Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']

a tu wygląda Fix jak afgańska kobieta :errrr: i miałam to napisać ale.... ten smalec mi oczy przysłonił :grab:

Wariaci hehehhe

[quote name='zerduszko']Z fasolą jak to z fasolą jest dużo roboty, ale jak się już ugotuje, to chwila. Ja nie obieram jej. Przeczytaj oba przepisy.

http://wegetarianka.blox.pl/2012/01/PASTA-Z-FASOLI-NIBY-SMALEC.html
http://wszystkojestwglowie.blogspot.com/search?updated-max=2013-10-29T01:10:00%2B01:00&max-results=8

Hmmm zajrze p o robocie;)
[quote name='malawaszka']no to przeca wszyscy wiedzą i widzą :D

nie dramatyzuj :)
[quote name='WATACHA']

A propos lenistwa :evil_lol:

No pewnie ;)

[quote name='zerduszko']I znów temat schodzi na gabaryty :lol:

Noż kurcze!

Sandra, to może coś o psach nam opowiesz? :d

O spach? NIe mogę. Bo bedę Tazzia wielbić a Fixa oczerniać...

[quote name='WATACHA']Nie, o lubieniu jeść :)

O to to ;)
[quote name='Margi']Pojeść to lubię ja :evil_lol: i to tradycyjny smalczyk.:lol:
Jakoś te fasole mnie nie przekonały.Za dużo roboty.;)

Za dużo mówisz... kurde to moze nie będe patrzec :diabloti:

Posted

Jak o jedzeniu, to polecam humus z cieciorki (ciecierzycy). Wczoraj jedliśmy - mniam. Przyrządzanie (nie licząc gotowania cieciorki, ale gotuje się sama) - góra 10 minut dla całej dużej rodzinki.

Nie zgodzę się też co do pracochłonności pasty z fasoli i podobnych potraw. Pamiętam, z nie tak dawnych czasów, że mięsne potrawy zawsze trzeba było przygotowywać dłużej, niż roślinne.

Posted

[quote name='AnkaG']A były foty - dużżo - ale gadały później :)
Fajne takie brykające sobie osiołki :)[/QUOTE]

trudno, musi wstawic nowe ;)
przeciez nie bede się wracać na poprzednią stronę :evil_lol:

Posted

[quote name='marako']Jak o jedzeniu, to polecam humus z cieciorki (ciecierzycy). Wczoraj jedliśmy - mniam. Przyrządzanie (nie licząc gotowania cieciorki, ale gotuje się sama) - góra 10 minut dla całej dużej rodzinki.

Nie zgodzę się też co do pracochłonności pasty z fasoli i podobnych potraw. Pamiętam, z nie tak dawnych czasów, że mięsne potrawy zawsze trzeba było przygotowywać dłużej, niż roślinne.[/QUOTE]

O ciekawe;)
[quote name='3 x']dawaj Fixa :mad:
[/QUOTE]

Gdzie go dostarczyć? do wawy, tak?? kurcze myślałam, ze nie przewidujecie pokurczów, ale szpoko!! :painting:
[quote name='3 x']
nie chce mi sie czytac watku bez zdjęc ;)[/QUOTE]
Mało Ci?? wczoraj wieczorem wstawiłam jakies 38 zdjęć!!

Posted

Co tam smalec z fasoli ... Tazzislaw jest the best :loveu: a jak smalec, to tylko prawdziwy ze zwierza - Taki swiezy chleb, smalec, pomidorka bach, cebuli troszke, szczypta soli ... mniam - kurcze glodna sie zrobilam :evil_lol:

Posted

[quote name='Pink']Co tam smalec z fasoli ... Tazzislaw jest the best :loveu: a jak smalec, to tylko prawdziwy ze zwierza - Taki swiezy chleb, smalec, pomidorka bach, cebuli troszke, szczypta soli ... mniam - kurcze glodna sie zrobilam :evil_lol:

Dziekujemy ;) Ochrzczony przez Jambi jako Tazzeusz :) teraz Tazzisław :lol:

Posted

Bo Tazzik, to tak swojsko po domowemu a na fotach jak stoi albo siedzi, to tak dostojnie wyglada ... to moze byc i Tazzeusz i Tazzislaw vel Tazzowiusz hihi

Posted

[quote name='Pink']Co tam smalec z fasoli ... Tazzislaw jest the best :loveu: a jak smalec, to tylko prawdziwy ze zwierza - Taki swiezy chleb, smalec, pomidorka bach, cebuli troszke, szczypta soli ... mniam - kurcze glodna sie zrobilam :evil_lol:
Idź! A tu robię reklamę dla alternatyw zwierzęcego ciała, a Ty reklamujesz ;)

Posted

Bo ja jestem miesozerny zwierz i stoje na szczycie lancucha zywieniowego :eviltong: a wczoraj jeszcze mialam caly dom "zapachniony" swojskimi wyrobami zwierzecymi, robionymi przy okazji i dla nas przez tesciow mojej sasiadki i normalnie ciagle bylam glodna ... dlatego mnie tak ten smalec rozmarzyl :lol:

Posted

Oj ja już się nie będę wypowiadać gdzie ja widzę człowieka w łańcuchu, ale każdy gepard czy inny prawdziwy mięsożerca zaraz człowiekowi przypomniał gdzie jego meijsce :diabloti: Co nie zmienia faktu, że dla dobra zwierzątek nie pozwalam robić antyreklamy smalczykowi z fasoli, o ;)

Posted

Ale gepardy to w ZOO sa :evil_lol: i wcale nie mam nic przeciwko smalczykowi z fasoli ... no moze oprocz tego, ze za fasola nie przepadam hihi bo oprocz miesa, lubie duzo innych potraw w ktorym miesa brak.

Posted

Okkkkkkk koniec o zarciu ;)

Będzie o garażu ;)

Jak wiecie w garażu zimuje mi kot Garaż;) menda jedna tak jak kiedyś tylko spała i jadła i szła sobie tak teraz śpi chyba całą dobę tam :lol:

o i nie ucieka jak mnie widzi tylko jak widzi ze ide to od razu do miski podchodzi :razz:

Aaaaa i chyba juz nie jest Garażem...

raczej...

Hangarem :diabloti:

P.S to wcale nie o jedzeniu jest :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']wiem, że już było o płci Garaża, ale może jednak to Garażówka z samochodzikami w środku? :lol:[/QUOTE]

Obstawiałabym po prostu Grubego Garaża :) bo jak idzie to taki luźny jest :razz:

Posted

Przepraszam Sandra, że u ciebie piszę

Podjęliśmy Decyzję .... jest mi strasznie ciężko... Po południu będę umawiać się do weterynarza :placz::placz::placz:
Nie piszcie nic....