Saththa Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Miszcz... Leżaki ;) I Nochal czarny :) I już wszystkie... Quote
zerduszko Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 dobra Sandra :lol: A co on się tak rozkraczył? http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/12-2013/15/DSCN7782Kopiowanie_zps22da8f5f.jpg ;) Quote
Saththa Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='zerduszko']dobra Sandra :lol: A gdzie smaczek ?:lol: [quote name='zerduszko'] A co on się tak rozkraczył? http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/12-2013/15/DSCN7782Kopiowanie_zps22da8f5f.jpg ;-) Na tadam -Mam Cię :) Quote
zerduszko Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='Saththa']A gdzie smaczek ?:lol:[/QUOTE] Zrobiłam michę vegan smalcu i nie przejem tego sama, chcesz? Quote
Saththa Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='zerduszko']Zrobiłam michę vegan smalcu i nie przejem tego sama, chcesz?[/QUOTE] nie wiem... :eek2: Quote
malawaszka Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 o fuj a co to ten vegan smalec? z czego? nie cierpię żadnego smalcu bleee Quote
Saththa Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='malawaszka']o fuj a co to ten vegan smalec? z czego? nie cierpię żadnego smalcu bleee[/QUOTE] ejjjjjjjjjjjjjjjjj chyba ze 38 zdjęć wstawiłam... Quote
Margi Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Ale łakomczuchy :eviltong: śmietanki im się zachciewa.:razz: Quote
zerduszko Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='malawaszka']o fuj a co to ten vegan smalec? z czego? nie cierpię żadnego smalcu bleee[/QUOTE] Z fasoli :eviltong: Nie cierpię smalcu, ale ten na zimno na chlebek mniam :) [quote name='Saththa']ejjjjjjjjjjjjjjjjj chyba ze 38 zdjęć wstawiłam...[/QUOTE] dobre :lol: Quote
Saththa Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='zerduszko']Z fasoli :eviltong: Nie cierpię smalcu, ale ten na zimno na chlebek mniam :) kiedyś to był smalec... a teraz... w zęby mnie kuje normalnie... i nawet nie wacham :) nie rozumiem jak z fasoli :lol: dobre :lol: No bo wiesz co? naprawdę nawet nie napisała na odwal się, ze fajne foty :lol: Quote
ania0112 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Podoba mi się twoja tradycja niedzielna :) a twój Tazz jak przystało na psa który nigdy nie zaznał niczego złego nie potrafi zrobić osiołka... poprawny osiołek ma ogon w dół i głowe też w dół..;) ale to dobrze, ze on tego nie wie :) Tyle zdjęć, że nie wiem które skomentować... Obaj są genialni, Fixu latający super a twój Tazz jest tak drobny, że jak leci to mi się nie kojarzy z niedźwiedziem tylko z baletnicą :lol: ja smalcu też nie lubie no ale jak ten jest vegan to słonica odpada czyli to czego nie lubie... Quote
zerduszko Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Mówiłam nie raz, ze ona nie czyta :diabloti: A z fasoli, bo to jest wegański "smalec". Takie wymysły wegusów żeby nie jeść w koło chleba z pomidorem lub dżemem ;) Quote
WATACHA Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Ha,ha,ha głupki dwa:eviltong: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/12-2013/15/DSCN7761Kopiowanie_zps59cc249b.jpg Vegan smalec brzmi nieapetycznie, a fasolka na chlebek już całkiem całkiem. Quote
Saththa Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='ania0112']Podoba mi się twoja tradycja niedzielna :) a twój Tazz jak przystało na psa który nigdy nie zaznał niczego złego nie potrafi zrobić osiołka... poprawny osiołek ma ogon w dół i głowe też w dół..;) ale to dobrze, ze on tego nie wie :) Tyle zdjęć, że nie wiem które skomentować... Obaj są genialni, Fixu latający super a twój Tazz jest tak drobny, że jak leci to mi się nie kojarzy z niedźwiedziem tylko z baletnicą :lol: ja smalcu też nie lubie no ale jak ten jest vegan to słonica odpada czyli to czego nie lubie...[/QUOTE] Bo on robi Końskiego osiołka :lol: tak se stoi po prostu :lol: Za Baletnice Tazz dziękuje :) Docenił :lol: [quote name='zerduszko']Mówiłam nie raz, ze ona nie czyta :diabloti: [/QUOTE] Waszka nie czyta?? [quote name='zerduszko'] A z fasoli, bo to jest wegański "smalec". Takie wymysły wegusów żeby nie jeść w koło chleba z pomidorem lub dżemem ;-)[/QUOTE] jeszcze z ogórkiem możesz... albo z sałatą;) powiem Ci ześ mnie zaciekawiła tym smalcem z fasoli;) Quote
