Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']o fuj a co to ten vegan smalec? z czego? nie cierpię żadnego smalcu bleee[/QUOTE]
Z fasoli :eviltong: Nie cierpię smalcu, ale ten na zimno na chlebek mniam :)

[quote name='Saththa']ejjjjjjjjjjjjjjjjj chyba ze 38 zdjęć wstawiłam...[/QUOTE]

dobre :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Z fasoli :eviltong: Nie cierpię smalcu, ale ten na zimno na chlebek mniam :)

kiedyś to był smalec... a teraz... w zęby mnie kuje normalnie... i nawet nie wacham :) nie rozumiem jak z fasoli :lol:

dobre :lol:

No bo wiesz co? naprawdę nawet nie napisała na odwal się, ze fajne foty :lol:

Posted

Podoba mi się twoja tradycja niedzielna :)
a twój Tazz jak przystało na psa który nigdy nie zaznał niczego złego nie potrafi zrobić osiołka... poprawny osiołek ma ogon w dół i głowe też w dół..;) ale to dobrze, ze on tego nie wie :) Tyle zdjęć, że nie wiem które skomentować... Obaj są genialni, Fixu latający super a twój Tazz jest tak drobny, że jak leci to mi się nie kojarzy z niedźwiedziem tylko z baletnicą :lol:
ja smalcu też nie lubie no ale jak ten jest vegan to słonica odpada czyli to czego nie lubie...

Posted

[quote name='ania0112']Podoba mi się twoja tradycja niedzielna :)
a twój Tazz jak przystało na psa który nigdy nie zaznał niczego złego nie potrafi zrobić osiołka... poprawny osiołek ma ogon w dół i głowe też w dół..;) ale to dobrze, ze on tego nie wie :) Tyle zdjęć, że nie wiem które skomentować... Obaj są genialni, Fixu latający super a twój Tazz jest tak drobny, że jak leci to mi się nie kojarzy z niedźwiedziem tylko z baletnicą :lol:
ja smalcu też nie lubie no ale jak ten jest vegan to słonica odpada czyli to czego nie lubie...[/QUOTE]

Bo on robi Końskiego osiołka :lol: tak se stoi po prostu :lol:

Za Baletnice Tazz dziękuje :) Docenił :lol:

[quote name='zerduszko']Mówiłam nie raz, ze ona nie czyta :diabloti:
[/QUOTE]

Waszka nie czyta??

[quote name='zerduszko']
A z fasoli, bo to jest wegański "smalec". Takie wymysły wegusów żeby nie jeść w koło chleba z pomidorem lub dżemem ;-)[/QUOTE]

jeszcze z ogórkiem możesz... albo z sałatą;) powiem Ci ześ mnie zaciekawiła tym smalcem z fasoli;)

Posted

[quote name='zerduszko']Mówiłam nie raz, ze ona nie czyta :diabloti:

A z fasoli, bo to jest wegański "smalec". Takie wymysły wegusów żeby nie jeść w koło chleba z pomidorem lub dżemem ;)[/QUOTE]

Nie przesadzaj jeszcze można pastę z cieciorki i moje ulubione avokado, podejrzewam, że nie tylko , ale jeszcze nie znalazłam wszystkiego dla leniuchów

Posted

[quote name='WATACHA']Nie przesadzaj jeszcze można pastę z cieciorki i moje ulubione avokado, podejrzewam, że nie tylko , ale jeszcze nie znalazłam wszystkiego dla leniuchów[/QUOTE]

następna no :watpliwy: :sadCyber:

Posted

[quote name='wilczy zew']Foty fajniutkie :-)

Smalec lubię ale taki ze skwarkqmi własnej roboty: słonina+dwa rodzaje boczku.

Dzieki :lol:

Zerce Twój smalec przebił chłopaków totalnie... nie zniosły konkurencji...

Posted

[quote name='Saththa']Waszka nie czyta?? [/QUOTE]
No a kto :P
[quote name='WATACHA']Nie przesadzaj jeszcze można pastę z cieciorki i moje ulubione avokado, podejrzewam, że nie tylko , ale jeszcze nie znalazłam wszystkiego dla leniuchów[/QUOTE]
To zaliczam do wymysłów/altnatyw, różne pasty.
[quote name='Saththa']Zerce Twój smalec przebił chłopaków totalnie... nie zniosły konkurencji...[/QUOTE]
Chciałaś smaczka, nie chciałam żeby tak wyszło ;)

Posted

[quote name='ania0112']no przeca watacha napisała "głupki dwa" także skomentowała;) rób smalec i daj chłopakom i obfoć i pobiją smalec od zerca :eviltong:[/QUOTE]

O zesz patrz bo ja przegapiłam tego posta wyżej... zobaczyłam tylo tego niżej :splat:

Zwracam honor, przepraszam :)

Zerce pokaż przepis;) boś mnie zaciekawiła;) dużo roboty?

Posted

[quote name='Saththa']
Zerce Twój smalec przebił chłopaków totalnie... nie zniosły konkurencji...

wybacz :modla: wasza nie czyta, waszka nie czyta :-x czyta czyta i dlatego jak przeczytała o smalcu to już o reszcie zapomniała :splat: a to dlatego, że nie znoszę ble

a zdjęcia som super i lajkowałam na fejsie wczesniej :lol:

a tu wygląda Fix jak afgańska kobieta :errrr: i miałam to napisać ale.... ten smalec mi oczy przysłonił :grab:

Posted

[quote name='Saththa']Zerce pokaż przepis;) boś mnie zaciekawiła;) dużo roboty?
Z fasolą jak to z fasolą jest dużo roboty, ale jak się już ugotuje, to chwila. Ja nie obieram jej. Przeczytaj oba przepisy.

http://wegetarianka.blox.pl/2012/01/PASTA-Z-FASOLI-NIBY-SMALEC.html
http://wszystkojestwglowie.blogspot.com/search?updated-max=2013-10-29T01:10:00%2B01:00&max-results=8

[quote name='malawaszka']a tu wygląda Fix jak afgańska kobieta i miałam to napisać ale.... ten smalec mi oczy przysłonił

Lubisz pojeść :diabloti:

Posted

[quote name='zerduszko']No a kto :P

To zaliczam do wymysłów/altnatyw, różne pasty.

Chciałaś smaczka, nie chciałam żeby tak wyszło ;)

A no chyba że tak :)
[quote name='Saththa']O zesz patrz bo ja przegapiłam tego posta wyżej... zobaczyłam tylo tego niżej :splat:

Zwracam honor, przepraszam :)

Przyjęty honor z powrotem ;)

Zerce pokaż przepis;) boś mnie zaciekawiła;) dużo roboty?

A propos lenistwa :evil_lol:
[quote name='malawaszka']no to przeca wszyscy wiedzą i widzą :D

Ojej nie martw się, nie jesteś sama.Jak to moja koleżanka ostatnio skomentowała "ciągle ruszasz tą buzią, jak nie gadasz to jesz ":lol: