AnkaG Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Przetrwania tej nocy w spokoju życzymy i wsiego dobrego w Nowym Roku. Quote
Saththa Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 wilczy zew napisał(a):Dobra postawa Fixa! Ano dobra :) CZasem tylko mu się jak zachce to szczeknie ale ejst nienajgorzej... Tazzman włąsnie dostał kolejna tabletkę i to wsyztsko... tym razem całą... no nic zobaczymy... jestesmy we dwoje to damy rade w razie wu, jedno zajmie Fix a drugie da paste Tazzowi AnkaG napisał(a):Przetrwania tej nocy w spokoju życzymy i wsiego dobrego w Nowym Roku. Dziękujemy I Oczywiscie kurcze :) Dla wsyztskich Was szczescia i spokoju w nowym Roku ;) Duzo miłosci i bliskości, wsparcia i pogody ducha;) Quote
marako Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Współczuję Wam, a właściwie psom tych wrażeń. Nie jest to wesołe przeżywać z psiakiem takie stresy. A u nas niespodzianka - Grace, która przez kilka lat (od wypadku) bała się wystrzałów i wystarczyło, że daleko w lesie usłyszała, to rwała do domu, a w Sylwestra chowała się do łązienki, teraz UWAGA - w ogóle się nie boi. Była spokojnie na siku, strzelali, widziała ognie i NIC. Tajga chodu do domu, a Grace spokojnie siku i wolnym krokiem ostatnia do furtki. Śmiejemy się, że ona po prostu była już niedawno z tym zapaleniem otrzewnej 3 łapami na tamtym świecie i stwierdziła, że jak wtedy nic się nie stało, to i teraz nie ma się czego bać... Quote
Saththa Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Marako super wieści o Grace z tym zero stresu przy wystrzałach ;) A u mnie.... Idefix mimo właczonego telewizora prawie na maxa głośniość... Idefix śpi :evil_lol: Menda jedna Kochana No :loveu: Tazz liże TZta pluszaka... PLuszak już cały mokry ale Tazzio narazie się nie zrywa. Mnie juz ryje beret od tego głosnego TV jeszcze 10 minut... do północy ;) Wznoszę Wasz Toast ;) Coby psów w schronach zabrakło :) Quote
malawaszka Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 No to mam nadzieję, że daliście radę - Wszystkiego Naj!!!! Quote
Saththa Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 malawaszka napisał(a):No to mam nadzieję, że daliście radę - Wszystkiego Naj!!!! Dalismy no przecież nie ma wyboru ;) nadal walą ale już mniej :) i stwierdziliśmy ze idziemy spac;) ile nam z tego wyjdzie to zobaczymy bo wciaz troche walą ale mam nadzieje ze z Tazza tez zejdzie i pojdzie spac i ogłuchnie na troche;) Mimo wsio to trochu stresu nas kosztuje nas i szczeniaków;) Idefix na szczescie spokojnie ejdnak :) Quote
Margi Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2014 dla wszystkich koleżanek :BIG::drink1: Myśmy przetrwali bardzo dobrze.O koło 23 położyłam się do łóżka z Figą.Włączyłam telewizor w sypialini,pozasłaniałam okna. Figa przytulona zasnęła.Jak się rozpoczęła kanonada to Figucha się przebudziła i szczeknęła 5 razy nie wychodząc z łóżka,po czym znowu zapadła w sen zimowy.Widocznie opadły te dzienne emocje i już nie miała siły szaleć. Quote
marako Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Uff. Widzę, że wszyscy przetrwali szczęśliwie. U nas sąsiad szalał prawie godzinę. Moja córa zasiała niepokój psów jak po najgłośniejszym strzale pobiegła na górę po aparat, żeby porobić zdjęcia ogni. Chyba myślały, że ucieka i pobiegły za nią, spanikowały i już później nie były takie spokojne, jak na początku. Ale na szczęście i tak nie było źle, bywało gorzej. Miłego spanka! Leniuchowania, spacerku, dobrego jedzonka (żeby tak później było przez cały rok, jak mówi ludowe powiedzenie) (ja dziś cały dzień nadrabiam zaległości do pracy i chyba cały rok będzie tak wyglądał, bo nie sprężyłam się w święta i tego nie zrobiłam, okropieństwo) Quote
3 x Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 i myy przetrwaliśmy ! Prodzik miał wsio w dupie ;) Freda pięknie wyciszyła hydroksyzyna :) i sraki nie miał mieszkanie czyste tzn nieobsrane sylwestrowo ;) jeden spacer zaliczylismy o 15stej i to był ostatni dzwonek od 16 juz testowali naokoło fajerwerki wyszlismy jeszcze co prawda o 19-20 ale łatwo nie było agresor i podkuriwenie Freda sięgało zenitu w domu za to połozył się i chrapal ;) edit: jeszcze napisza jak poza wyciszeniem dziala na freda hydroksyzyna nie jest zmulony jest wolniejszy jest spokojniejszy (chociaz cięzko to u niego ocenić ;) ) na pewno więcej spał i głośniej chrapał ( i chrapie) ale na spacerze bawi się z Prodziakiem (jak ich najdzie na zabawę) wczoraj dostał 2 x dziennie podwójną dawkę (wg zaleceń weta) dzisiaj jeszcze dostał jedną dawkę i kończymy Quote
