majqa Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Tiaaa, jestem skonana i znam ten typ zmęczenia, nie pozwala długo zasnąć (zaraz dam nura podkołdernego). W sb. ganiatyka przeprowadzkowa, w niedzielę psy, sprzątanie u nich (a było, co bo tydzień wstecz miałam spadek formy i nie dałam rady), wybieganie każdego/ wywariowanie. Dziś kolęda po mieście i papierkowe sprawy, w międzyczasie rozwolnienie umysłowe, co z Iksem, jak ma się Bingo i szczeniaczek Lolcia, która opuściła Sylwię i jest już w nowym domku. Quote
gonia66 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 majqa napisał(a):Tiaaa, jestem skonana i znam ten typ zmęczenia, nie pozwala długo zasnąć (zaraz dam nura podkołdernego). W sb. ganiatyka przeprowadzkowa, w niedzielę psy, sprzątanie u nich (a było, co bo tydzień wstecz miałam spadek formy i nie dałam rady), wybieganie każdego/ wywariowanie. Dziś kolęda po mieście i papierkowe sprawy, w międzyczasie rozwolnienie umysłowe, co z Iksem, jak ma się Bingo i szczeniaczek Lolcia, która opuściła Sylwię i jest już w nowym domku.KObieto..."puchu marny"nie mam juz do Ciebie słow...a nie zapomnialas przy tym wszystkim o" piorku w ....";)...bo przy takim trybie zycia to takie piorko obowiazkowe..najlepiej takie powleczone woskiem, zeby sie nie zniszczylo predko:);) Quote
majqa Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 W... to ja mam szczotkę i co zamiotę przy okazji to moje. ;-) Quote
IVV Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 dziewczyny ,czy wy w tym Pl to wcale nie sypiacie ???????????????????????????????????????????????????// Quote
papatkiole Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 majqa napisał(a):Chodzi mi po głowie, wypowiedzcie się proszę, zakup 1 worka karmy na spółkę dla Bingo i dla Iksa, mam tu na myśli karmę dla seniorka (jestem przekonana, że pomniejszyłoby to koszt utrzymania, co oczywiście jest do dogadania z Sylwią ale chodzi mi głównie o podreperowanie czymś ucelowanym obu psiaków). Czy mogę to zrobić z zebranych pieniążków? Zamówiłabym na allegro (koszt wpisałabym po połowie na każdy z wątków) z dostawą do Sylwii, podałabym link do aukcji na wątkach, a i pewno Sylwia wstawiłaby fotę karmy jak dotrze (oczywiście poprosiłabym sprzedającego o rachunek/ paragon). jestem ZA. Quote
Temida Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Sypiamy, ale mało :) Raczej okazjonalnie. Co do karmy to podzielam zdanie Izy i Adama. Quote
sylwiaso Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Właśnie wróciłam od naszego jamnisia, przywitał mnie bardzo radośnie, a jego nowy biały uśmiech jest po prostu cudowny :))) Iksik dziekuje wszstkim za serce i pomoc Tak mnie przywitał :) Ogon mało mu sie nie urwał hehehe On jest tak łagodny, ze nawet kot nie robił na nim wrazenia Quote
__Lara Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Prześliczny jest :D i teraz ze śnieżnobiałym uśmiechem :D Quote
majqa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Mam nadzieję, że wkrótce zobaczę na żywo to cudeńko i że cudeńko da się ukochać. ;-) Obecny stan wpłat na Iksika: ania z poznania - 100zł IVV - 100zł lucia - 15zł ...................... 215zł - 84zł (morfologia + biochemia) ------------------------------- 131zł + 120zł od Kundelkowa Skarbonka ............................................ 251zł + 150zł od malibo57 ................................ 401zł + 100zł od Kmurdz + 250zł od Taks + 100zł skarpeta im. Talcott ............................................... 851zł Oczekiwane wpłaty to: lucia po 23.09.2010 - bez podania kwoty coronaaj - 40zł Dotychczasowe wydatki: hotelik w Radomsku - 15zł opłacony przez lucia hotelik w Łodzi - 15zł opłacony przez majqa transport do Łowicza i kilka km odbicie do Radomska, całość około 50zł opłacony przez papatkiole (tym transportem zabrany był Iksik i Bingo) odrobaczenie - 14zł opłacone przez majqa morfologia + biochemia - 84zł opłacone z ogólnie zebranej kwoty antybiotyk i lek przeciwzapalny - 37zł opłacone przez majqa Sylwuniu, czekam na Twój tel. i podanie mi wpłat. Wysłałam Ci smsa z zapytaniem. Jutro nie będę osiągalna pod tel. 8.30 - 10.00. Quote
sylwiaso Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Dzień dobry wszystkim troszkę się opóżniam,ale nie jest to związane broń Boże z lenistwem!tylko z rzeczywistością jaką nam przynosi samo życie!już piszę:ostatnie wpłaty z kilku dni dostałam pieniążki od Taks 250zł,Talcot 100zł,Kmurdz 100zł.Staram się być prawą ręką Majqi,ale jak coś spiernicze to mnie zaraz poprawcie!!!! Quote
sylwiaso Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Już sie sama poprawiam mam pieniążki od IVV 100zł!!to są wpłaty do dziś bo sprawdzałam oczywiście IVV wpłaciła już kilka dni temu!!Ja już od 7.00 w gumiokach chodzę.Sniadanko trzeba moim skarbom dać,a i pobiegać muszą jak wychodzę z domu i klapne dzrzwiami to one już wiedzą,że idę!!!Pozdrawiamy z "lasku brzozowego" Quote
majqa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Dzięki Sylwia. :-) "Kasowy" post uaktualniony, a wpłatę IVV masz ode mnie i już była wykazana (tyle korekty). Quote
majqa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ponieważ nie było głosów protestu kupiłam karmę do spółki dla Bingo i Iksa z aukcji poniżej. Dane do faktury podałam swoje. To tak aukcja: http://allegro.pl/karma-light-senior...242897883.html Póki co niczego w rozliczenie nie wrzucam (a będzie to połowa 147zł). Zrobię to w momencie rozliczenia karmy z Sylwią. I dla przypomnienia..., o ile mnie samą pamięć nie zawodzi, oba psiaki trafiły do Sylwii nad ranem 9.09. Quote
majqa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 W niedzielę wycałuję Iksika. :multi: :multi: :multi: Quote
majqa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Larko, uporządkuj 1 post i tytuł (obecne potrzeby Iksa to koszt hotelowania, szczepienia i zapewnienie mu dobrej, ucelowanej na seniorki karmy). Wpłaty są już zaktualizowane. Quote
irenaka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 majqa napisał(a):W niedzielę wycałuję Iksika. :multi: :multi: :multi: Jak ja Ci zazdroszczę:oops:, dla mnie zawsze kontakt z tymi skrzywdzonymi kruszynkami:loveu: to radość i siła do dalszej "walki" o nie. Popatrzę w oczy, przytulę i wracam jako zupełnie inny człowiek. Nie gniewajcie się:shake: dziewczyny, że zaśmiecam wątek, ale jestem w tak tragicznej sytuacji z moimi podopiecznymi z Krzyczek, że muszę szukać ratunki na dogo i błagać o pomoc. Może ktoś będzie chciał pomóc:-( moim kruszynkom: Sonia: http://www.dogomania.pl/threads/172429-Sonia-z-Krzyczek-–-strach-i-przerażenie-prosi-o-wsparcie-finansowe?p=13406044#post13406044 Patos: http://www.dogomania.pl/threads/106038-Patos-wrócił-z-adopcji.-Ma-padaczkę. Amor: http://www.dogomania.pl/threads/172425-Kraków-Amor-z-Krzyczek-prosimy-o-wsparcie-finansowe Quote
sylwiaso Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jutro jade po naszego Iksika i wraca do cioci piekny z cudownym uśmiechem!!! Quote
sylwiaso Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Irenaka napisz mi jak moge pomóc jedna wielka TRAGEDIA!!!!płakałam i patrzyłam na te filmiki!!! Quote
Temida Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Cieszę się Sywuś że Ci się filmiki podobają :oops: Quote
irenaka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Sylwia:loveu:, dziękuję za telefon. Ten pierwszy filmik jest zrobiony przez Folen:loveu:( o Krzyczkach) a pozostałe ( o pieskach) zrobiła Temidka;):loveu:. Są rewelacyjne!!! Quote
Recommended Posts