P78 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Boje sie jutrzejszej lapanki, ze wzgledu na ta lapke:( Nigdy nie lapalam kota! Mam slome dla kotki, jakby jej jutro nie zlapac to moze upchamy w ta komorke? Mam karme, dziewczyny maja klatke i kontenerek :) MUSI BYC DOBRZE! Abra i mru ,mam barchanowe gacie buhahaha,cobym jak w rzeke wdepne juz koronkami nie swiecila :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Abrakadabra Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Paulina, Mru - pamietajcieo ciepłych gaciach na pupę:) i grubychs karpetach. jak wyladujemy w potoku, to może nie przypłacimy tego zdrowiem. Otóż niekoniecznie Pan z predyspozycjami zaporoponuje nanm wysuszenie garderoby nad piecem, ehhhh. Co do reszty potrzebnych rekwizytów : mam co nieco w bagazniku :diabloti: Przydałaby się lornetka, albo noktowizor. Resztę załatwią nasze umiejętności aktorskie. Edit: Paulina, my piszemy w tym samym czasie. Tyle, że innymi słowami:) Quote
P78 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ahahahaha,Ty siostro moja :) o tym pisalam wlasnie! A w bagazniku miej pol litra,bo jak wpadne do potoku to musze sie rozgrzac :) Myslisz, ze oni w tej budce maja codzien takie 3 laski!? :) Generalnie fajna melinka :) Widac sie dzieje obok :):):) Quote
P78 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Jaki noktowizor :)? Ile tam mamy siedziec :) Skarpetki kupilam :) Gacie jednak mam piekne,bojutro przed akcja jedziemy do szefa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wlasnie masz umowy :)??? Mialas poszukac :) Ja tez,haha! Quote
mru Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 no urlop super :) ja mam jeszcze łapkę jedną w domu, pożyczyłam od dr R. :) - jutro szefu ;) da nam drugą - lepiej mieć za dużo sprzętu niż wrócić z niczym :) znaczy są widoki, mam nadzieje że dróżnicy będą współpracować, bo Kasia mówiła mi dziś że nie każdy chce żeby koty zabierać... (?!?!?) Quote
mru Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 ahahahahahahaha o rany, dopiero doczytałam Was do końca :P Paulina78 napisał(a): Myslisz, ze oni w tej budce maja codzien takie 3 laski!? :) Generalnie fajna melinka :) Widac sie dzieje obok :):):) nie wiem co oni tam mają na co dzień (może tylko bałwany? wiecie - samotność nie wybiera...) ale dzieję się tam, dzieje z tyłu :) Paulina78 napisał(a):Jaki noktowizor :)Gacie jednak mam piekne,bojutro przed akcja jedziemy do szefa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: skarpety i ja mam, ale majtek to może w ogóle nie warto zakładać :D Quote
P78 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Wlasnie cholera sie zastanawialam czy dobrze takich uprzedzac, a z drugiej strony... E,damy rade! Tak, im wiecej sprzetu tym lepiej :) zawsze to powtarzam :) Quote
P78 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 mru napisał(a):ahahahahahahaha o rany, dopiero doczytałam Was do końca :P nie wiem co oni tam mają na co dzień (może tylko bałwany? wiecie - samotność nie wybiera...) ale dzieję się tam, dzieje z tyłu :) skarpety i ja mam, ale majtek to może w ogóle nie warto zakładać :D Nie z tylu, a od tylu hahahaa! Tzw.rzniecie balwana :):):) Ta madrosc z majtkami zawsze jest mi bliska,hahahahaha! Mozemy miec gacie w kieszeni :):):)! Quote
yumanji Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Paulina78 napisał(a):Nie z tylu, a od tylu hahahaa! Tzw.rzniecie balwana :):):) Ta madrosc z majtkami zawsze jest mi bliska,hahahahaha! Mozemy miec gacie w kieszeni :):):)! Fajnie sie to czyta.Filmy beda? Quote
Abrakadabra Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 A jak bym chciała wreszcie ten casting szybki na K. w V! To co mam wziąć?! J Jak nie odpiszcie do 24.00 zabieram tzw. rekwizyty...Zgadnijcie jakie :))) I wcale nie musimy miec w kieszeni. Bagażnik mamy pojemny :) Jak się wystawi puszki,worki z sucgym , kontenerki i koce.... PS.MRu - a Paweł to czyta? Quote
