nadal tam sa widywane...? Czy ktos zostawia tam karme...? I czy karma znika...

Zajrzysz mru na watek Szariksona :)??? I Bono... :(?

Posted

Kto zawsze pomoze, czy to w dzien czy w nocy,
Kto nigdy nie odmowi w psiej sprawie pomocy.
Kto, gdy zawiezc psa trzeba wsiada w swoja Corolle
To nasza Abra! Bez Jej pomocy ...?! Ja pier..le :lol:!

Najdrozszej :loveu: Abrusi :loveu: z okazji Urodzin, wierszyk ode mnie :evil_lol:...

Gdybym miala tylko wczesniej info, to bym policjanta z komisariatu wyciagnela na striptiz :diabloti::diabloti::diabloti: - oczywiscie z okazji Urodzin :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Paulina78']Kto zawsze pomoze, czy to w dzien czy w nocy,
Kto nigdy nie odmowi w psiej sprawie pomocy.
Kto, gdy zawiezc psa trzeba wsiada w swoja Corolle
To nasza Abra! Bez Jej pomocy ...?! Ja pier..le :lol:!

ahahahahaha :megagrin::shiny: no dokładnie - ja też pier.le :)

Abra - 100 lat, 150 raz jeszcze! nasz i w jednym!

zawsze pomoże, nigdy nie zostawi
jeśli się wkurzy to zaraz się godzi
zawsze po Ciebie wróci (nawet ponad 30 km) mimo, że w domu
Amorek nie sikał już 12 godzin! (a czasem od rana nie jadł haha)

*

drugiej takiej Abry ze świeczką by szukać
ale nie ma po co, bo już jedną mamy
i tę naszą Abre bardzo bardzo BARDZO
za to co robi niezmiennie kochamy! :cool3:

ze striptizem faktycznie szkoda :( (Paulina, Paweł trzymałby drzwi)

Posted

mru napisał(a):

ze striptizem faktycznie szkoda :( (Paulina, Paweł trzymałby drzwi)

Haha, no w sumie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:! Juz nie moge sie doczekac tego szkolenia :):):)!

Posted

O matko...

Dziewczyny.., zatkało mnie. Nie wiem co powiedzieć. Boże! Dziękuję :kiss_2::kiss_2::kiss_2:
Nigdy w życiu nie dostałam takiej WYPASIONEJ laurki!
Dzięki, że oszczędziłyście mi również przypomnienia o tym, która to rocznica :evil_lol:
Obiecuję, że niedługo tez was zaskoczę, ale na razie cicho sza ... I tak trochę poofowałyśmy...

Ps. I jeszcze Pawła w to wciągnęłyście :)
Mru, mam nadzieję, że pozwoliłabyś mu te drzwi trzymać od środka? A nie, żeby stał na czatach :diabloti:?

Posted

Cześć Dziewczyny -śledzę wątek od początku - mogę zapłacić za ,,odstrzał "2 piesków(mogę wpłacić ok 1000-1100 zł. -musze sprawdzic na koncie ile mam . Dostałam kase od dalekiej rodziny na święta. Myślę że takie odstrzelenie byłoby najkrótszą drogą- bo psy już wiele przeszły i będą trudne do złapania , a dla Was polowanie w śniegu też jest nie do pozazdroszczenia . gdybyście sie zdecydowały na taką forme odłowu to moge służyć kasą . Boje się troche że psy odbiegną gdzieś po tym gdzieś dalej i trudno je będzie złapać , ale wydaje mi się że to najlżejsza droga. Bo łapanie na sedalin ostatnio się nie sprawdziło - to teraz ma chyba też niewielki szanse. Nie wiem co z 3-cim psem bo mam tylko ok 1000 zł.

Posted

Abrakadabra napisał(a):
O matko...

Dziewczyny.., zatkało mnie. Nie wiem co powiedzieć. Boże! Dziękuję :kiss_2::kiss_2::kiss_2:
Nigdy w życiu nie dostałam takiej WYPASIONEJ laurki!
Dzięki, że oszczędziłyście mi również przypomnienia o tym, która to rocznica :evil_lol:
Obiecuję, że niedługo tez was zaskoczę, ale na razie cicho sza ... I tak trochę poofowałyśmy...

Ps. I jeszcze Pawła w to wciągnęłyście :)
Mru, mam nadzieję, że pozwoliłabyś mu te drzwi trzymać od środka? A nie, żeby stał na czatach :diabloti:?

