Temida Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Nasze kochane maleństwa. Teraz będzie już tylko lepiej. Quote
majqa Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wpłata w każdej chwili na konto sylwiaso do momentu, gdy ktoś się nad sylwiaso nie zlituje i nie odciąży jej ze zbiórką wpłat, na co bardzo liczę. Larko, wrzuć dotychczasowe wydatki na psiaka do 1 postu, proszę. wydatki do tej pory: hotelik w Radomsku - 15zł zapłacone przez lucia hotelik w Łodzi - 15zł zapłacone przez majqa transport do Łowicza i kilka km odbicie do Radomska - ok.50zł zapłacone przez papatkiole (przewóz obu psiaków) Quote
sylwiaso Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Cioteczki jamnis jest extra wita się ze mną liże mi ręke jutro go wypuszczę niech zobaczy,że ciocia nie gryzie!!!zrobię zdjęcia Quote
Kar0la Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 I jak taki słodziak mógł żyć 5 lat na ulicy??? Quote
lucia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Nie możemy z mężem doczekać się fotek.To taki kochany psiak.Miał farta ,że trafił do Sylwii. Quote
Temida Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Karolinko ja też sobie tego nie mogę wyobrazić. Szkoda że wcześniej nic nie wiedziałam. Ale teraz do przodu po lepszy świat. Dobrze, że choć Lucia go dokarmiała za co jeszcze raz dziękuję. Quote
lucia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Amando ja przede wszystkim tobie dziękuję za opanowanie i profesjonalizm w akcji łapania piesków.Jesteś niesamowita.Trochę tęsknię za nimi. Quote
sylwiaso Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Lucia chciałaś chyba powiedzieć,że miał farta,że gdzies mimo wszystko przez ten cały czas był blisko Ciebie!!!!!!!!! Quote
IVV Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 super fotki !!!!! chlopak szczesliwy :) dziewczyny sytuacja podbramkowa :( sunia w wysokiej ciazy ,potrzebna pomoc natychmiastowa !!! http://www.dogomania.pl/threads/131337-Psy-z-Ostatniej-Szansy-Pomoc-wciąż-potrzebna!!!/page413 Quote
majqa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Poprosiłam Sylwię o zabranie Iksa do weta, sprawdzenie stanu jego zdrówka, założenie mu książeczki i zaczęcie od odrobaczenia i doprowadzenia sierści do ładu. Dziękuję Sylwuniu za rozmowę. Czytających, a z możliwością finansową, błagam o pomoc finansową dla Iksa. :-( Quote
mamanabank Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 doprowadzenie sierści do ładu biorę na siebie, jak tylko Sylwia znajdzie czas, na pewno się umówimy. Quote
majqa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dziękuję Mamonabank. :loveu: Już Cię obgadam z Sylwią. Policzki nie pieką? ;-) Quote
mamanabank Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Wy to jak nic powinnyście miec jakąś sieć rodzinną albo komunikator internetowy, bo ciągle gadacie i gadacie :-D Pieką ale myślałam, że to od tego kolejnego kudłacza, którego leni wstawiła na wątek Bingo... :-( Quote
majqa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Piekły za sprawą Sylwii, bo to jej, jej i jeszcze raz jej wina, ona to temat wywołała. ;-) Quote
elinka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 A ja poliki mam już purpurowe. Przed chwilą zobaczyłam Rambo http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-og%C5%82aszaj%C4%85c-swoje-MIKRUSY-pami%C4%99tajcie-o-innych-kt%C3%B3re-cierpi%C4%85!?p=15343032&viewfull=1#post15343032 Quote
sylwiaso Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Oj tak mamonabank duuuuużo mogę o Tobie opowiadać:talker:!!!!Wielkie serce.......... etc.etc.Tak z jamnisiem gdybys mi też pomogła to chylę głowę:modla: Quote
majqa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Larko, popraw wpis w 1 poście, proszę, dotyczący deklaracji. Po wyjaśnieniu spraw na drugim wątku, w deklaracjach stałych zostaje ania z poznania 100zł i dopisz tu lucia 15zł (też w stałych). Skasuj natomiast sylwiaso, bo to była jednorazowa i poszła na kudłacza. Quote
mamanabank Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Wstępnie umówiłyśmy się z Sylwią na poniedziałek rano na odkłaczanie Iksa :-) Quote
Recommended Posts