mru Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 yumanji napisał(a):Fajnie sie to czyta.Filmy beda? kamerkę mamy :) Abrakadabra napisał(a):A jak bym chciała wreszcie ten casting szybki na K. w V! To co mam wziąć?! Jak nie odpiszenie do 24.00 zabieram tzw. rekwizyty... I wcale nie musimy miec w kieszeni. Bagażnik mam pojemny :) PS.MRu - a Paweł to czyta? na K.? może jutro będzie? kto wie - znając szefa to weźmie z zaskoczenia! P. czyta :D Quote
P78 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 hahahaha :) to szef z tych :)?! No no! Szacun Wielki Bracie :D! To ja mam rekwizyt ze soba,haha, szef tez :)! Co z tego, ze P.czyta, jak juz noga drzwi trzyma od dawna! V.to jedna wielka rodzina :) SEKTAAAA bym powiedziala :)! yumanji :) - wiesz, to co my dzis widzialysmy to haha, super widok :) Generalnie musimy odreagowac :) Quote
yumanji Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Paulina78 napisał(a):hahahaha :) to szef z tych :)?! No no! Szacun Wielki Bracie :D! To ja mam rekwizyt ze soba,haha, szef tez :)! Co z tego, ze P.czyta, jak juz noga drzwi trzyma od dawna! V.to jedna wielka rodzina :) SEKTAAAA bym powiedziala :)! yumanji :) - wiesz, to co my dzis widzialysmy to haha, super widok :) Generalnie musimy odreagowac :) Idzcie spac,bo kotow nie zlapiecie! Quote
P78 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Jakby to od tego zalezalo, toby kazda "swieta" z rana przy mszy z jednego lapala :):):) Quote
mru Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Paulina78 napisał(a):Jak jest "na K" :)??? "asystentka szefa" nie jest na k :P Quote
mru Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 no bo Abra pisała o castingu na K. :( co to K.? Quote
P78 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ja tez nie wiem :) Abra pila Crolewskie,to moze sie jej pomylilo :):):) Quote
P78 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Aaaaaahahha,to przeciez Ty jestes asystentka,a ja myslalam o takim skromnym miejscu dla mnie u Wielkiego Brata hahaha,alem nie smiala:):):) Quote
mru Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 prosimy o pomoc dla kotków: http://www.ratujzwierzeta.pl/?p=4038 zobaczymy co z castingu Waszego wyjdzie :P zaktualizowałam pierwszy post, wrzuciłam nr konta, na który zbieramy pieniążki na kotki! Quote
Ninti Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Zastanawia mnie jedna rzecz. Ten nieszczęsny zając potrącony przez pociąg był nieruszony, jak rozumiem, a przecież kręcące się w pobliżu wygłodniałe psy powinny spróbować go zjeść... Czyli albo nie ma psów :-( albo nie są głodne :lol: Quote
mru Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Ninti napisał(a):Zastanawia mnie jedna rzecz. Ten nieszczęsny zając potrącony przez pociąg był nieruszony, jak rozumiem, a przecież kręcące się w pobliżu wygłodniałe psy powinny spróbować go zjeść... dziś już nie było po nim śladu... koty młode złapane - kotki nie było... kotek z urwaną stópką w lecznicy czeka na amputację :( jest słodki :) chyba kocurek, jeśli kocurek to Semaforek kotka Szyna/Przekładnia - jaśniejsza na pyszczku, jest przeurocza <3 i dała się już wziąć na ręce :) poszła na DT! Quote
mru Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 o psach się paru rzeczy dowiedziałyśmy. że przychodzą, że bywają a nawet, że są niby czyjeś. jednak nadal nie ma 100% pewności, o których psach mowa... ponoć są teraz czarny ze sznurem i rudy. dostają jeść od pana ze stoiska z kiełbasami. pan mówi, że mieszkają we wsi o tam, byłyśmy tam i dowiedziałyśmy się, że faktycznie mieszka tam dwóch pijaków i byliby do takich rzeczy zdolni. ale są to tylko wszystko gminne wieści, że ktoś powiedział że ktoś powiedział... niemniej no składa się to jakoś, tylko psów nie widziałyśmy... Quote
malawaszka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 mru napisał(a): kotka Szyna/Przekładnia - jaśniejsza na pyszczku, jest przeurocza <3 i dała się już wziąć na ręce :) poszła na DT! zwrotnica :lol: fajnie ze sie udało je złapac! Quote
Recommended Posts