WATACHA Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='zerduszko']Mówiłam nie raz, ze ona nie czyta :diabloti: A z fasoli, bo to jest wegański "smalec". Takie wymysły wegusów żeby nie jeść w koło chleba z pomidorem lub dżemem ;)[/QUOTE] Nie przesadzaj jeszcze można pastę z cieciorki i moje ulubione avokado, podejrzewam, że nie tylko , ale jeszcze nie znalazłam wszystkiego dla leniuchów Quote
Saththa Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='WATACHA']Nie przesadzaj jeszcze można pastę z cieciorki i moje ulubione avokado, podejrzewam, że nie tylko , ale jeszcze nie znalazłam wszystkiego dla leniuchów[/QUOTE] następna no :watpliwy: :sadCyber: Quote
wilczy zew Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Foty fajniutkie :-) Smalec lubię ale taki ze skwarkqmi własnej roboty: słonina+dwa rodzaje boczku. Quote
Saththa Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='wilczy zew']Foty fajniutkie :-) Smalec lubię ale taki ze skwarkqmi własnej roboty: słonina+dwa rodzaje boczku. Dzieki :lol: Zerce Twój smalec przebił chłopaków totalnie... nie zniosły konkurencji... Quote
ania0112 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 no przeca watacha napisała "głupki dwa" także skomentowała;) rób smalec i daj chłopakom i obfoć i pobiją smalec od zerca :eviltong: Quote
zerduszko Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='Saththa']Waszka nie czyta?? [/QUOTE] No a kto :P [quote name='WATACHA']Nie przesadzaj jeszcze można pastę z cieciorki i moje ulubione avokado, podejrzewam, że nie tylko , ale jeszcze nie znalazłam wszystkiego dla leniuchów[/QUOTE] To zaliczam do wymysłów/altnatyw, różne pasty. [quote name='Saththa']Zerce Twój smalec przebił chłopaków totalnie... nie zniosły konkurencji...[/QUOTE] Chciałaś smaczka, nie chciałam żeby tak wyszło ;) Quote
Saththa Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='ania0112']no przeca watacha napisała "głupki dwa" także skomentowała;) rób smalec i daj chłopakom i obfoć i pobiją smalec od zerca :eviltong:[/QUOTE] O zesz patrz bo ja przegapiłam tego posta wyżej... zobaczyłam tylo tego niżej :splat: Zwracam honor, przepraszam :) Zerce pokaż przepis;) boś mnie zaciekawiła;) dużo roboty? Quote
malawaszka Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='Saththa'] Zerce Twój smalec przebił chłopaków totalnie... nie zniosły konkurencji... wybacz :modla: wasza nie czyta, waszka nie czyta :-x czyta czyta i dlatego jak przeczytała o smalcu to już o reszcie zapomniała :splat: a to dlatego, że nie znoszę ble a zdjęcia som super i lajkowałam na fejsie wczesniej :lol: a tu wygląda Fix jak afgańska kobieta :errrr: i miałam to napisać ale.... ten smalec mi oczy przysłonił :grab: Quote
zerduszko Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='Saththa']Zerce pokaż przepis;) boś mnie zaciekawiła;) dużo roboty? Z fasolą jak to z fasolą jest dużo roboty, ale jak się już ugotuje, to chwila. Ja nie obieram jej. Przeczytaj oba przepisy. http://wegetarianka.blox.pl/2012/01/PASTA-Z-FASOLI-NIBY-SMALEC.html http://wszystkojestwglowie.blogspot.com/search?updated-max=2013-10-29T01:10:00%2B01:00&max-results=8 [quote name='malawaszka']a tu wygląda Fix jak afgańska kobieta i miałam to napisać ale.... ten smalec mi oczy przysłonił Lubisz pojeść :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='zerduszko'] Lubisz pojeść :diabloti:[/QUOTE] no to przeca wszyscy wiedzą i widzą :D Quote
WATACHA Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='zerduszko']No a kto :P To zaliczam do wymysłów/altnatyw, różne pasty. Chciałaś smaczka, nie chciałam żeby tak wyszło ;) A no chyba że tak :) [quote name='Saththa']O zesz patrz bo ja przegapiłam tego posta wyżej... zobaczyłam tylo tego niżej :splat: Zwracam honor, przepraszam :) Przyjęty honor z powrotem ;) Zerce pokaż przepis;) boś mnie zaciekawiła;) dużo roboty? A propos lenistwa :evil_lol: [quote name='malawaszka']no to przeca wszyscy wiedzą i widzą :D Ojej nie martw się, nie jesteś sama.Jak to moja koleżanka ostatnio skomentowała "ciągle ruszasz tą buzią, jak nie gadasz to jesz ":lol: Quote
Recommended Posts