Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja chuda???? No co ty tłuścioszek ze mnie :)
Jak się spotkałyśmy na Szopena. może pamiętasz była facet z owczarkiem niemieckim, tak gadka ile on waży a facet, że 54-55 kg (nie ja pytałam) a ja oooo to tyle co ja ...

Posted

[quote name='AnkaG']Ja chuda???? No co ty tłuścioszek ze mnie :)
Jak się spotkałyśmy na Szopena. może pamiętasz była facet z owczarkiem niemieckim, tak gadka ile on waży a facet, że 54-55 kg (nie ja pytałam) a ja oooo to tyle co ja ...[/QUOTE]

nooo to rzeczywiście jesteś tłuścioszek!!! :nonono2:

Posted

169 cm :P
I zeeero biustu....
A przypomniało mi się:
Kiedyś byłam z sister, jej rodziną i znajomymi na wyjeździe. Kumpela sister ma duuzy biust. I tak siedzimy przy śniadanku, jej spadło z buźki jedzonko. I mówi: kurde zawsze wszystko mi się na cyckach zatrzymuje, mój szwagier: a mi na brzuchu. A ja: a mi kurcze wszystko na buty spada ...

Posted

[quote name='AnkaG']169 cm :P
I zeeero biustu....
A przypomniało mi się:
Kiedyś byłam z sister, jej rodziną i znajomymi na wyjeździe. Kumpela sister ma duuzy biust. I tak siedzimy przy śniadanku, jej spadło z buźki jedzonko. I mówi: kurde zawsze wszystko mi się na cyckach zatrzymuje, mój szwagier: a mi na brzuchu. A ja: a mi kurcze wszystko na buty spada ...[/QUOTE]

:-) :-) :-) :-)

Posted

AnkaG - masz 169zm i jakieś 54-55 kg i mówisz że jesteś tłuścioszek?? Wariatka, nie bluźnij:mad:
ja mam 168 i 54 i przy ostatnich wichurach doszłam do wniosku że by mi się cegły w kieszeniach przydały :lol:

napatrzyłam się na szalone, rozpędzone zdjęcia, cudni są obaj :loveu:
a Fiksiu jakie ma łapiszcza długaśne ;)

Posted

[quote name='AnkaG']Ja chuda???? No co ty tłuścioszek ze mnie :)
Jak się spotkałyśmy na Szopena. może pamiętasz była facet z owczarkiem niemieckim, tak gadka ile on waży a facet, że 54-55 kg (nie ja pytałam) a ja oooo to tyle co ja ...

Phi w zyciu tak bym nie powiedziała :lol:
[quote name='AnkaG']169 cm :P
I zeeero biustu....
A przypomniało mi się:
Kiedyś byłam z sister, jej rodziną i znajomymi na wyjeździe. Kumpela sister ma duuzy biust. I tak siedzimy przy śniadanku, jej spadło z buźki jedzonko. I mówi: kurde zawsze wszystko mi się na cyckach zatrzymuje, mój szwagier: a mi na brzuchu. A ja: a mi kurcze wszystko na buty spada ...

Dobre :razz:
[quote name='Fides79']AnkaG - masz 169zm i jakieś 54-55 kg i mówisz że jesteś tłuścioszek?? Wariatka, nie bluźnij:mad:
ja mam 168 i 54 i przy ostatnich wichurach doszłam do wniosku że by mi się cegły w kieszeniach przydały :lol:

Podejrzewam, ze się nam Anka Nabija :lol:

napatrzyłam się na szalone, rozpędzone zdjęcia, cudni są obaj :loveu:
a Fiksiu jakie ma łapiszcza długaśne ;)

On w ogóle jest jakis dlługi kręgosłup ma za długi ;)

Posted

[quote name='Fides79']AnkaG - masz 169zm i jakieś 54-55 kg i mówisz że jesteś tłuścioszek?? Wariatka, nie bluźnij:mad:
[/QUOTE]

Ło matko, w kompleksy mnie wpędzacie. To ja już chyba jakiś salcesonik albo co?

Posted

jak to dobrze ze ja jestem najcięzsza
nie musze sie stresowac ze ktoś ma cos mniej albo wiecej ;)

za to wy mio mozecie zazdrosic ze mam nawiecej
nawet w psach ;)
(nie liczy sie ilosc a jakosc - pamietajce :evil_lol:)

Posted

[quote name='3 x']nie liczy sie ilosc a jakosc - pamietajce :evil_lol:[/QUOTE]

Muszę sobie wmówić, że mam tłuszczyk najlepszej jakości. :) Porównywalny, powiedzmy, z gęsim? :roflt:

Posted

No to tradycyjnie, bardzo proszę :)

w piątek pieski pobiegały troszkę, bo się udało i innych nie było ;)

Zajączek ;)

Zajączek zgapiak ;)

Dla Fixa standowe zdjecie :) Ale zobaczcie ktoś go goni....