Haha, nie no Pawel trzyma noga od zewnatrz :)))
Nie dobieglam do phona jak dzwonilas, sorry :)

Posted

Ojej... Kurylec, faktycznie z sedalinem bywa różnie, czasami skutek jest odwrotny do oczekiwanego. W przypadku Toresa (dla mnie bomba z tym imieniem :) też się nie sprawdził.

Poczekajmy na Mru, ona tutaj dowodzi i być może ma już najświeższe wiadomości, dotyczące psiaków.

Posted

ostatni odstrzał Toresa nie wypalił :( on chyba dostał, ale zwiał z tym i nie wiem czy to nie dlatego teraz jest w takim stanie... matko, sama nie wiem - może bredzę, ale wiem jaki to przerażony człowiekiem pies!

Abra :*

myślimy coś kombinować między świętami - kto jest wtedy dostępy? bo my to nie świętujemy za bardzo :) (pomijając karpiowe interwencje)

Posted

mru, Abra- co mamy na mysli piszac "SWIETUJEMY" :)? Bo sie pogubilam :) Chodzi o
imperke :)??? To ja zawsze :loveu::loveu::loveu:
Czy o siedzenie z tlustymi ciotami przy stoleeeeeeeeeeee - blehhhh :) - to ja tez tak nie swietuje :):):)

Posted

Paulinko, przeciez Mru wyraźnie napisała, że nie świętują :) za bardzo, i dlatego akcja wstepnie kombinowana jest w przerwie świąteczno-sylwestrowej.

Mru, jesli to był postulat: jestem "za", pogadam z SBD, i może jeszcze z jedna taką blondi z Wiolinowej na literę "P" :)

Jak liczna grupa byłaby najbardziej optymalna?

Posted

Chodzi mi o taki ,,odstrzał " o którym pisała Zofia : ,,Wiecie co, może to głupie się Wam wyda, ale oglądałam kiedyś reportaż z ogrodu zoo , jak przenosili dzikie zwierzęta do innych rejonów zoo. Przyjeżdża wet, na oko ocenia wagę delikwenta i strzela nabojem usypiającym. Może to rejony fantasy, a może dałoby radę? ". Z tego co czytałam to próbowałyscie z jedzeniem z sedalinem - chodzi mi o sprzęt strzelajacy z nabojem usypiajacym . Chyba , że próbowałyscie a ja coś przeoczyłam ...

Posted

Blondi jest na ulicy "muzycznej", ale nie tej :) jesli o mua chodzi :)
Haha, Waldka zabieram ze soba :diabloti::diabloti::diabloti:! A co tam, nie Waldek :)?!

Ale ja i SBD, po alko w malym mieszkanku :)??? Wysoko mieszkasz :)??? Haha, zartuje oczywiscie - zero agresji z mojej strony :) Dawne czasy, dawne spory... Do przodu :)!

Abra - ja ciagle sie boje, ze mru mowila o akcji z psami :), nie naszej ;)

Posted

próbowaliśmy z palmerem, bronią z której wystrzeliwuje się środek usypiający właśnie

abra, na wiele osób nie liczę ;) ale wy my to już coś :) może dwa samochody...

Posted

[quote name='kurylec']

Chodzi mi o taki ,,odstrzał " o którym pisała Zofia : ,,Wiecie co, może to głupie się Wam wyda, ale oglądałam kiedyś reportaż z ogrodu zoo , jak przenosili dzikie zwierzęta do innych rejonów zoo. Przyjeżdża wet, na oko ocenia wagę delikwenta i strzela nabojem usypiającym. Może to rejony fantasy, a może dałoby radę? ". Z tego co czytałam to próbowałyscie z jedzeniem z sedalinem - chodzi mi o sprzęt strzelajacy z nabojem usypiajacym . Chyba , że próbowałyscie a ja coś przeoczyłam ...

A skad wiesz po ILE to chodzi :)?

Posted

mru napisał(a):
próbowaliśmy z palmerem, bronią z której wystrzeliwuje się środek usypiający właśnie

abra, na wiele osób nie liczę ;) ale wy my to już coś :) może dwa samochody...

Haha, zgubilam sie, to o co kaman :) Ja tu i tamn jade :) Raz z Palmerem :), raz z Krolewskim :) haha