zerduszko Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 I znów temat schodzi na gabaryty :lol: Sandra, to może coś o psach nam opowiesz? :d Quote
WATACHA Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='zerduszko']I znów temat schodzi na gabaryty :lol: Sandra, to może coś o psach nam opowiesz? :d Nie, o lubieniu jeść :) Quote
Margi Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Pojeść to lubię ja :evil_lol: i to tradycyjny smalczyk.:lol: Jakoś te fasole mnie nie przekonały.Za dużo roboty.;) Quote
Saththa Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 [quote name='malawaszka'] a tu wygląda Fix jak afgańska kobieta :errrr: i miałam to napisać ale.... ten smalec mi oczy przysłonił :grab: Wariaci hehehhe [quote name='zerduszko']Z fasolą jak to z fasolą jest dużo roboty, ale jak się już ugotuje, to chwila. Ja nie obieram jej. Przeczytaj oba przepisy. http://wegetarianka.blox.pl/2012/01/PASTA-Z-FASOLI-NIBY-SMALEC.html http://wszystkojestwglowie.blogspot.com/search?updated-max=2013-10-29T01:10:00%2B01:00&max-results=8 Hmmm zajrze p o robocie;) [quote name='malawaszka']no to przeca wszyscy wiedzą i widzą :D nie dramatyzuj :) [quote name='WATACHA'] A propos lenistwa :evil_lol: No pewnie ;) [quote name='zerduszko']I znów temat schodzi na gabaryty :lol: Noż kurcze! Sandra, to może coś o psach nam opowiesz? :d O spach? NIe mogę. Bo bedę Tazzia wielbić a Fixa oczerniać... [quote name='WATACHA']Nie, o lubieniu jeść :) O to to ;) [quote name='Margi']Pojeść to lubię ja :evil_lol: i to tradycyjny smalczyk.:lol: Jakoś te fasole mnie nie przekonały.Za dużo roboty.;) Za dużo mówisz... kurde to moze nie będe patrzec :diabloti: Quote
marako Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Jak o jedzeniu, to polecam humus z cieciorki (ciecierzycy). Wczoraj jedliśmy - mniam. Przyrządzanie (nie licząc gotowania cieciorki, ale gotuje się sama) - góra 10 minut dla całej dużej rodzinki. Nie zgodzę się też co do pracochłonności pasty z fasoli i podobnych potraw. Pamiętam, z nie tak dawnych czasów, że mięsne potrawy zawsze trzeba było przygotowywać dłużej, niż roślinne. Quote
3 x Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 dawaj Fixa :mad: nie chce mi sie czytac watku bez zdjęc ;) Quote
AnkaG Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 A były foty - dużżo - ale gadały później :) Fajne takie brykające sobie osiołki :) Quote
3 x Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='AnkaG']A były foty - dużżo - ale gadały później :) Fajne takie brykające sobie osiołki :)[/QUOTE] trudno, musi wstawic nowe ;) przeciez nie bede się wracać na poprzednią stronę :evil_lol: Quote
Saththa Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 [quote name='marako']Jak o jedzeniu, to polecam humus z cieciorki (ciecierzycy). Wczoraj jedliśmy - mniam. Przyrządzanie (nie licząc gotowania cieciorki, ale gotuje się sama) - góra 10 minut dla całej dużej rodzinki. Nie zgodzę się też co do pracochłonności pasty z fasoli i podobnych potraw. Pamiętam, z nie tak dawnych czasów, że mięsne potrawy zawsze trzeba było przygotowywać dłużej, niż roślinne.[/QUOTE] O ciekawe;) [quote name='3 x']dawaj Fixa :mad: [/QUOTE] Gdzie go dostarczyć? do wawy, tak?? kurcze myślałam, ze nie przewidujecie pokurczów, ale szpoko!! :painting: [quote name='3 x'] nie chce mi sie czytac watku bez zdjęc ;)[/QUOTE] Mało Ci?? wczoraj wieczorem wstawiłam jakies 38 zdjęć!! Quote
Pink Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Co tam smalec z fasoli ... Tazzislaw jest the best :loveu: a jak smalec, to tylko prawdziwy ze zwierza - Taki swiezy chleb, smalec, pomidorka bach, cebuli troszke, szczypta soli ... mniam - kurcze glodna sie zrobilam :evil_lol: Quote
