Margi Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Ale pieszczochy i łakomczuchy wychowałaś.:loveu: Zdjątka jak zwykle cudne. Quote
malawaszka Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 haha a co im mówisz pod koniec, że takie skupienie na twarzach? nie włączam głośników z wiadomych wzgledów :shock: Quote
Saththa Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 malawaszka napisał(a):haha a co im mówisz pod koniec, że takie skupienie na twarzach? nie włączam głośników z wiadomych wzgledów :shock: heheh zasadniczo filmik jest o dziwo po cichu- inaczej bym ostrzegła;) Pod koniec mówię do TZta ze rozproszył szczeniaki bo tak stanął w drzwiach ;) takie skupienie na niego maja czego on tak stoi :) Quote
Saththa Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 zerduszko napisał(a):No właśnie, właśnie. Cichutcy są :) jakos Tazzio chyba zmęczony był:) A Fix zazwyczaj po cichu się bawi ;) To Tazz jest naczelnym Traktorem;) i w sumie dorbze bo jak idefixa walnie i zaczyna szczekac to az ciarki ida :lol: Quote
AnkaG Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Łepki poukręcam moim pieseczkom... tylko nie wiem której .... dwa dni pod rząd nalane na łóżku w sypialni.... Quote
Saththa Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 AnkaG napisał(a):Łepki poukręcam moim pieseczkom... tylko nie wiem której .... dwa dni pod rząd nalane na łóżku w sypialni.... hmmmmmm a skąd wiesz ze to one?? :scared: :diabloti: Quote
Saththa Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 AnkaG napisał(a):No tak na uczynku nie złapałam ... :P Noooo kamerke moze nastaw czy cóś takiego :evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Kurna ja mam wielkie łóżko z dwoma kołdrami w tym jedna 2x2 metry. Wiesz ile to jest do prania???? Dwie całe zmiany.... A pralkę mam małą 4 kg. Wrrrr Quote
3 x Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 AnkaG napisał(a):Kurna ja mam wielkie łóżko z dwoma kołdrami w tym jedna 2x2 metry. Wiesz ile to jest do prania???? Dwie całe zmiany.... A pralkę mam małą 4 kg. Wrrrr to faktycznie malutka moja z 30 albo i więcej waży :diabloti: Quote
Saththa Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 AnkaG napisał(a):Kurna ja mam wielkie łóżko z dwoma kołdrami w tym jedna 2x2 metry. Wiesz ile to jest do prania???? Dwie całe zmiany.... A pralkę mam małą 4 kg. Wrrrr Przywieź do mnie :) tylko do suszenia sobie weźmiesz do domku :) 3 x napisał(a):to faktycznie malutka moja z 30 albo i więcej waży :diabloti: Moja też w cholere... Quote
Saththa Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 wilczy zew napisał(a):Te tabletki to coś dały Tazzikowi?? Dały, większa częśc czasu w miare spokojnie przesiedział, jak i gorzej jakoś nagle sie robił oto reagował ale dał sie uspokoić ale nie zasnął. pewne jakbym m udała większa dawkę to moze i by zasnął ale ja sie boje takiego duzego psa doprowadzić do nieprzytomnosci. O północy dostał pastę Łosiosiowa do wylizywania w miare spokojny był. miał odpały ale do ogarnięcia. Grunt to nie dac mu sie rozkręcic Quote
ania0112 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Cieszę się, ze przetrwaliście :) Zdjęcia super - takie ciepłe :) a na filmiku fajnie widać, ze Fix to jednak kurdupel wobec Tazza :) i faktycznie coś cichy ten filmik:eviltong: Quote
