Jump to content
Dogomania

wrócił na tory ze sznurem na szyi. POMOCY - kotek za TM, brat w DS

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny- w wynikach sekcji będzie napisane :"niewydolność krążeniowo- oddechowa". Kropka. Podpis.

A Stępkowski nie umie gadać z ludźmi, taka prawda. Nie radzi sobie.

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem, że tak pewnie będzie napisane. ale sęk w tym, że właśnie niby ma być coś jeszcze - tak twierdzą oni. że na pewno, inaczej by żył i poszłoby wszystko ok.

nie nie radzi sobie tylko jest skrajnie niemiły i obojętny - delikatnie mówiąc.

nadal mam wrażenie, że gdyby dyżur miał Pietrusiewicz lub gdybyśmy go zawiozły gdzie indziej to kociak by żył. nie takie koty widziałam po operacjach np. w lecznicach, które odławiają bezdomniaki. połamane miednice, amputacje, teraz ostatnio taki Abay: http://www.ratujzwierzeta.pl/?p=4143 też składany do kupy niemal od początku a młodszy.

Posted

a Zwrotnica jakaś dziwna, podrywać zaczęła koleżankę :) u weta okazało się, że nagle jej jajka wyszły :P Zwrotnica to Zwrotnik, a raczej Bercik.

Posted

Tyle lat i znów mam poczucie straty ...chyba równo 20 lat będzie 2 lutego, kiedy po operacji wyszycia cewki moczowej oddali mi mojego pierwszego, ukochanego kota Pafnucego niewybudzonego :( No i oczywiście kot umarł. Miał 3 lata i był tym, który obudził we mnie wielką miłość do kotów na całe życie.
To była jakaś sobota, czekałam wiele godzin w lodowatej poczekalni w przyziemiu, nikt nie zaproponował mi herbaty albo przejścia do cieplejszego pomieszczenia. Operował pan doktor z żoną.
Nigdy już nie odwiedziłam tego miejsca a teraz wraca wspomnienie jak zły sen.
Śpij spokojnie maleńki kotku z torów. Biegaj z moim Pafnucym i ... straszcie w snach wetów bez serca

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
Tyle lat i znów mam poczucie straty ...chyba równo 20 lat będzie 2 lutego, kiedy po operacji wyszycia cewki moczowej oddali mi mojego pierwszego, ukochanego kota Pafnucego niewybudzonego :( No i oczywiście kot umarł. Miał 3 lata i był tym, który obudził we mnie wielką miłość do kotów na całe życie.
To była jakaś sobota, czekałam wiele godzin w lodowatej poczekalni w przyziemiu, nikt nie zaproponował mi herbaty albo przejścia do cieplejszego pomieszczenia. Operował pan doktor z żoną.
Nigdy już nie odwiedziłam tego miejsca a teraz wraca wspomnienie jak zły sen.
Śpij spokojnie maleńki kotku z torów. Biegaj z moim Pafnucym i ... straszcie w snach wetów bez serca

:( czy to była też TA LECZNICA???

Posted

Katarzyna_warszawa napisał(a):
Bardzo mi przykro z powodu kotków i całej sytuacji, az sie popłakałam. Napiszcie prosze co z tym psem z torów?
Moge jakoś pomóc.
Jak okaże sie łagodny top moge go na DT wziąc ale mam w domu psa - sunie Balbine tez z dogo.

Sytuacja psów z torów nadal nierozwiązana, ponieważ trudno jest je namierzyć...:(
Są widywane, ale jak jeździłyśy to ich nie było :(

Posted

Paulina78 napisał(a):
:( czy to była też TA LECZNICA???

Tak - Lancet, w willi gdzieś na Stegnach - ponieważ miałam złe skojarzenia, więc nigdy się tam więcej nie pojawiłaam
Tylko, że 20 lat to i za większe winy jest przedawnienie.

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
Tak - Lancet, w willi gdzieś na Stegnach - ponieważ miałam złe skojarzenia, więc nigdy się tam więcej nie pojawiłaam
Tylko, że 20 lat to i za większe winy jest przedawnienie.

Na Godebskiego, na Sadybie...

Posted

Paulina78 napisał(a):
Na Godebskiego, na Sadybie...

Zgadza się, dla mnie to wszystko jedno - Stegny czy Sadyba, bo i tak mało je znam.
Te 20 lat temu można było mieć nadzieję, że doktor młody i niedoświadczony, teraz już smutniejsze wnioski można wysnuć ...

• 1 month later...