Saththa Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='Pink']Co tam smalec z fasoli ... Tazzislaw jest the best :loveu: a jak smalec, to tylko prawdziwy ze zwierza - Taki swiezy chleb, smalec, pomidorka bach, cebuli troszke, szczypta soli ... mniam - kurcze glodna sie zrobilam :evil_lol: Dziekujemy ;) Ochrzczony przez Jambi jako Tazzeusz :) teraz Tazzisław :lol: Quote
Pink Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Bo Tazzik, to tak swojsko po domowemu a na fotach jak stoi albo siedzi, to tak dostojnie wyglada ... to moze byc i Tazzeusz i Tazzislaw vel Tazzowiusz hihi Quote
zerduszko Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='Pink']Co tam smalec z fasoli ... Tazzislaw jest the best :loveu: a jak smalec, to tylko prawdziwy ze zwierza - Taki swiezy chleb, smalec, pomidorka bach, cebuli troszke, szczypta soli ... mniam - kurcze glodna sie zrobilam :evil_lol: Idź! A tu robię reklamę dla alternatyw zwierzęcego ciała, a Ty reklamujesz ;) Quote
Pink Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Bo ja jestem miesozerny zwierz i stoje na szczycie lancucha zywieniowego :eviltong: a wczoraj jeszcze mialam caly dom "zapachniony" swojskimi wyrobami zwierzecymi, robionymi przy okazji i dla nas przez tesciow mojej sasiadki i normalnie ciagle bylam glodna ... dlatego mnie tak ten smalec rozmarzyl :lol: Quote
zerduszko Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Oj ja już się nie będę wypowiadać gdzie ja widzę człowieka w łańcuchu, ale każdy gepard czy inny prawdziwy mięsożerca zaraz człowiekowi przypomniał gdzie jego meijsce :diabloti: Co nie zmienia faktu, że dla dobra zwierzątek nie pozwalam robić antyreklamy smalczykowi z fasoli, o ;) Quote
Pink Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Ale gepardy to w ZOO sa :evil_lol: i wcale nie mam nic przeciwko smalczykowi z fasoli ... no moze oprocz tego, ze za fasola nie przepadam hihi bo oprocz miesa, lubie duzo innych potraw w ktorym miesa brak. Quote
wilczy zew Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Fasola jest bardzo smaczna i pożywna. Quote
Saththa Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 Okkkkkkk koniec o zarciu ;) Będzie o garażu ;) Jak wiecie w garażu zimuje mi kot Garaż;) menda jedna tak jak kiedyś tylko spała i jadła i szła sobie tak teraz śpi chyba całą dobę tam :lol: o i nie ucieka jak mnie widzi tylko jak widzi ze ide to od razu do miski podchodzi :razz: Aaaaa i chyba juz nie jest Garażem... raczej... Hangarem :diabloti: P.S to wcale nie o jedzeniu jest :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Ciekawe jak Hangar mieści się w garażu :evil_lol: Quote
Saththa Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='wilczy zew']Ciekawe jak Hangar mieści się w garażu :evil_lol:[/QUOTE] zwinny jest Skubany :) Quote
malawaszka Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 wiem, że już było o płci Garaża, ale może jednak to Garażówka z samochodzikami w środku? :lol: Quote
wilczy zew Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='malawaszka']wiem, że już było o płci Garaża, ale może jednak to Garażówka z samochodzikami w środku? :lol:[/QUOTE] :lol: :lol: Quote
Saththa Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='malawaszka']wiem, że już było o płci Garaża, ale może jednak to Garażówka z samochodzikami w środku? :lol:[/QUOTE] Obstawiałabym po prostu Grubego Garaża :) bo jak idzie to taki luźny jest :razz: Quote
AnkaG Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Przepraszam Sandra, że u ciebie piszę Podjęliśmy Decyzję .... jest mi strasznie ciężko... Po południu będę umawiać się do weterynarza :placz::placz::placz: Nie piszcie nic.... Quote
Recommended Posts