Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Temida napisał(a):
Irenka moja kochana i od razu weselej :)

A jak może nie być, skoro mi Adam wynalazł parwo:evil_lol: i nikt by pewnie nie zauważył, gdyby nie Iza. Jak się z Majqą dzisiaj nie policzył;), to ja się z nią policzę, jak tylko dojedzie do Krakowa ( żeby była jasność Iza ma dojechać a nie parwo):evil_lol:
Buziaki dla Wszystkich i dziękuję, że jesteście ze mną:-(.

Posted

papatkiole napisał(a):
jak widać Iza cała :)

Ja się dziwię, że Ty jesteś cały. Zdążyła mi zdać relację z wyprawy;).
Na kolana i do Torunia facet, w podzięce, że ocalałeś;).

Posted

irenaka napisał(a):
Ja się dziwię, że Ty jesteś cały. Zdążyła mi zdać relację z wyprawy;).
Na kolana i do Torunia facet, w podzięce, że ocalałeś;).

łoooo, dżizas i znowu ja jako ten zły :roll:
kurcze, a ja myślałem że taka fajna wycieczka była ;)

Posted

papatkiole napisał(a):
łoooo, dżizas i znowu ja jako ten zły :roll:
kurcze, a ja myślałem że taka fajna wycieczka była ;)

Nie zły, tylko dziwię się, że nie wylądowaliście;) np. w rowie ratując tym samym życie myszki polnej, lub nie trafiliście na wróbelka z uszkodzonym skrzydełkiem, z którym trzeba jechać do weta. Jednym słowem miałeś szczęście, nocki nie zarwałeś, bo Iza nic po drodze nie znalazła, co by trzeba ratować.
Wrzuć "SE";) w podpis : jestem szczęściarz:evil_lol:.
A jaki dalej plan działania z Iksikiem?

Posted

Ale się ubawiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!Taka ekipa to zaraz humor lepszy!!!!Irenko jak Majqa jedzie do Krakowa to pozwól niech mnie weżmie w torbę podróżną ,tak bardzo bym chciała Cię poznać!!:-D:calus:A Iksik to poziom Facet!!!Wyprostowany klasa!!!:gent:

Posted

irenaka napisał(a):
Nie zły, tylko dziwię się, że nie wylądowaliście;) np. w rowie ratując tym samym życie myszki polnej, lub nie trafiliście na wróbelka z uszkodzonym skrzydełkiem, z którym trzeba jechać do weta. Jednym słowem miałeś szczęście, nocki nie zarwałeś, bo Iza nic po drodze nie znalazła, co by trzeba ratować.
Wrzuć "SE";) w podpis : jestem szczęściarz:evil_lol:.
A jaki dalej plan działania z Iksikiem?

a to wszystko jasne w takim razie, co do ratowania wszystkiego to wiem, wiem, na dziwczyna zdolności ;)
ale powiem Ci że mnie to wcale nie przeraża, sam na trasie nei przepuszczę żadnemu stworzeniu.

Co z Iksikiem? uważam że teraz do weta i ząbki i odjajecznianie za jednym razem.
Dobra uwaga odnośnie ilości dni u weta, także dwa dni klepiemy z opcją przedłuzenia do czterech.
Jak nie ma lepszych pomysłów to myślę że można już ustalac wszysto u weta, szkoda czasu, bo psiak sie męczy jak my tutaj dumamy.
Sylwia jak nikt nie poda lepszego pomysłu dzisiaj to myslę że możesz ustalać wszystko z wetem. Z tego co Pisała majqa to finanse na to już są.
Także nie ma co zwlekać, trzeba działać.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Ale się ubawiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!Taka ekipa to zaraz humor lepszy!!!!Irenko jak Majqa jedzie do Krakowa to pozwól niech mnie weżmie w torbę podróżną ,tak bardzo bym chciała Cię poznać!!:-D:calus:A Iksik to poziom Facet!!!Wyprostowany klasa!!!:gent:

Zapraszam serdecznie, do drugiej torby niech zapakuje Adama:loveu:. A może Wam będzie raźniej w jednej? Kolankiem można docisnąć:evil_lol:.
Znana jestem z tego, że uwielbiam gości, choć niestety ostatnio nie miałam zbyt dużo okazji do imprez:shake:. Noce zarwane , dni krótkie, pracy coraz więcej, więc teraz bym chętnie nadrobiła zaległości. Mój Marcyś odszedł:-(, to dni mam dla psów, zwłaszcza dla Krzyczek które są bez kasy a noce dla Marcysia.
Przyda się jakaś odmiana:shake:. A ubaw będziesz miała Kochana Sylwio:loveu: jak skończy mi się żałoba i wejdę na obroty. Ostra jazda bez trzymanki;)

papatkiole napisał(a):
a to wszystko jasne w takim razie, co do ratowania wszystkiego to wiem, wiem, na dziwczyna zdolności ;)
ale powiem Ci że mnie to wcale nie przeraża, sam na trasie nei przepuszczę żadnemu stworzeniu.

