wilczy zew Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Na psach w potrzebie nabija. Ja też kidyś odliczałam do tego pierwszego ognika :-) Jak Grace? Quote
ulana Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='wilczy zew']Na psach w potrzebie nabija. Ja też kidyś odliczałam do tego pierwszego ognika :-) [/QUOTE] Ja w ogóle nie zwracałam na to uwagi. Mam śmiesznie małą ilość postów w tym liczniku. A to w ogóle ma jakieś znaczenie? I jakie? Tak myślałam, że te łapki i ogieńki oznacza jakąś aktywność... Tzn. ,że ta liczba przekłada się na grafikę? I czemu nie liczą ze wszystkich działów? O rany, jaz zwykle 10 pytań naraz mam, ale może ktoś coś wie i mi powie? Za oknem nagle zrobiło się biało. Nawet dzrewka przysypało. Ciekawe czy na długo... Quote
marako Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='wilczy zew']Na psach w potrzebie nabija. Ja też kidyś odliczałam do tego pierwszego ognika :-) Jak Grace?[/QUOTE] Ma sraczkę żółtą od przedwczoraj, ale apetyt i humor dopisują. Załatwia się rzadko, ale na rzadko. Tyle, że nie ma śluzu, krwi, farfocli, więc myślę, że to z powodu dodatku jarzyn i rezygnacji z miksowania - może za wcześnie. Szatkuję mięsko z kurczaka drobno, ryż rozgotowany prawie, ale zmiksowałam przedwczoraj gotowaną marchewkę z selerem i dodawałam do jedzenia - może taka reakcja. W weekendzie zobaczymy. Quote
ulana Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='wilczy zew']Musisz założyć galerię!! :-)[/QUOTE] Popieram. Marako - zakładaj! Już tak nie raz myślałam, że chętnie bym popatrzyła na te twoje szczęścia. :) Quote
Fides79 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 melduję, że zaglądam i przeglądam ale tyleście tu napisały że nie wiem do czego się odnieść ;) pamiętam że takie wiatrzysko jak teraz było już raz w Szczecinie, jakiej 5-6 lat temu, towarzyszyłam znajomemu w wyjeździe, tak wiało że na trasie Szcz-in - Gdańsk latały znaki drogowe :smhair2: Quote
Saththa Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 Nie nie zasypało ;) tylko ja w weekendy tylko z doskoku jestem przy kompie bo TZ jest u mnie :) Wczoraj rpzez kwadrans popadało, lezy do dzis bylismy na spacerku beda zdjecia jutro trochę :) Fixa nie widac :lol: Maroko- dorbze ze bez strat, no i za Grace wciaz trzymamy ! Ulana... zaszalałas :) Ja w ogóle nie zwracałam na to uwagi. Mam śmiesznie małą ilość postów w tym liczniku. A to w ogóle ma jakieś znaczenie? I jakie? Zasadniczo nijakie chyba, ze ktoś nie wiem... chce sparawdzić jak aktywna jestes:) Tak myślałam, że te łapki i ogieńki oznacza jakąś aktywność... Tzn. ,że ta liczba przekłada się na grafikę? Si :) I czemu nie liczą ze wszystkich działów? Pewnie, zeby nie były jakies wielgachne liczby jak u Waszki :diabloti: O rany, jaz zwykle 10 pytań naraz mam, ale może ktoś coś wie i mi powie? Sie starałam w miare możliwosci ;) U Mnie zawsze jak pada to Fix chce isc... z tym, ze on wtedy chce isc ale nie wychodzi bo pada... i się zapiera przy drzwiach menda :) Quote
Saththa Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 jako, ze jest niedziela a nowym zwyczajem zazwyczaj w neidzielę wstawiam zdjecia... To prosze bardzo z wczorajszego spaceru :) Zeby nie było, ze psy tylko w pościelach i w kocach się wylegują;) Kto znajdzie Fixa?:) Wy scigówki ;) Zadzior Quote
Saththa Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Totalny msizmasz na zdjęciach niewyraźny aleeee lepiej nie będzie neistety :( Quote
malawaszka Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/12-2013/DSCN7723Kopiowanie_zps8af9435e.jpg hahaha genialne :roflt: nierzeczywista psychodeliczna fota :evil_lol: Quote
ania0112 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 ja bym fixiowi ubrała coś jaskrawego by go lepiej widziec :) np czerwone. chłopaki boskie :) Quote
Saththa Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Jak zawsze Idefix a za nim gna Tazzman :) I w trawę Poszliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii' Dwa Dupki. Quote
Saththa Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Hyhyh przebrnęłyście?:) To już koniec ;) Quote
3 x Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Saththa'] Hyhyh przebrnęłyście?:) To już koniec ;)[/QUOTE] ta jest :] zazdraszczam Ci, że tak fenomanalnie biegają ze sobą a jeszcze bardziej, że wracają ;) bo moje to może i by pobiegły ;) ale na bank by nie wróciły ;) Quote
Saththa Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='Margi']Kapitalnie szaleją dwa szatany.:lol:[/QUOTE] Ano :) akurat nam sie duało i nikogo nie było i Fix mógł pobiegac;) bo jak jakiś inny pies jest to na lince się prowadzi... [quote name='3 x']ta jest :] zazdraszczam Ci, że tak fenomanalnie biegają ze sobą a jeszcze bardziej, że wracają ;) bo moje to może i by pobiegły ;) ale na bank by nie wróciły ;)[/QUOTE] akurat na tym spacerze bardzo niegrzeczni pod tym względem byli :watpliwy: I uważam, ze by wróciły :) jakby same chciały ;) Quote
WATACHA Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Pełne szaleństwo :) Fajne miejsce, widać od razu jak ktoś idzie http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/12-2013/DSCN7728Kopiowanie_zps8938462e.jpg Quote
Saththa Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='wilczy zew']Fajni są :loveu:[/QUOTE] :):):) Dzięki ;) Quote
zerduszko Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Mega foty! I tradycja podtrzymana :multi: Ale pasują do siebie, ying&yang :loveu: Quote
Recommended Posts