Onaa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Nie ma :(. Ale na wątku jest tak malutko osób, że ciężko będzie jakoś pomóc suni. A szkoda biduli. Quote
brygida999 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Dogo07']Nie ma :(. Ale na wątku jest tak malutko osób, że ciężko będzie jakoś pomóc suni. A szkoda biduli.[/QUOTE] moze pozapraszac innych dogomaniakow na watek? jakas akcje zrobic, bazarek,albo poprosic o wplaty.nikt nie zajmuje sie tym? na innych watkach az goraco i kasa sie zbiera jakos, tylko trzeba dzialac. kto jest odpowiedzialny za Irie? kto zalozyl watek? sprobuje rozreklamowac suncię,ale sama nie wiele pewnie zdzialam, trzeba nas wiecej Quote
Onaa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 To może ja jeszcze zapytam Dziewczyn opiekujących się sunią, czy ona ma gdzieś już zarezerwowane miejsce ? Mogłaby gdzieś jechać ? Może faktycznie się uda ją wyciągnąć z tego schroniska ? Bo teraz jak taka zaniedbana to nawet ciężko domek może być znaleźć. Quote
terra Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Dogo07']Jak duża jest sunia ? Czy taka jak ONek czy raczej mniejsza ?[/QUOTE] Jeśli sunia jest wielkości ONka to można ja ogłosić na ONwP. Kołtuny można poprzecinać wzdłuż włosa i wtedy łatwiej wyczesać kołtun nie obcinając włosa do zera. A wygląd bardzo się poprawi i nie będzie nosiła na sobie mokrego materaca. Quote
mikoada Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Jestem na zaproszenie cioteczki Brygida999, na chwile obecną niewiele mogę pomóc, jestem zadeklarowana po uszy, postaram się przynajmniej podnieść co jakiś czas wątek i wesprzeć Was duchowo...Faktycznie gdyby udało się sierść Irii doprowadzić do lepszego stanu miałaby większe szanse na adopcję, ale z tego co czytam jak na razie nie jest to możliwe... Quote
Elka_Ka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Jestem i ja, mogę tylko podnosić bo spłukana jestem całkiem:-( Quote
Secia Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 :multi:Iria, kochana podnoszę cię wieczorową porą:multi: Trzymaj się i do góry :smilecol: Neruś zaprasza na bazarek:smilecol: Quote
AlfaLS Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='mikoada']Jestem na zaproszenie cioteczki Brygida999, na chwile obecną niewiele mogę pomóc, jestem zadeklarowana po uszy, postaram się przynajmniej podnieść co jakiś czas wątek i wesprzeć Was duchowo...Faktycznie gdyby udało się sierść Irii doprowadzić do lepszego stanu miałaby większe szanse na adopcję, ale z tego co czytam jak na razie nie jest to możliwe...[/QUOTE] Mogę się tylko pod tym wszystkim podpisać choć........ z małymi poprawkami;). Jak będę miała troszkę luzu postaram się pozapraszać ludzi na watek a od siebie dziękuję [B]brygidzie999 [/B]za zaproszenie :lol: Quote
gonia66 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='mikoada']Jestem na zaproszenie cioteczki Brygida999, na chwile obecną niewiele mogę pomóc, jestem zadeklarowana po uszy, postaram się przynajmniej podnieść co jakiś czas wątek i wesprzeć Was duchowo...Faktycznie gdyby udało się sierść Irii doprowadzić do lepszego stanu miałaby większe szanse na adopcję, ale z tego co czytam jak na razie nie jest to możliwe...[/QUOTE] JA równiez jestem "od cioteczki Brygidy"..i niestey podpisuje się pod postem mikoady...tylko tyle moge- wejśc tu i wesprzec duchowo:( Ale nie moge patrzec na te dredy...pod nimi moze byc kazda choroba:( Quote
Basia1968 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 jak pomagać, jak kieszenie puste.:placz::placz: Quote
gonia66 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Basia1968']jak pomagać, jak kieszenie puste.:placz::placz:[/QUOTE]NO wlasnie..jak..??Ale przeciez musi byc jakis sposob...ja bym zaczela od pielegnacji tej siersci...ale nie wiem czy to w ogole mozliwe..??NA jednym watku jest tez psiunio taki w dredach i tam psia fryzjerka pisala, ze wcale nie potrzeba do lysa go obcinac...ale te dredy- wyobraźcie sobie, jak namokną..ten ciezar i zimno, ktore skupiaja na długo..a jak przyjda lada dzien zapowaidane przymrozki..a potem zimą..to będa sople...:(:( A ta mordunia taka śliczna i ufna..:( Quote