Co z Iksikiem? uważam że teraz do weta i ząbki i odjajecznianie za jednym razem.
Dobra uwaga odnośnie ilości dni u weta, także dwa dni klepiemy z opcją przedłuzenia do czterech.
Jak nie ma lepszych pomysłów to myślę że można już ustalac wszysto u weta, szkoda czasu, bo psiak sie męczy jak my tutaj dumamy.
Sylwia jak nikt nie poda lepszego pomysłu dzisiaj to myslę że możesz ustalać wszystko z wetem. Z tego co Pisała majqa to finanse na to już są.
Także nie ma co zwlekać, trzeba działać.

To może faktycznie klepnijcie jakiś termin u weta, bo jak rozumiem jakiś antybiotyk ma dostawać ( sprostujecie jeśli się mylę) i to też zajmie parę dni.
Cmoczki z Krakowa dla Was wszystkich:calus:

Posted

Wszystko już idzie w kierunku operacji. Iksik dostaje antybiotyk, a po - operacja. Jutro zadzwonię do Sylwii i raz jeszcze to z nią omówię.

Ponieważ nie mam jeszcze wpłaty malibo57, nie czekałam na to i od ręki zrobiłam wspomniane przekierowanie 100zł (wpłacone mi przez IVV przez paypal) na konto Sylwii. Póki co więc w "stanie posiadania" Iksa nic się nie zmienia, chyba, że Sylwia wstawi info, że jakieś wpłaty doszły.

Obecny stan wpłat na Iksika:
ania z poznania - 100zł
IVV - 100zł
lucia - 15zł
......................
215zł
- 84zł (morfologia + biochemia)
-------------------------------
131zł
+ 120zł od Kundelkowa Skarbonka
............................................
251zł
+ 150zł od malibo57
................................
401zł

Oczekiwane wpłaty to:
IVV - 100zł (IVV ujęłam powyżej, bo mam już jej wpłatę na paypal i już ją przekierowałam na swoje konto)
kmurdz - 100zł
lucia po 23.09.2010 - bez podania kwoty
taks - 250zł
skarpeta im. Talcott - 100zł

Dotychczasowe wydatki:
hotelik w Radomsku - 15zł opłacony przez lucia
hotelik w Łodzi - 15zł opłacony przez majqa
transport do Łowicza i kilka km odbicie do Radomska, całość około 50zł opłacony przez papatkiole (tym transportem zabrany był Iksik i Bingo)
odrobaczenie - 14zł opłacone przez majqa
morfologia + biochemia - 84zł opłacone z ogólnie zebranej kwoty
antybiotyk i lek przeciwzapalny - 37zł opłacone przez majqa

Posted

Sylwio, już raz mi podałaś wpłatę Luci 15zł (widnieje powyżej), potem Lucia 14.09 napisała, że coś jeszcze wpłaci po 23.09. Czy wobec tego doszła jej kolejna wpłata, czy przypadkowo podałaś poprzednią powtórnie? Pozostawiam to do wyjaśnienia. Powyżej, post rozliczeniowy, wyedytowałam i naniosłam zmiany.

Posted

Smyku napisał(a):
Irenko , nie żebym poganiała , ale znam swoje zdolnośći komputerowo manualne , dotarły zdjęcia ?

A pewnie, że tak:evil_lol:. Tylko mi cały czas roboty dokładają i nic nie ubywa. A na dodatek dzisiaj jeszcze wielki dzień Patoska. Postaram się zmobilizować;).

Posted

Dziękuję serdecznie Taks za informację. Na pewno Sylwia wrzuci to dalsze rozliczenie.
Wielkie podziękowania dla Was Wszystkich za pospieszenie z pomocą bezdomnemu "zębolkowi"!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Edit:
Nie mogę Ci odpisać Irenko na PW. Masz zapchaną skrzynkę.

Posted

majqa napisał(a):
Sylwio, już raz mi podałaś wpłatę Luci 15zł (widnieje powyżej), potem Lucia 14.09 napisała, że coś jeszcze wpłaci po 23.09. Czy wobec tego doszła jej kolejna wpłata, czy przypadkowo podałaś poprzednią powtórnie? Pozostawiam to do wyjaśnienia. (...)

Już wyjaśnione, dubel w podaniu wpłaty, czyli rozliczenie zostaje jak dotychczas.

Posted

Wsio pod kontrolą, choć pewno Sylwia mnie odstrzeli. Chcąc dopilnować wszystkiego zrobiłam Sylwii gigant listę w punktach, co ma poustalać z panią doktor (ma, czyli nie, że ma jako polecenie ale o co proszę) i o co dopytać. Z samą Sylwią rozmawiałam. Jak tylko będzie po rozmowie da nam znać. Dziś nie oczekiwałam jej wielkiego wejścia na wątek, miała smutny dzionek.