lucia Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Kochani po 23 września dołożę grosika na leczenie jamnisia.:-( Quote
majqa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Anusia jako jedna z pierwszych przyszła z odsieczą Irenko. :-) Quote
ania z poznania Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 irenaka napisał(a): Zaśmiecę wątek, ale zapytam : co z tą;) sunią? Urlop nie urlop, psiaki czekają :). Irenko, nie mam w tej chwili pojęcia, Frotka nie odbiera telefonu, na maila też mi na razie nie odpisała..... Quote
Borówka16 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='majqa']No to wstępna porcja wieści... Jestem po rozmowie z Sylwią. Iksik będzie dziś lub jutro odrobaczony (w zależności od tego, czy pani wet powie, że odrobaczenie można zrobić, czy należy najpierw pobrać krew). Psiak bardzo cierpi. :placz: Ponoć pani wet nie widziała jeszcze psiaka z taką ruiną, stanem zapalnym w pycholu. Tu trzeba działać natychmiast. Stan jest na tyle poważny, że sama pani wet powiedziała, że pies nie nadaje się od razu do zabiegu, trzeba sprawdzić mu morfologię i biochemię (czyli to, na co się przed kastracją uparłam u jego kolegi Iksa), potem przygotować go antybiotykami i dopiero zabieg i to rozległy zabieg. O ile się Sylwia nie pomyliła koszt badań - leków - zabiegu to rząd 250 - 260zł. Znając łódzkie realia nie został on zawyżony. Potrzebujemy zatem szybkiej pomocy/ wsparcia, by ulżyć psiakowi!!! :modla::modla::modla: Jedno, co mogłam na już zrobić - poprosiłam Sylwię by od ręki zabrała psa (zresztą jednego i drugiego) na badanie krwi i pomoc antybiotykową. Z ogłoszeniami, takiego jestem zdania, należy się wstrzymać. Dostałam właśnie od Ciebie PW , przylatuję na wątek :-( Tragedia ! :placz: Finansowo jestem kaput , i to od jakiegoś już czasu :-( Pędzę rozsyłać wątek , tyle mogę zrobić. Quote
malibo57 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Dobry wieczór. Pomogę Iksikowi kwotą 150,- Izuś, czy mogę prosić dane do przelewu na maila? Uciekam z Dogo za chwilkę. Quote
majqa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Na skarpecie im.Talcott mam wpis założycielki, że nie dopełniłam podobno zobowiązania (ponoć obiecałam na wątku pożegnalnym odebrać rzeczy od córki Talcott przeznaczone na bazarek), mało tego nie zareagowałam na PW założycielki wątku w tej sprawie. Cóż, człowiek jest tylko człowiekiem. Stawiam więc na swoją ułomność i przeoczenie tego faktu. Poprosiłam o odświeżenie mi pamięci. Zdecydowanie coś musiało być ze mną wtedy nie tak, bo po pierwsze osobiście odebrać nie mogłam, po drugie odbiór nie osobiście, a wysyłkowo oznaczałby dodatkowe koszty wysyłki, po trzecie nigdy nie zmierzyłam się jeszcze z wystawieniem bazarku, zawsze prosiłam kogoś o pomoc. Tak, czy owak czekam na odpis i pokazanie mi mojego niedopatrzenia, a jeśli takowe miało miejsce postaram się zadośćuczynić, na ile to jest wykonalne. Czemu robię ten wpis? Chciałabym byście mieli jasność, że i tam zwróciłam się o pomoc dla Iksa i że chcę naprawić błąd, jeśli się go dopuściłam. Quote
majqa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 malibo57 napisał(a):Dobry wieczór. Pomogę Iksikowi kwotą 150,- Izuś, czy mogę prosić dane do przelewu na maila? Uciekam z Dogo za chwilkę. Malibo, dziękuję z całego serducha. :loveu: Podam, jeśli pozwolisz moje konto, jak dojdzie do zaksięgowania wpłaty od IVV (paypal) zrobię zwrotkę obu wpłat (chodzi mi o odciążenie Sylwii). Quote
sylwiaso Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 A ja nadal jestem pierdoła i nie umiem wklejać zdjęć! Quote
sylwiaso Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Mamanabank pomogła mi bardzo wyczesała i jeszcze zrobiła zabieg z sierścią ale nie pamiętam jak się nazywa! Quote
Cajus JB Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Dzięki majqa za zaproszenie. Zaraz doczytam. Quote
gonia66 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Borówka16 napisał(a):Dostałam właśnie od Ciebie PW , przylatuję na wątek :-( Tragedia ! :placz: Finansowo jestem kaput , i to od jakiegoś już czasu :-( Pędzę rozsyłać wątek , tyle mogę zrobić. Nie bede wymyslac nowego posta- dokladnie to samo chcialam napisac:)..tylko tyle moge na dzis:( Quote
sylwiaso Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Nasz Kochany Iksik był bardzo grzeczny w kąpieli!! Quote
majqa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Goniu, Cajus, dziękuję Wam Kochani! :-) Quote
sylwiaso Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Cioteczki jutro rano ok 8.30 będę w lecznicy z Jamnisiem i Bingo informacje zaraz przekażę!!!wyniki badania prawdopodobnie bedą pojutrze taka mam nadzieję!!!Jeszcze raz na wątku chcę podziękować Mamienabank za wkład w toaletę i poświęcenie w zrobieniu naszego Iksika na Bóstwo!!!!!!!!!! Quote
majqa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 I ja się przyłączam do podziękowań, a i Tobie dziękuję Sylwio za całokształt. :-) 8.30, OK, więc dzwonię do Ciebie o 8.00. :-) Quote
Energy Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Jestem Majqa:p Będę czytać i dumać:cool3: Quote
sylwiaso Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Zmartwiłam się djagnozą pani doktor!!!!!!!!pokazałam mi dziąsła i ząbki nie wyglądają ciekawie!Ale wiem,że wszystko musi być dobrze!!!Piesio bardzo grzeczny był u weta.przesyłam zdjęcia wpisów pani doktor! Quote
sylwiaso Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Majqa!!!co się nie zrobi dla tych naszych kochanych Bidulek!!!! Quote
majqa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Dzięki Sylwio, czyli za lek - odrobaczenie mamy 14zł do zapłaty, a reszta ruchoma, w zależności od tego, co wyjdzie. Quote
Cajus JB Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Doczytałem. Zbieramy na zabiegi i przede wszystkim stałe. Będzie ciężko. Zobaczę które wątki są wzięte. Kilka offów na początek. Quote
majqa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Dziękuję Jacku... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Isadora7 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Witaj i dobranoc Iksiku. Od jutra będę częściej ciebie odwiedzać Quote
Recommended Posts