Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłata w każdej chwili na konto sylwiaso do momentu, gdy ktoś się nad sylwiaso nie zlituje i nie odciąży jej ze zbiórką wpłat, na co bardzo liczę.

Larko, wrzuć dotychczasowe wydatki na psiaka do 1 postu, proszę.

wydatki do tej pory:
hotelik w Radomsku - 15zł zapłacone przez lucia
hotelik w Łodzi - 15zł zapłacone przez majqa
transport do Łowicza i kilka km odbicie do Radomska - ok.50zł zapłacone przez papatkiole (przewóz obu psiaków)

Posted

Karolinko ja też sobie tego nie mogę wyobrazić. Szkoda że wcześniej nic nie wiedziałam. Ale teraz do przodu po lepszy świat. Dobrze, że choć Lucia go dokarmiała za co jeszcze raz dziękuję.

Posted

Poprosiłam Sylwię o zabranie Iksa do weta, sprawdzenie stanu jego zdrówka, założenie mu książeczki i zaczęcie od odrobaczenia i doprowadzenia sierści do ładu.
Dziękuję Sylwuniu za rozmowę.

Czytających, a z możliwością finansową, błagam o pomoc finansową dla Iksa. :-(

Posted

Wy to jak nic powinnyście miec jakąś sieć rodzinną albo komunikator internetowy, bo ciągle gadacie i gadacie :-D

Pieką ale myślałam, że to od tego kolejnego kudłacza, którego leni wstawiła na wątek Bingo... :-(

Posted

Larko, popraw wpis w 1 poście, proszę, dotyczący deklaracji.
Po wyjaśnieniu spraw na drugim wątku, w deklaracjach stałych zostaje ania z poznania 100zł i dopisz tu lucia 15zł (też w stałych).
Skasuj natomiast sylwiaso, bo to była jednorazowa i poszła na kudłacza.