zerduszko Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Czyli Fix całkiem olał strzały? Dzielny Tazziu, najgorsze już za nim :) Quote
Saththa Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Margi no jak ładnie Wam poszło ;) Marako nadrob to co tam musisz i też moze trochę odpocznij?? 3 x dobrze ze sie oebszło bez sranka;) Zerduszko - Tak Idefix olał strzały, w ciągu dnia bardziej na niego działały mzoe dlatego ze mniej ich było? jak nadeszła godzina zero to chyba stwierdził ze to normalne... ale jak Tazz szalał troszku to on juz nie spał. Lizali na zmiane pastę łosiosiową :) Uffffff to u mnie ebdzie powtórka z rozrywki jakoś w czerwcu albo w lipcu teraz :) Quote
Saththa Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 krwa mac zapomniałam ze przeciez nadal dziś będa walić :shake: Tazz swiruje własnie im dałam tabletke i kości coby zajecie miały ... szlag mnie trafi :shake: o ja durna ehhhh Quote
Saththa Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 no nic.... telewizor mam znowu na maxa juz mi łeb peka... ale przywlekłam Wam zdjęcia z zeszłego tygonia te zaległe :) Aby już wyjśc chociaż zdjęciowo z tego 2013 :) z zeszłego tygodnia :) gdzieś się taki piekny poranek pojawił:) Szczeniaki na mnie się wylegiwały oczywiście :) Cycki moje :lol: :loveu: heheh Quote
Saththa Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Idefix :) Aaaaa w czasie posiłku ludzkiego... Udają ze nie patrzą... Ciamknąłeś???? :cool3: Masz cos? Aaaaaa To aparat... Dałaś mu coś? :shake: Quote
Saththa Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Strzelali... Koniec konców stwierdziłam ze lepsze sa moje spodnie od dresu nogawki mozna zawinąć i zawiązać :evil_lol: ale zdjęcia nie mam :P WSTAWAC P.S. Idefix chudzinka :) Quote
Saththa Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Pamiętacie Nosa?? Nos jest zszywany, rozrywany chowany przeze mnie za kanapę i znowu zszywany i znowu rozrywany i tak dalej w kółko:) Mamy Nosa wielki come back ;) MÓJ!! Ohhhh przytul Stęskniłem się Ahhhhhh tak dawno Cie nie miałem Ze az przytulę a nie rozerwę :diabloti: Quote
Saththa Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Idefix miał Małpeczkę;) Która sie zgubiła jak pojechałam na wakacje :) Hmmm a chyba Wam zdjecia z wakacji obiecałam i nie pokazałam... Ale Fix spi z Małpeczką :) Słodziak Ja nie mam sił do niego ... To Ja Słodziak :) Sweet focia Nosa Quote
Saththa Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Trochę dał Małpeczce oddechu ;) A Tazzio Nosowi też;) Z sylwestra tez mam foty ;) Ide patrzec;) Quote
eria Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 ta dwójka rozbraja mnie kompletnie, nie można się nie uśmiechnąć :loveu: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/12-2013/29/DSC_2618Kopiowanie_zps5c18a652.jpg Quote
malawaszka Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Saththa napisał(a): Ciamknąłeś???? :cool3: Masz cos? Dałaś mu coś? :shake: ahahahaaa dobre :lol: NOS rządzi :lol: Quote
zerduszko Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Głowy im się ukręcą kolo tego stołu :lol: Ale z nich śpiochy, tylko śpią i się tulą ;) Quote
Saththa Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 eria napisał(a):ta dwójka rozbraja mnie kompletnie, nie można się nie uśmiechnąć :loveu: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/12-2013/29/DSC_2618Kopiowanie_zps5c18a652.jpg Uwierz mi o 8 rano masz ochotę ich zabić :lol: malawaszka napisał(a):ahahahaaa dobre :lol: NOS rządzi :lol: się ciesze ze się podoba :) NOS chwilowo znowu za kanapą bo nie ma łapy :lol: msuze rpzysyzć;) zerduszko napisał(a):Głowy im się ukręcą kolo tego stołu :lol: Ale z nich śpiochy, tylko śpią i się tulą ;) takie zdjęcia mają b ojak sie tłuką to mój aparat nie daje rady :lol: ale mam filmik zaraz zaraz zaraz.... Quote
AnkaG Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Słodziaki :) Ja jeszcze mogę zrozumieć fajerwerki ale strzelanie z petard mnie wkur... Quote
Saththa Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 AnkaG napisał(a):Słodziaki :) Ja jeszcze mogę zrozumieć fajerwerki ale strzelanie z petard mnie wkur... Nom petardy sa tylko p oto aby zatrząść miastem... Filmik? Prosze bardzo bardzo delikatne zjadanie się;) grzecznie spokojnie bez stresu ;) [video=youtube_share;8ZgIRm-uGso]http://youtu.be/8ZgIRm-uGso[/video] http://youtu.be/8ZgIRm-uGso Quote
Recommended Posts