EVA2406 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Basia1968']jak pomagać, jak kieszenie puste.:placz::placz:[/QUOTE] To prawda :) Jestem na zaproszenie Goni. No, cóż mogę jakieś fanty na bazarek wyszperać, jak ktoś go wystawi...................:oops: Quote
gonia66 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='EVA2406']To prawda :) Jestem na zaproszenie Goni. No, cóż mogę jakieś fanty na bazarek wyszperać, jak ktoś go wystawi...................:oops:[/QUOTE]Dzięki dziewczyny za przybycie..im nas więcej, tym lepiej, bo wiecej głow i wiecej pomysłow...zapraszajcie prosze jak najwiecej cioteczek....co dwie głowy to nie jedna... DZieki Evus za propzycje fantow- jak ktos bedzie chetny do zrobienia- bede pamietala:) To tez ogromna pomoc... Quote
UBOCZE Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Jestem na zaproszenie Brygidy. Na razie zaznaczę wątek... Quote
lilk_a Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 ja też na razie tylko zaznaczę , jak się trochę obrobię to pomyślę.... Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Jesteśmy na zaproszenie.Pomoc finansowa-nie możemy,ale będziemy zaglądać.I podnosić wątek. waldi481 Quote
AgusiaP Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Jestem na zaproszenie. Piękna, biedna sunieczka. Mnie sie wydaje, że jednak przydałaby sie suni wizyta u fryzjera.Tak ciężko będzie jej znaleśc domek. Dziewczynki mogę teraz tylko pomóc zakupując dla suni bazarek ogłoszeniowy. Ja wyśle jutro pieniążki. Wy jeśli możecie to wyślijcie to co potrzebne do ogłoszenia na ten wątek. Ja już zarezerwowałam dla niej kolejkę. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192257-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-35-ogłoszeń-za-10zł-do-20.09-ZAPRASZAM[/URL]! Quote
mikoada Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='AgusiaP'] Mnie sie wydaje, że jednak przydałaby sie suni wizyta u fryzjera.Tak ciężko będzie jej znaleśc domek. [/QUOTE] Dokładnie też tak myślę...Dziewczyny czy byłoby to możliwe żeby zabrać Irię do fryzjera, czy raczej nie ma takiej szansy??? Quote
Cajus JB Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 I ja jestem na zaproszenie brygida999. Przejrzałem. Ogłoszenia są, ale nie ma jak na razie odzewu. To nic. Ktoś tu mądrze działa. To najważniejsze. Jeśli Iria nie daje sobie rady w schronisku to faktycznie trzeba czegoś poszukać. Takie macie plany? Quote
lika1771 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 :-(Ira sliczna suniu jak Ci pomoc? gdy pieniedzy brak Quote
AgusiaP Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='sylwin7']Też myślę, że z obcięciem sierści lepiej poczekać. A jeśli już ją obetną to mała będzie musiała mieć ciepłe schronienie przed mrozami. Ma ogłoszenia na stronkach i na allegro też ma. :)[/QUOTE] Teraz doczytałam :oops: czyli sunia ma ogłoszenia??? Quote
dara9 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Większość piesków, które mają na dogo wątki ma ogłoszenia, niektóre 100 inne 20...ogłoszeń jest mnóstwo jednak chyba żadko coś to daje? Chciałabym się mylić ale jednak mam wrażenie, że psy ze schroniska mają marne szanse na adopcje :( Quote
AgusiaP Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='dara9']Większość piesków, które mają na dogo wątki ma ogłoszenia, niektóre 100 inne 20...ogłoszeń jest mnóstwo jednak chyba żadko coś to daje? Chciałabym się mylić ale jednak mam wrażenie, że psy ze schroniska mają marne szanse na adopcje :([/QUOTE] dara9 ale próbowac trzeba. Ja wierzę, że suni się uda. Musi się udac... Po to właśnie tu jesteśmy... Quote
Cajus JB Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [B]dara9[/B] robiłem ogłoszenia nieraz. Zależy od tego do kogo trafią. Czasami jet kilkanaście odpowiedzi, czasami żadnej, czasami jedna, ale ta właściwa. Ogłoszenia są po to aby ludzie mogli zakochać się w psie. Czasami to trwa. Trzeba być dobrej myśli. Quote
Asia_Klero Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Podnoszę i fryzjer potrzebny od zaraz!!!;) Albo dobry wolontariusz ktory ma cierpliwosc do ciecia dredzikow;) śliczna sunia podnosze i będę zaglądac Quote
Recommended Posts