Saththa Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 (edited) 3x dajcie znc jak było :lol: Wilcza nie chcę aby łaził nacpany cały tydzien :shake: edit- a w ogole Tazz dostaje tylko na wieczór tabsy :shake: w dzien nie dostaje teraz w ogole... Edited December 28, 2013 by Saththa Quote
eria Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 u nas w klinice od zeszłego roku hitem na sylwestra jest Zomiren Quote
AnkaG Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Ja po różnych próbach stwierdziłam, ze lepiej działają ziołowe tabletki niż chemiczne. Quote
Saththa Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='eria']u nas w klinice od zeszłego roku hitem na sylwestra jest Zomiren[/QUOTE] nie znam... ale ja mam krótka historię z sylwestrami :roll: [quote name='AnkaG']Ja po różnych próbach stwierdziłam, ze lepiej działają ziołowe tabletki niż chemiczne.[/QUOTE] hm ziołowe na Tazza kiedyś w ogóle nie działały... a drogie były jak czort i do tego chyba z 10 musiał na dobe zjeść :roll: Quote
zerduszko Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Tazz taki młody, a juz tak bardzo reaguje na strzały :shake: Quote
wilczy zew Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 zerduszko napisał(a):Tazz taki młody, a juz tak bardzo reaguje na strzały :shake: A co wiek ma do tego? Quote
WATACHA Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Mój Leo przez pierwsze 2 lata nie bał się wystrzałów, "zaraził się" od Mentora. Quote
zerduszko Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 wilczy zew napisał(a):A co wiek ma do tego? U wielu psów, a może nawet większości, reakcja na strzały pojawia się później, na ogół po 2 r.z. Moje suki na początku nie bały się w ogóle, potem pojawił się lekki niepokój, który z wiekiem się nasila i Sadie teraz boi się już bardzo. Specjalnie jak wzięłam Liz, to spedzały sylwestry osobno, więc nie mogę zwalić, że się zaraziła od Sadie. Quote
Saththa Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 zerduszko napisał(a):Tazz taki młody, a juz tak bardzo reaguje na strzały :shake: No do dupy... jak mu się bedzie nasilac to ja nie wiem co zrobię za pare lat jak wybuchy będa... a u mnie w szczecinie to opróćz sylwestra jeszcze dwie imprezy sa fajerwerkowe w roku... i tez walą jak diabli :shake: W zeszłą niedziele mimo tradycji nie dałam fotkek tych moich gałganów... jakos jak AnkaG pisała to nie miałam nie wiem czy weny czy serca... w takim razie dziś dostaniecie zdjęcia sprzed tygodnia :0 Miałam zrobione, przygotowane tylko nie wstawiłam :) A wieczorkiem moze wrzucę ejszcze teraz z tego weekendu ;) Bo tez mam ;) Domowe jak zwykle ale mam :) Wczoraj jak w koncu mogliśmy iśc w nasz dół pobiegać to już ciemno było... wczesniej jakies psy biegały nieznajome, nie chciałam ryzykowac z Fixem bo co to za przyjemnosc się szarpac z idiotą :flaming: Ale fotki fotki ;) Quote
Saththa Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 zebologia :0 W ogole jakz aglądam Fixowi w pychola to on jeszcze wszystkich zebów nie ma... Quote
Saththa Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Dumny :) Malutki szczeniaczek:) się poskładał;) I kłoniecz :) Quote
Margi Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/12-2013/22/DSC_2519Kopiowanie_zps044cd3bd.jpg faktycznie cycuś mamusi. :eviltong: Fazzio bardzo pięknie prezentuje brodę,a mały to tak jakby spoważniał na tych zdjęciach.:lol: Quote
WATACHA Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/12-2013/22/DSC_2519Kopiowanie_zps044cd3bd.jpg Przydupasek :) Quote
3 x Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Fixiol wymiata :) dajemy Fredkowi hydroksyznę i mamy pierwsza reakcję ma sraczkę ;) ale tez na te dalsze wystrzały nie reaguje ale nie wiem czy to ma zwiazek z hydroksyzynę :evil_lol: Quote
ania0112 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 a fix ma już żółte zęby? bo na zdjęciu tak wygląda jakby jeden już mu zachodził... Tazz jak Brokat się wtula... tylko tazz jakiś duży się wydaje...:saint1: Quote
AnkaG Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Niuniu przytulony do mamci :) Potwierdzam, u Kajci nasilało się z wiekiem. Eście też, tylko ona na starość ogłuchła i był spokój przez dwa lata. Keysi przez lata to nawet oglądała fajerwerki a wczoraj .. zonk... na spacerze jak słyszała wystrzały to tak z niepokojem na mnie patrzyła. Quote
zerduszko Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Malutki Tazio :lol: A brodę ma coś długą :cool3: Quote
Saththa Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 Margi napisał(a):http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/12-2013/22/DSC_2519Kopiowanie_zps044cd3bd.jpg faktycznie cycuś mamusi. :eviltong: Fazzio bardzo pięknie prezentuje brodę,a mały to tak jakby spoważniał na tych zdjęciach.:lol: Ano Cycus cycus Kochane stworzonko moje :iloveyou: Fazzio? Fix z Tazzem Ci się zfiksowali :lol: Idefix tylko na zdjęciach Cholera jedna spowazniał WATACHA napisał(a):http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/12-2013/22/DSC_2519Kopiowanie_zps044cd3bd.jpg Przydupasek :) Noooo :loveu: 3 x napisał(a):Fixiol wymiata :) dajemy Fredkowi hydroksyznę i mamy pierwsza reakcję ma sraczkę ;) ale tez na te dalsze wystrzały nie reaguje ale nie wiem czy to ma zwiazek z hydroksyzynę :evil_lol: Super :mdleje: AnkaG napisał(a):Niuniu przytulony do mamci :) Potwierdzam, u Kajci nasilało się z wiekiem. Eście też, tylko ona na starość ogłuchła i był spokój przez dwa lata. Keysi przez lata to nawet oglądała fajerwerki a wczoraj .. zonk... na spacerze jak słyszała wystrzały to tak z niepokojem na mnie patrzyła. No i masz Babo placek. zerduszko napisał(a):Malutki Tazio :lol: A brodę ma coś długą :cool3: Ano mam bo Idefix o nią cudnie dba i mu rozczesuje;) poza tym ograniczenie kosci prasowanych tez duzo daje :razz: I miało być więcejz djęć wczoraj. ale dogo wysiadło i koniec końców nie wstawiłam zdjeć na serwer :lol: A w ogóle cos mnie walneło w nocy i nie mogłam zasnąc... koniec końców zasnełam po 4.30 jakoś... A rano się załamałam bo nie ma to jak w[FONT=lucida grande]ejść o 7.30 w poniedziałek 30 grudnia do biura. Włączyć komputer w sekretariacie i radio. W radiu usłyszeć jakże cudowna piosenkę...[/FONT] [FONT=lucida grande]"To już jest koniec, nie ma już nic, jesteśmy wolni możemy iść"[/FONT] [FONT=lucida grande]Serio?? Taka złośliwość o 7.30? Ja tu muszę jeszcze 8 h siedzieć [/FONT] Quote
malawaszka Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 fotyy wreszcie mogłam zajrzeć :lol: ja to teraz jestem tak padnięta, że gdzie przysiądę tam potrafię zasnąć :lol: Quote
Saththa Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 MASAKRA!!!!!!!!!! zesz w dupe nooooo u mnie walą non toper już co chwile coś wybucha... Tazz skowyczy... Fix nie wie o co chodzi i tez zaczyna juz swirowac... Tazzman dostał rano pol i 3h temu 3/4 relanium... o 22 dostanie ejszcze jedną całą ale to wsyztsko. jedyne co może nas uratowac to pasta łosiowa... która naszczescie wczoraj kupiłam, dwie tubki, jak lize to się troche uspokaja... Quote
Margi Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Bidulek. U mnie strzelają jeszcze sporadycznie,ale Figa mimo tabletek żle to znosi.Jest niespokojna i już dwa razy się zesikała.Lata po domu i szczeka. Biedne są te nasze psy.:shake: Quote
malawaszka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 rany współczuję Wam! najgorzej, że Fix się nauczy tych zachowań bez sensu no... Quote
Saththa Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 wilczy zew napisał(a):Biedny Tazzik... Margi napisał(a):Bidulek. U mnie strzelają jeszcze sporadycznie,ale Figa mimo tabletek żle to znosi.Jest niespokojna i już dwa razy się zesikała.Lata po domu i szczeka. Biedne są te nasze psy.:shake: zerduszko napisał(a):Trzymajcie się! Damy rade... nie ma wyjscia... malawaszka napisał(a):rany współczuję Wam! najgorzej, że Fix się nauczy tych zachowań bez sensu no... Ano... ale nie mam jak ich odseparowac...naarzie nie ejst z Fixem zle odpuscił całkowicie... tfu tfu tfu Quote
Recommended Posts