ania0112 Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 ojjj podoba mi się drugi :) nie znałam takiego :) Quote
Saththa Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 [quote name='ania0112']ojjj podoba mi się drugi :) nie znałam takiego :)[/QUOTE] ja zasadniczo tez nie :) Quote
wilczy zew Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Strzelają u Was,bo u nas tak :angryy: Quote
Saththa Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='wilczy zew']Strzelają u Was,bo u nas tak :angryy:[/QUOTE] Ano strzelają już własnie czytałam u Was... [quote name='Margi']A u nas nie.:lol:[/QUOTE] zazdraszczam... Quote
AnkaG Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Ech u mnie zostały psiaki co nie boja się strzelania. Quote
wilczy zew Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='AnkaG']Ech u mnie zostały psiaki co nie boja się strzelania.[/QUOTE] Zazdraszczam Quote
zerduszko Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 U mnie Lizka w tym roku reaguje już na strzały nawet jak jest w domu. Na razie pojedyncze, ale już przyszła do mnie pod kocyk się schować. A zapomniałam coś jej kupić :shake: Quote
malawaszka Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 chodźcie do nas - w szpitalu cisza i spokój... tylko chłodno bo muszę ciągle wietrzyć :lol: Quote
Saththa Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='3 x']u nas strzelają :shake:[/QUOTE] u mnie też mendy [quote name='wilczy zew']Jak Tazzik?[/QUOTE] na dworzu super, w domu gorzej, od wtorku dopiero zaczełam podawac prochy [quote name='AnkaG']Ech u mnie zostały psiaki co nie boja się strzelania.[/QUOTE] :calus: [quote name='wilczy zew']Zazdraszczam[/QUOTE] się zastanów co piszesz Wilcza :roll: bos chyba nie przemyślała do konca ;) [quote name='zerduszko']U mnie Lizka w tym roku reaguje już na strzały nawet jak jest w domu. Na razie pojedyncze, ale już przyszła do mnie pod kocyk się schować. A zapomniałam coś jej kupić :shake:[/QUOTE] jeszcze moze zdarzysz... [quote name='malawaszka']chodźcie do nas - w szpitalu cisza i spokój... tylko chłodno bo muszę ciągle wietrzyć :lol:[/QUOTE] chyba bym nie zdąrzyła dojśc :razz: Quote
zerduszko Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 To ja jadę do Waszki. Akurat mam wolne :razz: Kupić kupie, ale to trzaby wcześniej zacząć podawać :shake: Sandra, na wolne dochodzenie też jakie prochy pewnie są :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 AnkaG,sorry,Sandra ma rację nie pomyślałam :oops: Quote
AnkaG Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Ja wiem o czym myślałaś wilcza - wiem jak przykro jak się psina męczy przez te cholerne strzelaniny Quote
Saththa Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='zerduszko']To ja jadę do Waszki. Akurat mam wolne :razz: Zazdroszczę :) Kupić kupie, ale to trzaby wcześniej zacząć podawać :shake: ano ehhhh Sandra, na wolne dochodzenie też jakie prochy pewnie są :evil_lol: heheheh na bank :) [quote name='AnkaG']U nas na razie w miarę cicho. u mnie teraz tez;) Quote
Culineo Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 u nas na szczęście i spokój i pies ma gdzieś strzały, nawet nie zwraca uwagi, chociaż kiedyś 2m od niego wybuchnęła to go zdziwiło, ale tyle dobrze, że nie ma traumy :) Quote
3 x Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Sandra co podajesz Tazikowi? mamy dla Freda hydroksyzynę ale podawac mamy dopiero od jutra chyba musze doczytac na wypisce od weta Quote
wilczy zew Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='3 x']Sandra co podajesz Tazikowi? mamy dla Freda hydroksyzynę ale podawac mamy dopiero od jutra chyba musze doczytac na wypisce od weta[/QUOTE] To Tazzikowi ani nam nie pomogło. Quote
Saththa Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='Culineo']u nas na szczęście i spokój i pies ma gdzieś strzały, nawet nie zwraca uwagi, chociaż kiedyś 2m od niego wybuchnęła to go zdziwiło, ale tyle dobrze, że nie ma traumy :)[/QUOTE] Fajnie macie :) [quote name='3 x']Sandra co podajesz Tazikowi? mamy dla Freda hydroksyzynę ale podawac mamy dopiero od jutra chyba musze doczytac na wypisce od weta[/QUOTE] Relanium 5 mg po półtabletki dostaje na wiczór od wigilii. Hydroksyzyna na Tazza nie zadziałała ale własnie ponoc dlatego ze za krótko ja dostawał przed sylwestrem. Chyba włąsnie 3 dni przed. nie pamietam kto ale własnie mnie p osylwestrze Ktos uswiadomił ze to tydzien przed trzeba zeby efekt miało... :roll: ale nie sprawdzałam nigdy bo dostalismy relanium [quote name='wilczy zew']To Tazzikowi ani nam nie pomogło.[/QUOTE] Quote
Margi Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Figa dostaje hydroksyzynę już od 18 grudnia.Jest troszkę spokojniejsza.W sylwestra ma dostać max dawkę. Quote
Saththa Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 ja się zaczełam zastanawiac własnie ze kurde to relnium działo wczesniej jak były imprezy fajerwerkowe w szczecinie... ale strzały były dośc daleko... fakt faktem ze słyszalne nawet przez nas ale daleko... a teraz będa walic wszedzie... koło domu tez... narazie jak sa wytrzały to nie widac zadnej róznicy :flaming: musze kupić paste z łosiosia w tubce w razie wu bedziemy sie tym ratować... Quote
3 x Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 u nas na Prodziaka przy jego świrowaniu z cieczkami hydroksyzyna zadziałała i się wyciszył ale wetka od razu nam mówiła, zr to loteria czy zadziala czy nie rok temu w sylwka Fred jedyne co dostał to mega sraczkę więc teraz próbujemy z hydroksyzyną na przyszły rok będziemy mądrzejsi o tego sylwka Quote
wilczy zew Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 To może daj Tazzikowi większą dawkę. Quote
Recommended Posts