Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']Ulana... zaszalałas :)
Sie starałam w miare możliwosci ;)[/QUOTE]

No bo ja wbrew pozorom szalona kobita jestem ;)
Jużem oświecona. Dzięki. :)

Chłopaki wspaniale pełne energii.
Wypatrzyłam Fixia. :multi:

Posted

[quote name='ulana']No bo ja wbrew pozorom szalona kobita jestem ;)
Jużem oświecona. Dzięki. :)

Jakim pozorom?? :diabloti:

Chłopaki wspaniale pełne energii.
Wypatrzyłam Fixia. :multi:

heheh jak robiłam zdjęcia to na małym wyświetlaczu w aparacie się dziwiłam, ze był a kurde nie ma :)

ale powycinałam go z niektórych zdjeć bo i tam mi ginął :)

Posted

Oj kurcze weszłyście dziewczyny między posty ze zdjeciami i nie zauważyłam wczoraj ;)

[quote name='malawaszka']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/12-2013/DSCN7723Kopiowanie_zps8af9435e.jpg

hahaha genialne :roflt: nierzeczywista psychodeliczna fota :evil_lol:

Aleeee jak to ?:)

[quote name='ania0112']ja bym fixiowi ubrała coś jaskrawego by go lepiej widziec :) np czerwone. chłopaki boskie :)

Nie mam czerwonych :lol: mam tylko niebieskie szele :) Tj Idefix nie ma :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']no obaj w powietrzu, Tazzman jakoś tak jakby był balonikiem napełnionym helem haha no tak mi sie widzi to zdjęcie i już :D[/QUOTE]

hahahah trochu racji masz...

Co brałas?:)

Posted

[quote name='ulana']Tazzio balonik? Ale baloniki są okrągłe przecież.[/QUOTE]

czasy okrągłych baloników daaawno minęły :D teraz są różne i okrągłe i podłużne, mają łapy, nosy, ogon i fruwają jak.... samogon :mdleje: :roflt: :scared:

Posted

[quote name='malawaszka']czasy okrągłych baloników daaawno minęły :D teraz są różne i okrągłe i podłużne, mają łapy, nosy, ogon i fruwają jak.... samogon :mdleje: :roflt: :scared:[/QUOTE]

Podziel się lekami....

Posted

Może i tak, ale mnie zawsze balonik będzie się kojarzyć z okrągłością. No bo przecież "Baloniku nasz malutki rośnij duży okrąglutki..." :)

fruwają jak.... samogon

?????:crazyeye:

Posted

Ale nagadane, to sobie poczytałam, ale nie będę się odnosić do żadnego posta, jedynie do fot - zauroczył mnie Idex zawinięty w koc:loveu: Te na śniegu też fajne i znalazłam Fixa od razu;-)

Posted

[quote name='ulana']Tazzio balonik? Ale baloniki są okrągłe przecież.

To podłe pomówienia :)
[quote name='malawaszka']czasy okrągłych baloników daaawno minęły :D teraz są różne i okrągłe i podłużne, mają łapy, nosy, ogon i fruwają jak.... samogon :mdleje: :roflt: :scared:

Właśnie własnie... co to samogon?:lol:
[quote name='Doginka']Ale nagadane, to sobie poczytałam, ale nie będę się odnosić do żadnego posta, jedynie do fot - zauroczył mnie Idex zawinięty w koc:loveu: Te na śniegu też fajne i znalazłam Fixa od razu;-)

On w ogóle ejst uroczy menda jedna...

A no nagadane strasznie samam w szoku ;) Jak nie u mnie;)
[quote name='AnkaG']Jakie chuuude chłopaki :)
Ale fajowe :)

Sama jestes chuda! O :obrazic:

Fix na nowej karmie jeszcze nie schudł... Moze ta będzie odpowiadać... Ale chyba mu kupa przestała smakować... bo wczoraj jak w pracy byłam to zjadł... a jak wróciłam to zwymiotował... w szoku byłam ze nie wyszła paćka a normalnie uformowana kupa :splat: jakby organizm sie zbuntował... albo mu nie smakuje... Ale Ciiiiiiiiiii

A Tazzman na standardowej swej akrmie po tym sranku dochodzi do siebie :) ale ale... odstawilismy kreon całkiem... (pewnie bysmy nadal go stosowali, ale w piatek jak w pracy byłam chłopaki zaszaleli i dorwali się do róznych rzeczy w kuchni, między innymi własnie do pudełeczka z kreonem... tam było jeszcze ze 3 kapsułki prawie pełne... i albo zjedli albo rozsypali nie wiem, znalazłam tylko opakowanie pogryzione::) i nie miałam kreonu wiec męska decyzja, odstawiamy całkiem zobaczymy co bedzie. Póki co jest dobrze ;)

Wasiu, jak dorwe jakies opakowanie do wysyłki to mam kolejne kapsułki dla Zgredka, chcesz??

Posted

[quote name='Saththa']
Wasiu, jak dorwe jakies opakowanie do wysyłki to mam kolejne kapsułki dla Zgredka, chcesz??

BARDZO chcę! bo teraz potrzebne mi dodatkowo dla Viki do tego leku na aspergillusa :roll:

samogon = bimber :D

Posted

[quote name='malawaszka']BARDZO chcę! bo teraz potrzebne mi dodatkowo dla Viki do tego leku na aspergillusa :roll:

samogon = bimber :D[/QUOTE]

Oka musze w takim razie zakupić sobie duże opakowanie Tic Tacków;) z tym, ze to już chyba ostatnie będą jak sie uda aby już Tazz nie brał... chyba ze po glukozaminie kurcze... Szkoda ze nie wiedziałam wczesniej ;shake: bo od stycznia przeciez bierze i na poczatku po dwie kapsułki na dzien a ja wyrzucałam ehh :(

Bimber? taki alkohol znaczy ?:razz:

Posted

[quote name='malawaszka']ehe :lol: ale nie przywiązuj do tego wielkiej wagi - ot skojarzyło mi się do rymu z "ogon" :evil_lol:[/QUOTE]

Ok w takim razie przestaje się starać zrozumieć :lol:

Posted

[quote name='eria']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/12-2013/DSCN7747Kopiowanie_zps6be5a7bf.jpg
fajnie wyszło, Fixowi się ogon prawie tak samo ułożył jak u Tazza :) przez co takie prawie dwa kółka powstały
Można strzałę wypuszczac z łuku ;) i przez obręcze neich przechodzi :lol:
[quote name='Doginka']Hahahaha, jak obrazowo o tej zwróconej kupie napisałaś, aż czuję ten smrodek i mam odruchy wymiotne :roflt:

Aaa widzisz.... to nie dobrze, fantazja Cie poniosła bo... wcale nie śmierdziała :diabloti: