Margi Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 O matko.Aniu trzymajcie się :glaszcze: Aż mi łzy poleciały. Quote
Saththa Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 Swoją droga Wy to się macie.... Esta na wielkanoc, Kajcia na boże narodzenie.... :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: Quote
marako Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Serce pęka. Jesteśmy z Wami i wieczorem będziemy. Quote
zerduszko Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='AnkaG']Dzisiaj 21.40 - myślcie o nas ....[/QUOTE] Ech :( Będziemy :( Quote
wilczy zew Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='AnkaG']Dzisiaj 21.40 - myślcie o nas ....[/QUOTE] Będziemy :-( Quote
AnkaG Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Dziękuję, że byliście z nami. Jest nam tak strasznie ciężko... Kajcia miała najprawdopodobniej guza na mózgu. Stan w ciągu ostatnich kilku dni bardzo się pogorszył. Wszystko mogliśmy znieść, karmienie 6 razy dziennie by podac leki, wynoszenie i przynoszenie na dwór, tulenie by usnęła, opieka od rana do nocy non stop. Ale nie mogliśmy pozwolić by cierpiała tłukąc głową o ściany. Jak się włączało chodzenie to w żaden sposób nie dało jej się uspokoić. Odeszła spokojnie. Spędziliśmy dzień jak zawsze. Nie płakaliśmy przy niej ... Quote
AnkaG Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Sandra - wprowadziłam tu smętek. Daj fotki na rozweselenie :) Quote
ania0112 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 ja mysle ze fotki to po świętach, tazz z czapką mikołaja a fix w worku:diabloti: Quote
ulana Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Jak kot w worku - wciąż pełen niespodzianek :) Quote
ania0112 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 :splat:oj wy! worek od mikołaja, na prezenty!:lol: wyobraźcie sobie - siedzi tazz z czapka a pod łapą ma worek w którym siedzi fix z kokarda :) mikołaj z prezentem :) Quote
Saththa Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 Zdjęcia miałam wstawić w niedziele ale jakoś nie miałams erca... zadnych czapeczek bo nie mam :) ale pomysle na za rok :evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Tazziu to już rok temu dostał worek z prezentem - Fixa :) Quote
Saththa Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 [FONT=Arial]Ile ozdób na choince, [/FONT] [FONT=Arial]ile kartek leży w skrzynce, [/FONT] [FONT=Arial]ile potraw jest na stole, [/FONT] [FONT=Arial]ile siana masz w stodole, [/FONT] [FONT=Arial]ile spadło w górach śniegu, [/FONT] [FONT=Arial]ile czasu spędzasz w biegu. [/FONT] [FONT=Arial]Tyle w święta miej radości, dobra, ciepła i miłości. [/FONT] [FONT=Arial]Życzę Ci byś w święta ulepił bałwana,[/FONT] [FONT=Arial]Byś zjechał na sankach i potłukł kolana,[/FONT] [FONT=Arial]Byś gwiazdkę powiesił na choinki szczycie,[/FONT] [FONT=Arial]I byście pamiętali: Kocham Was nad życie! [/FONT] [FONT=Arial]Dużo szczęścia, eee... to banalne.[/FONT] [FONT=Arial]Dużo seksu, aaa... to normalne.[/FONT] [FONT=Arial]Dużo kasy, yyy... nie wiem skąd.[/FONT] [FONT=Arial]Oj, po prostu wesołych świąt![/FONT] [FONT=Arial]Przez śnieżycę, zawieruchę[/FONT] [FONT=Arial]ślę życzenia i otuchę,[/FONT] [FONT=Arial]by te święta choć tak zimne[/FONT] [FONT=Arial]były ciepłe i rodzinne.[/FONT] [FONT=Arial]Moc prezentów i miłości[/FONT] [FONT=Arial]w Nowym Roku pomyślności.[/FONT] [FONT=Arial]świątecznego nastroju,[/FONT] [FONT=Arial]miłosnego podboju.[/FONT] [FONT=Arial]Seksu w łóżeczku,[/FONT] [FONT=Arial]pieniędzy w woreczku,[/FONT] [FONT=Arial]Finlandii na stole,[/FONT] [FONT=Arial]Porsche w stodole![/FONT] [FONT=Arial]Prezentów cztery wieże,[/FONT] [FONT=Arial]Mikołaja na skuterze,[/FONT] [FONT=Arial]renifera z czerwonym noskiem,[/FONT] [FONT=Arial]pierwszej gwiazdki lśniącej,[/FONT] [FONT=Arial]wszystko co Wam tylko trzeba,[/FONT] [FONT=Arial]a ja składam te życzenia:[/FONT] [FONT=Arial]WESOŁYCH ŚWIĄT![/FONT] :lol: Quote
Saththa Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 I mniej oficjalnie.... [FONT=Arial]Dziś Mikołaj jest nie w sosie, Elf przeleciał mu gosposię, W akcji zemsty dziad brodaty, ruchnął wszystkie inne skrzaty, Renifery oburzone bo ich tyłki też ruszone, a więc życzę ci wszystkiego Najlepszego by Mikołaj cię nie "tego" [/FONT]:diabloti: Quote
malawaszka Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 hahahah drugi zdecydowanie lepszy :lol: Quote
Saththa Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 [quote name='AnkaG']Sandra ty taka sprośna????[/QUOTE] Ja? :eek2: Mikołaj :lol: [quote name='malawaszka']hahahah drugi zdecydowanie lepszy :lol:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
Recommended Posts