wilczy zew Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Jakie czasy: ludzie nie wiedzą co to samogon,bimber :crazyeye: Quote
Saththa Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='wilczy zew']Jakie czasy: ludzie nie wiedzą co to samogon,bimber :crazyeye:[/QUOTE] Bimber to wiem helo helo ;) Quote
AnkaG Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Ja chuda???? No co ty tłuścioszek ze mnie :) Jak się spotkałyśmy na Szopena. może pamiętasz była facet z owczarkiem niemieckim, tak gadka ile on waży a facet, że 54-55 kg (nie ja pytałam) a ja oooo to tyle co ja ... Quote
malawaszka Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='AnkaG']Ja chuda???? No co ty tłuścioszek ze mnie :) Jak się spotkałyśmy na Szopena. może pamiętasz była facet z owczarkiem niemieckim, tak gadka ile on waży a facet, że 54-55 kg (nie ja pytałam) a ja oooo to tyle co ja ...[/QUOTE] nooo to rzeczywiście jesteś tłuścioszek!!! :nonono2: Quote
WATACHA Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='malawaszka']nooo to rzeczywiście jesteś tłuścioszek!!! :nonono2:[/QUOTE] To zależy przy jakim wzroście:diabloti: Quote
AnkaG Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 169 cm :P I zeeero biustu.... A przypomniało mi się: Kiedyś byłam z sister, jej rodziną i znajomymi na wyjeździe. Kumpela sister ma duuzy biust. I tak siedzimy przy śniadanku, jej spadło z buźki jedzonko. I mówi: kurde zawsze wszystko mi się na cyckach zatrzymuje, mój szwagier: a mi na brzuchu. A ja: a mi kurcze wszystko na buty spada ... Quote
wilczy zew Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='AnkaG']169 cm :P I zeeero biustu.... A przypomniało mi się: Kiedyś byłam z sister, jej rodziną i znajomymi na wyjeździe. Kumpela sister ma duuzy biust. I tak siedzimy przy śniadanku, jej spadło z buźki jedzonko. I mówi: kurde zawsze wszystko mi się na cyckach zatrzymuje, mój szwagier: a mi na brzuchu. A ja: a mi kurcze wszystko na buty spada ...[/QUOTE] :-) :-) :-) :-) Quote
Fides79 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 AnkaG - masz 169zm i jakieś 54-55 kg i mówisz że jesteś tłuścioszek?? Wariatka, nie bluźnij:mad: ja mam 168 i 54 i przy ostatnich wichurach doszłam do wniosku że by mi się cegły w kieszeniach przydały :lol: napatrzyłam się na szalone, rozpędzone zdjęcia, cudni są obaj :loveu: a Fiksiu jakie ma łapiszcza długaśne ;) Quote
Saththa Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='AnkaG']Ja chuda???? No co ty tłuścioszek ze mnie :) Jak się spotkałyśmy na Szopena. może pamiętasz była facet z owczarkiem niemieckim, tak gadka ile on waży a facet, że 54-55 kg (nie ja pytałam) a ja oooo to tyle co ja ... Phi w zyciu tak bym nie powiedziała :lol: [quote name='AnkaG']169 cm :P I zeeero biustu.... A przypomniało mi się: Kiedyś byłam z sister, jej rodziną i znajomymi na wyjeździe. Kumpela sister ma duuzy biust. I tak siedzimy przy śniadanku, jej spadło z buźki jedzonko. I mówi: kurde zawsze wszystko mi się na cyckach zatrzymuje, mój szwagier: a mi na brzuchu. A ja: a mi kurcze wszystko na buty spada ... Dobre :razz: [quote name='Fides79']AnkaG - masz 169zm i jakieś 54-55 kg i mówisz że jesteś tłuścioszek?? Wariatka, nie bluźnij:mad: ja mam 168 i 54 i przy ostatnich wichurach doszłam do wniosku że by mi się cegły w kieszeniach przydały :lol: Podejrzewam, ze się nam Anka Nabija :lol: napatrzyłam się na szalone, rozpędzone zdjęcia, cudni są obaj :loveu: a Fiksiu jakie ma łapiszcza długaśne ;) On w ogóle jest jakis dlługi kręgosłup ma za długi ;) Quote
ulana Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Fides79']AnkaG - masz 169zm i jakieś 54-55 kg i mówisz że jesteś tłuścioszek?? Wariatka, nie bluźnij:mad: ja mam 168 i 54 i przy ostatnich wichurach doszłam do wniosku że by mi się cegły w kieszeniach przydały :lol: [/QUOTE] Ło matko, w kompleksy mnie wpędzacie. To ja już chyba jakiś salcesonik albo co? Quote
malawaszka Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='ulana']Ło matko, w kompleksy mnie wpędzacie. To ja już chyba jakiś salcesonik albo co?[/QUOTE] no! baleronik ewentualnie słoninka - moje nowe imiona :D Quote
Doginka Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='AnkaG']...54-55 kg...[/QUOTE] Ważę tyle samo, tylko ja przy wzroście 165 cm;-) Ale chciałabym ważyć 50 kg, bez tych dodatków:roflt: Quote
Fides79 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 no ja bym wolała te 2-3 kg miec więcej :) Quote
Margi Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Już nic nie mówcie,bo i tak ja jestem najszczuplejsza z was wszystkich.:diabloti::evil_lol: Quote
Saththa Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 No dziewczyny koniec tych wyliczanek bo się boje sama do siebie przychodzić :) Quote
zerduszko Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='Margi']Już nic nie mówcie,bo i tak ja jestem najszczuplejsza z was wszystkich. Chciałabyś :flaming: Quote
3 x Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 jak to dobrze ze ja jestem najcięzsza nie musze sie stresowac ze ktoś ma cos mniej albo wiecej ;) za to wy mio mozecie zazdrosic ze mam nawiecej nawet w psach ;) (nie liczy sie ilosc a jakosc - pamietajce :evil_lol:) Quote
ulana Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='3 x']nie liczy sie ilosc a jakosc - pamietajce :evil_lol:[/QUOTE] Muszę sobie wmówić, że mam tłuszczyk najlepszej jakości. :) Porównywalny, powiedzmy, z gęsim? :roflt: Quote
Saththa Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 No to tradycyjnie, bardzo proszę :) w piątek pieski pobiegały troszkę, bo się udało i innych nie było ;) Zajączek ;) Zajączek zgapiak ;) Dla Fixa standowe zdjecie :) Ale zobaczcie ktoś go goni.... Quote
Saththa Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Standardowo nie zdążyłam . Hmmm\ Tazzio mi spierdzielił :( Quote
Saththa Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 :loveu: :multi: udało mi sie:) Mam Cię Krzywusek ;) Quote
Saththa Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Idefixowi obciełam łapkę a Tazziowi czachę :) heheh Biegnie Niedźwiedź :) Osiołek Tazz Quote
Saththa Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 I dalej ;) Domowe :) Smietanka :) Quote
Saththa Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 :stupid: Ekstaza :) Mniaaaaaaam :) Quote
Recommended Posts