Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marnie z tymi offami. Wszędzie brakuje. Co myślicie o nk? Tylko tam nie podam konta.

Pewnie rana to dzieło ludzi lub zahaczył o coś? Psy raczej rzadko atakują z tyłu.

Edit

Allegro cegiełkowe? To mogę rozpromować na nk.

Posted

Dla mnie tytuł wątku nie bardzo wskazuje na kłopoty finansowe:shake:
Nic nie ma o braku deklaracji na hotelik ( no chyba, że nie doczytałam a są), o cierpieniu psiaka i o tym, że szczeka gnije z powodu infekcji...

Posted

Ile konkretnie potrzeba/brakuje w tej chwili na to aby ruszyć z leczeniem tych zębów?
Przepraszam że pytam zamiast poszukac w postach ale nie dam rady teraz przelecieć wątku a sprawa wydała mi się dość pilna.
250 zł z tytułu to na hotel czy weta?

Posted

taks napisał(a):
poproszę więc nr konta na PW i zobaczę co się da zrobić;)

Mam nadzieję Taks, że nie wprowadzę Cię w błąd. Konta użycza chyba Majqa, prosimy o cierpliwość;).

Posted

Dobrze , w takim razie czekam.
I nawet zrobienie przelewu dopiero za 2-3 dni bardziej mi pasuje.;)
Podliczyłam zasoby i Psiur dostanie ode mnie te 250 zł ( jednorazowo ) choć obawiam się, że to nie wystarczy na całość leczenia ale może choć na początek:roll:

Posted

taks napisał(a):
Podliczyłam zasoby i Psiur dostanie ode mnie te 250 zł ( jednorazowo ) choć obawiam się, że to nie wystarczy na całość leczenia ale może choć na początek:roll:

Majqa zawyje z radości jak przeczyta, albo spadnie ze stołka:multi::multi:.
Bardzo dziękujemy:loveu:

Posted

taks napisał(a):

Jaka Wspaniała Dogomaniaczka!:loveu::loveu:

Posted

[quote name='ania z poznania']Cleorobe- czy ten lek można dostać u weterynarzy w Niemczech?

czy kombinujecie coś z tym lekiem? to antybiotyk jest? pytam bo mam teraz tymczasowiczkę starowinkę Bibi która też ma straszny koszmar w pysiu - nie da się nawet dotknąć :( dziś odbieram wyniki morfologii i biochemii i zobaczymy czy będzie możliwość jej te ząbki ponaprawiać :roll:

Posted

sylwiaso napisał(a):
Iksik już w domku po badaniach prześlę info. i zdjęcia r-ku

Sylwia:loveu:, napisz najszybciej jak będziesz mogła.
Przytulam!!

kmurdz napisał(a):
dorzucam 100 pln na jego leczenie. mam nadzieje, ze to cos pomoze

Bardzo dziękujemy!!:loveu::loveu:
Majqa poda konto jak się pojawi na dogo.

Posted

Zaraz podam konto Sylwii do wpłat. Na swoje zobowiązałam się przyjąć jednorazowo pieniążki od malibo57 i IVV (z racji tego, że Sylwia mogłaby sobie nie poradzić z paypal) i natychmiast po ich zaksięgowaniu zrobić przelew na konto Sylwii.

Serdecznie dziękuję za chęć pomocy Iksowi. :loveu:
Ze wspomnianym na wątku lekiem będzie sens kombinować, gdyby okazało się, że operacja nie jest możliwa.

Posted

Dla przypomnienia:

Obecny stan wpłat na Iksika:
ania z poznania - 100zł
IVV - 100zł
lucia - 15zł
......................
215zł

Oczekiwane wpłaty to:
IVV - 100zł (IVV ujęłam powyżej, bo mam już jej wpłatę na paypal i już ją przekierowałam na swoje konto)
malibo - 150zł
kmurdz - 100zł
lucia po 23.09.2010 - bez podania kwoty
taks - 250zł

Wydatek 14zł za odrobaczenie uznajmy za załatwiony, zaraz go reguluję własną wpłatą, czyli nic się nie umniejszy z powyższego rozliczenia.