Saththa Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 ania0112 napisał(a):Cieszę się, ze przetrwaliście :) Zdjęcia super - takie ciepłe :) a na filmiku fajnie widać, ze Fix to jednak kurdupel wobec Tazza :) i faktycznie coś cichy ten filmik:eviltong: My tez;) Ale wciąż przetrywamy bo wciąz strzelają... paranoja :shake: Ciesze się, ze się zdjecia podobaja :) I no Fix naprawde przy Tazzie jest maluchny ;) ano cichy samam w szoku w sumie tylko mnie na końcu słychać :) Quote
Doginka Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Ja to mam szczęście - znowu weszłam trafiając na foty pieszczochów:lol: Fajne te z Nosem i małpką - Lotos ma nieodmiennie skorpiona, którego też zszywałam i w końcu zamówiłam dodatkowe 2 egzemplarze, czyli z pozszywanym mam 3;-):roflt: A co do strzałów, to w tym roku jestem w szoku - moje kundelaski nie reagowały prawie na strzały - tylko Gordon raz zaszczekał, a na spacerze przyleciał do moich nóg, ale na krótko :multi: Quote
Saththa Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Doginko tylko pozazdrościć;) A Ja i mój spokój ducha i opanowanie i cierpliwośc ma, prosimy Was o kciuki. Zamówiłam Fixowi Szelki Easy Walk... jak to nie pomoże to ja już nie wiem... :flaming: Trzymajcie prosze aby Idefix reagował na nie bo ja już sił nie mam :shake: Quote
Margi Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Nie wiem o co chodzi z tymi szelkami,ale będę trzymać :kciuki: Quote
Saththa Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Margi napisał(a):Nie wiem o co chodzi z tymi szelkami,ale będę trzymać :kciuki: Jak pies ciągnie to te paski co w pachach są się zaciskaja powodując dyskomfort :shake: i z załozenia pies powinien nie ciągnąć. to już kolejna próba nasza to nauczenia tego małego gnojka ze na smyczy się chodzi a nie holuje właściciela... Quote
Margi Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Aaaaaaaaaaa to takie cwane.Tym bardziej będę trzymać :kciuki: Quote
3 x Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Saththa napisał(a): Jak pies ciągnie to te paski co w pachach są się zaciskaja powodując dyskomfort :shake: i z załozenia pies powinien nie ciągnąć. to już kolejna próba nasza to nauczenia tego małego gnojka ze na smyczy się chodzi a nie holuje właściciela... może za wolno przebieracie nóżkami ? my tak mieliśmy z (B)Ronkiem ciągł nas i ciągał bo szliśmy za wolno dla niego jego tempo czyli wtedy kiedy nie ciągnał to było jak Grem jechał znim rozwerem ;) tyle, ze my go wydaliśmy dalej i po problemie ;) a ty zdaje się ze Fixa adoptowałaś :) Quote
AnkaG Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 No niech pomogą szeleczki :) Trzymamy kciuki :) Quote
wilczy zew Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Na moje oko to te szelki są przereklamowane,lepsze sa z tym pierscieniem do prowadzenia z przodu. Quote
Saththa Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 3 x napisał(a):może za wolno przebieracie nóżkami ? my tak mieliśmy z (B)Ronkiem ciągł nas i ciągał bo szliśmy za wolno dla niego jego tempo czyli wtedy kiedy nie ciągnał to było jak Grem jechał znim rozwerem ;) tyle, ze my go wydaliśmy dalej i po problemie ;) a ty zdaje się ze Fixa adoptowałaś :) To strzała ejst.... wiecznie mu za wolno.... na rowerze nie próbowaliśmy :) I tak zaadoptowałam :) AnkaG napisał(a):No niech pomogą szeleczki :) Trzymamy kciuki :) Mamy nadzieje ;) Margi napisał(a):Aaaaaaaaaaa to takie cwane.Tym bardziej będę trzymać :kciuki: Tak tak tak ;) Ale o n tez jest cwaniak ;) wilczy zew napisał(a):Na moje oko to te szelki są przereklamowane,lepsze sa z tym pierscieniem do prowadzenia z przodu. nie krakać mi tutaj :razz: Quote
Recommended Posts