Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasiaprzystał napisał(a):
Iria właśnie pojechała do domku z "nową rodzinką" :loveu:.
Będzie mieszkała w Bielsku, w bloku parterze. Do towarzystwa będzie miała 9-letnią dziewczynkę. Państwo mieli wcześniej owczarki szkockie.

Z ogólnego zamieszania zapomniałam zrobić zdjęcia z rodzinką ale mam obiecane zdjęcia i że będą nas odwiedzać z sunią :loveu:

no to swietnie, baaardzo sie ciesze!!!!! Czyli allegro mozna sciagnąc rozumie!!!!! Powodzenia Iriunia w nowym domku!!!!

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zofija;15631934[B napisał(a):
]Iria idzie do adopcji. Mam pytanie, czy mozecie przerzucic deklaracje na Simbę???? Mamy na nią tylko 95zł mcznie, a hotelik kosztuje 350zł: http://www.dogomania.pl/threads/193869-Simba-–-piękna-onka-po-przejściach-uratowana-ale-ma-tylko-95zł-stałych-deklaracji-(

Nie bede ukrywac jestem zla na taki sposob przekazania nam tak bardzo waznej informacji....Przeciez wiedzialyscie wczesniej co sie szykuje i nikt nic nie napisal. Po to jest watek ,zeby pisac o takich sprawach, a nie do zbierania tylko kasy.

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do p.Małgosi. Iria została wczoraj wykąpana :loveu: jest grzeczna, spokojna na spacerkach - apetyt dopisuje :loveu: Właśnie mieli jechać na przegląd do swojej lecznicy.
Poprosiłam, żeby dawali jej coś wzmacniającego na stawy bo nogi nadal są troszkę słabe.
Już zrobili zdjęcia - jak tylko je dostane to wstawię :-)

Posted

Leyla napisał(a):
Nie bede ukrywac jestem zla na taki sposob przekazania nam tak bardzo waznej informacji....Przeciez wiedzialyscie wczesniej co sie szykuje i nikt nic nie napisal. Po to jest watek ,zeby pisac o takich sprawach, a nie do zbierania tylko kasy.

Bardzo Cię przepraszam jeśli poczułaś się obrażona. To było tak- Państwo zadzwonili do Dei, której telefon też jest podany na ogłoszeniach. Ona ostatnio nie bywa na dogo. Załatwiła wizytę. Owszem, przekazała mi to telefonicznie w jak byłam pracy. A, ze ja jestem osobą zakręconą i mającą dużo na głowie to mi to umkneło. Gdybym to sama prowadziła to pewnie by mi nie umkneło. W tym tygodnia miała wizytę Carmen, a w zeszłym Simba. No i tak się to nałożyło.

Posted

Dużo pracuję i mam problem ze spaniem przez co czasem mój poziom kontaktowania jest różny. BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA POMOC. Iria spędziłą 4 długie lata w schronisku. Dzięki Wam, dostałą szanse na nowe życie:)

Posted

Zofija napisał(a):
Bardzo Cię przepraszam jeśli poczułaś się obrażona. To było tak- Państwo zadzwonili do Dei, której telefon też jest podany na ogłoszeniach. Ona ostatnio nie bywa na dogo. Załatwiła wizytę. Owszem, przekazała mi to telefonicznie w jak byłam pracy. A, ze ja jestem osobą zakręconą i mającą dużo na głowie to mi to umkneło. Gdybym to sama prowadziła to pewnie by mi nie umkneło. W tym tygodnia miała wizytę Carmen, a w zeszłym Simba. No i tak się to nałożyło.

no dobrze, juz dobrze, wazna ze Ircia w domku. Powiem Punisherowi to sie ucieszy:razz:

Posted

[quote name='Punisher']wspaniała wiadomość, jak wygląda rozliczenie, czy kasy wystarczyło? czy trzeba coś dopłacać ?

W kasie zostało 202,00 wszystko jest w pierszym poscie
Hotelik był opłacony do 14.10 Kasiu Proszę daj znać ile trzeba jeszcze uregulować

Posted

[quote name='Secia']W kasie zostało 202,00 wszystko jest w pierszym poscie
Hotelik był opłacony do 14.10 Kasiu Proszę daj znać ile trzeba jeszcze uregulować

Iria była u mnie 14 dni czyli wychodzi 168 zł.

Posted

ok przelewam 202-168= 34 tyle pozostaje w kasie
to nie jest astronomiczn kwota ale może jakieś psinie się przyda.
Znam wątek psiaka z sygnaturki Kasi może dla niego ten spadek po Irci? Ciotki i wujku proszę o info

Posted

Zofija napisał(a):
Dużo pracuję i mam problem ze spaniem przez co czasem mój poziom kontaktowania jest różny. BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA POMOC. Iria spędziłą 4 długie lata w schronisku. Dzięki Wam, dostałą szanse na nowe życie:)

Wspaniale !!!!!!!!!!!

Posted

Secia napisał(a):
Moi Kochani myślę, że kwotę pozostałą 34,00 można śmiało przeznaczyć w takim razie na Simbę. Piękny Onek :-)

nie mam nic przeciwko

Posted

Secia napisał(a):
Moi Kochani myślę, że kwotę pozostałą 34,00 można śmiało przeznaczyć w takim razie na Simbę. Piękny Onek :-)

Bardzo Wam dziękuję. Czy podać Ci konto???

Posted

WSPANIALE, ŻE IRIA ZNALAZŁA DOM!!!!!
TAK SIĘ CIESZĘ!!!
Cudownie, gdy kolejny pies dostaje szanse na lepsze życie, wzrusza mnie to bardzo... mam nadzieję, że Iria będzie szczęśliwa razem ze swoimi nowymi przyjaciółmi :)

• 2 weeks later...