pinkmoon Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 UWAGA, tylko dla osób o naprawdę mocnych nerwach. [url]http://www.liveleak.com/item?a=view&token=bb4_1283184704[/url] Mnie po prostu ścięło. Trochę widziałam, ale coś takiego... I jeszcze KTO to robi - nie żadna patologia czy stary dziad na zapadłej wsi, młoda dziewczyna, bez żadnego zawahania czy zadrżenia ręki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saththa Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Mnie też. Złapało za serce strasznie... Powinno być jakieś ostrzeżenie żeby nic w rękach akurat nie trzymać ehh. Jak człowiek dalej będzie się tak "rowijał" to niedługo jak się ludziom bliźnieta urodzą to jednego też zabijać będą. jedno powiem: to piszczenie to do teraz mam w głowie i obawiam się, że szybko się go nie pozbędę. Z drugiej strony to chyba jednak jest patologia. Skoro młoda osoba i to do tego dziewczyna jest w stanie zrobic cos takiego to to normalne nie jest. Tj To ogólnie normalne nie jest ale w tym wydaniu podwójnie nienormalne. I Jeszcze to nakręcili. Co za... nie znam na dobra sprawę słowa które w pełni by nazwało to bestialstwo, ani słowa jakim można by dosadnie określić osobę o takim zachowaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moniasek Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Masakra :( Mam nadzieję, że odpowiedni ludzie dotrą do tej osoby i zostanie za to ukarana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUDRYSEK Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 co za s..a!!!!!!!!!!!:angryy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joaha Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 jaki to kraj? poszłabym siedzieć pewnie. a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelka Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 To jest po prostu przerażające! Czegoś takiego w życiu bym się nie spodziewała... Ludzie są podli, nie to za słabe słowo, odpowiedniego raczej nie ma, bo byłoby straszne... Ten świat i część ludzi mnie po prostu przeraża... Ta znieczulica, zadawanie cierpienia z uśmiechem na ustach... To potwory, a nie ludzie! Nigdzie nie da się przed tym wszystkim uciec... Koszmar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewtos Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Tego się nie da skomentować , każde słowo napisane, wypowiedziane to będzie za mało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amber Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Nie wypowiem się może na temat samego filmiku, tak samo jak nie wypowiadam się na sceny ukazujące ludobójstwa, no bo przecież słowa milkną i tylko dusza wrzeszczy... Ale, spokojnie, jak widać, już jej szukają. Potęga internetu jest wielka. A, jeżeli to prawda, że ma konto na Facebooku to sprawa jest wygrana. Internauci znaleźli już psychola rzucającego kotem o ścianę (po skrawku tablicy i kolorze wykładziny, 4chan w końcu się na coś przydał ;) ), babkę w UK, która zamknęła kota w śmietniku... Znajdą i ją. A wtedy nie tylko sprawiedliwość ją dosięgnie :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chefrenek Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Matko boska. I to chyba jeszcze dziecko. Ale teraz to będzie miała przechlapane. Tak jak ta babka od kota w śmietniku. Gdyby nie policja ludzie by ją zlinczowali. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullterrierka Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 ręce opadają....mam nadzieję,że spotka tą $^&$$^ kara:angryy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lika1771 Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Trzymam kciuku zeby ja znalezli,dziewucha bez serca:shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martens Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Zatkało mnie. Nic tylko za włosy i do rzeki, bo dziewczyna w tym wieku bez wahania robiąca coś takiego, to ani chybi psychopatka wyrośnie. Odpad społeczny :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agucha Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Powiem tylko tak - Co za ścierwo! Zagotowało się we mnie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malwa774 Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 [quote name='Saththa']Mnie też. Złapało za serce strasznie... Powinno być jakieś ostrzeżenie żeby nic w rękach akurat nie trzymać ehh. Jak człowiek dalej będzie się tak "rowijał" to niedługo jak się ludziom bliźnieta urodzą to jednego też zabijać będą. jedno powiem: to piszczenie to do teraz mam w głowie i obawiam się, że szybko się go nie pozbędę. Z drugiej strony to chyba jednak jest patologia. Skoro młoda osoba i to do tego dziewczyna jest w stanie zrobic cos takiego to to normalne nie jest. Tj To ogólnie normalne nie jest ale w tym wydaniu podwójnie nienormalne. I Jeszcze to nakręcili. Co za... nie znam na dobra sprawę słowa które w pełni by nazwało to bestialstwo, ani słowa jakim można by dosadnie określić osobę o takim zachowaniu.[/QUOTE] Rzuca sobie tymi szczeniakami jak gdyby nigdy nic, i co mu w takiej sprawie zrobić możemy? Niestety nie wiele. Ale mam nadzieję, że znajdą tą osobe i ją ukarzą.. Zgadzam się z tobą w 100% Saththa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rita60 Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Tego sie nie da skomentowac............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anorektyczna.nerka Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 O... nawet nie wiem co powiedzieć na ten temat. Dziewczyna jest ostro nienormalna. Rzucać żywym stworzeniem jak jakąś zabawką, to jest chyba największy akt okrucieństwa. I tak mówcie, że ludzie są zdolni do miłości czy dobroci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polubek Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 brak słów a jaka ona będzie jak dorośnie wolę nie myśleć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
requiem. Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Zatkało mnie. Niestety u mnie to na porządku dziennym jest, tylko że szczeniaki wkłada się do worka żeby się przydusiły i dopiero wrzuca do stawu ........ Niemniej jednak marzy mi się, żeby wszyscy zgromadzeni na tym wątku wzięli ją za nogi i ... pokazali, że znajdzie dom tam gdzie te szczeniaczki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polubek Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 [quote name='Chefrenek']Matko boska. I to chyba jeszcze dziecko. Ale teraz to będzie miała przechlapane. Tak jak ta babka od kota w śmietniku. Gdyby nie policja ludzie by ją zlinczowali.[/QUOTE] czy mam przez to rozumieć że tą sprawą już się ktoś zainteresował? chodzi mi o tą dziewczynę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkomanka Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Oglądacie taki program "cudem ocaleni" czy jakoś tak? Tam pokazywali kobietę porwaną przez psychopatę i jego równie psychopatyczną babkę torturowali razili prądem itp. Tej dziewczynie życzę podobnego losu:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazowa1 Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 to powinno być usuniete,ten film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chefrenek Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 [quote name='polubek']czy mam przez to rozumieć że tą sprawą już się ktoś zainteresował? chodzi mi o tą dziewczynę?[/QUOTE] Nie wiem ale domyślam się, że jak ludzie to obejrzą, to nie puszczą jej tego płazem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funia Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Chryste skąd ten film!!!!!!???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milka74 Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 [quote name='Martens']Zatkało mnie. Nic tylko za włosy i do rzeki, bo dziewczyna w tym wieku bez wahania robiąca coś takiego, to ani chybi psychopatka wyrośnie. Odpad społeczny :roll:[/QUOTE] Zgadzam się w 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulka 1108 Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 brazowa1, dlaczego film ma być usunięty, Ty chyba nie masz zamiaru bronic tego ścierwa, ludzkiej szmaty, bo dla mnie to nie jest człowiek, nie wiem utopić dziwkę czy spalić żywcem, ona tylko na taką śmierć zasługuje, tylko niestety w tym p..........m kraju duży procent narodu to patologia, a kary śmierci nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts