sylwiaso Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Chciałam jeszcze napisać bardzo ważną sprawę przy wyczesywaniu Iksika Mamanabank znalazła dwie zabliżnione rany dość szerokie na grzbiecie bliżej ogonka!!! Quote
majqa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 ... czyli ktoś, może inny pies, go urządził... :-( Quote
Cajus JB Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Marnie z tymi offami. Wszędzie brakuje. Co myślicie o nk? Tylko tam nie podam konta. Pewnie rana to dzieło ludzi lub zahaczył o coś? Psy raczej rzadko atakują z tyłu. Edit Allegro cegiełkowe? To mogę rozpromować na nk. Quote
AlfaLS Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Jestem, finansowo nie pomogę bo konto puste :shake: ale chociaż postaram się wątek podnosić i porozsyłać na PW ;) Quote
Energy Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Dla mnie tytuł wątku nie bardzo wskazuje na kłopoty finansowe:shake: Nic nie ma o braku deklaracji na hotelik ( no chyba, że nie doczytałam a są), o cierpieniu psiaka i o tym, że szczeka gnije z powodu infekcji... Quote
taks Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ile konkretnie potrzeba/brakuje w tej chwili na to aby ruszyć z leczeniem tych zębów? Przepraszam że pytam zamiast poszukac w postach ale nie dam rady teraz przelecieć wątku a sprawa wydała mi się dość pilna. 250 zł z tytułu to na hotel czy weta? Quote
taks Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 __Lara napisał(a):taks, 250zł na leczenie. poproszę więc nr konta na PW i zobaczę co się da zrobić;) Quote
irenaka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 taks napisał(a):poproszę więc nr konta na PW i zobaczę co się da zrobić;) Mam nadzieję Taks, że nie wprowadzę Cię w błąd. Konta użycza chyba Majqa, prosimy o cierpliwość;). Quote
taks Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Dobrze , w takim razie czekam. I nawet zrobienie przelewu dopiero za 2-3 dni bardziej mi pasuje.;) Podliczyłam zasoby i Psiur dostanie ode mnie te 250 zł ( jednorazowo ) choć obawiam się, że to nie wystarczy na całość leczenia ale może choć na początek:roll: Quote
irenaka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 taks napisał(a):Dobrze , w takim razie czekam. I nawet zrobienie przelewu dopiero za 2-3 dni bardziej mi pasuje.;) Podliczyłam zasoby i Psiur dostanie ode mnie te 250 zł ( jednorazowo ) choć obawiam się, że to nie wystarczy na całość leczenia ale może choć na początek:roll: Majqa zawyje z radości jak przeczyta, albo spadnie ze stołka:multi::multi:. Bardzo dziękujemy:loveu: Quote
elinka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Taks, a od Iksika to masz gwarantowanego buziaka! Quote
Monika z Katowic Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 taks napisał(a):Dobrze , w takim razie czekam. I nawet zrobienie przelewu dopiero za 2-3 dni bardziej mi pasuje.;) Podliczyłam zasoby i Psiur dostanie ode mnie te 250 zł ( jednorazowo ) choć obawiam się, że to nie wystarczy na całość leczenia ale może choć na początek:roll: Jaka Wspaniała Dogomaniaczka!:loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='ania z poznania']Cleorobe- czy ten lek można dostać u weterynarzy w Niemczech? czy kombinujecie coś z tym lekiem? to antybiotyk jest? pytam bo mam teraz tymczasowiczkę starowinkę Bibi która też ma straszny koszmar w pysiu - nie da się nawet dotknąć :( dziś odbieram wyniki morfologii i biochemii i zobaczymy czy będzie możliwość jej te ząbki ponaprawiać :roll: Quote
sylwiaso Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Iksik już w domku po badaniach prześlę info. i zdjęcia r-ku Quote
kmurdz Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 dorzucam 100 pln na jego leczenie. mam nadzieje, ze to cos pomoze Quote
irenaka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 sylwiaso napisał(a):Iksik już w domku po badaniach prześlę info. i zdjęcia r-ku Sylwia:loveu:, napisz najszybciej jak będziesz mogła. Przytulam!! kmurdz napisał(a):dorzucam 100 pln na jego leczenie. mam nadzieje, ze to cos pomoze Bardzo dziękujemy!!:loveu::loveu: Majqa poda konto jak się pojawi na dogo. Quote
Kar0la Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Biedny Iksik. Tyle się nacierpiał. Na ile lat określił go wet? Quote
majqa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Zaraz podam konto Sylwii do wpłat. Na swoje zobowiązałam się przyjąć jednorazowo pieniążki od malibo57 i IVV (z racji tego, że Sylwia mogłaby sobie nie poradzić z paypal) i natychmiast po ich zaksięgowaniu zrobić przelew na konto Sylwii. Serdecznie dziękuję za chęć pomocy Iksowi. :loveu: Ze wspomnianym na wątku lekiem będzie sens kombinować, gdyby okazało się, że operacja nie jest możliwa. Quote
majqa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Dla przypomnienia: Obecny stan wpłat na Iksika: ania z poznania - 100zł IVV - 100zł lucia - 15zł ...................... 215zł Oczekiwane wpłaty to: IVV - 100zł (IVV ujęłam powyżej, bo mam już jej wpłatę na paypal i już ją przekierowałam na swoje konto) malibo - 150zł kmurdz - 100zł lucia po 23.09.2010 - bez podania kwoty taks - 250zł Wydatek 14zł za odrobaczenie uznajmy za załatwiony, zaraz go reguluję własną wpłatą, czyli nic się nie umniejszy z powyższego rozliczenia. Quote
Borówka16 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 kmurdz napisał(a):dorzucam 100 pln na jego leczenie. mam nadzieje, ze to cos pomoze Bardzo , bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts