Zofija Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Punisher napisał(a):Deklaruje 330 złotych do czasu gdy nie znajdzie się dla niej prawdziwy dom, zabierzcie Irie jak najszybciej ze schronu. Moja wiarygodność może potwierdzić Leyla i Lu_Gosiak:diabloti: No to prawdziwy cud!!!!!!!!!! Ja nie mogę! DZIĘKUJĘ W IMIENIU IRII I SWOIM I DEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Zofija Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='anett']Sylwin super!!:lol::lol: mam nadzieję, że się uda, i dla Badiego również:lol: Coraz bardziej trzeba szukać wsparcia poza dogo bo tutaj większość już wypłukana:roll: Aga ogromnie dziękujemy!!:loveu::Rose::Rose: Czyli mamy: Deklaracje stałe: 10zł anett 20zł Aga- Razem: 30zł BRAKUJE: 330 zł Deklaracje jednorazowe: 50zł Secia 10zł Brygida 80zł Aga- Razem: 140zł Rozmawiałam dzisiaj z Zofiją, ma dzwonić do Kasi (hoteliku) i ustalić wszystkie szczegóły dotyczące transportu. Iria jest ogolona i trzęsie się z zimna:-( więc domowy hotelik po prostu spadł jej z nieba bo pewnie nie przeżyłaby na zewnątrz.... anett, a na jakie konto zbieramy, mówiłaś, ze jedna z dogomaniaczek podejmie się finansów Irii??? Quote
Secia Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Tu księgowa Irii co ja tu będę emotikony wstawiać, poprostu zapytam się Punisher: Czy wpłacasz na ogólne konto Irii czy chciałbyś bezpośrednio na konto hoteliku? Pytam bo kwota jest przeogromna. Zgłoszę się na wąntek dopiero w niedzielę wieczorem. Zasłużony krótki wyjazd Quote
Aga- Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Jeśli to prawda to byłoby super! To można byłoby zabrać się za wyciągania kolejnego psiaka ze schroniska w Cieszynie Quote
Leyla Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='Secia']Tu księgowa Irii co ja tu będę emotikony wstawiać, poprostu zapytam się Punisher: Czy wpłacasz na ogólne konto Irii czy chciałbyś bezpośrednio na konto hoteliku? Pytam bo kwota jest przeogromna. Punisher dziś jest na uczelni do 19...odpowie jak wroci:p Quote
Blue_ Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Czy moge prosić o namiary na konto i pełna nazwę ? Pewna dobra duszyczka, chce wspomóc Irię wpłatą na jej konto. Tylko gdzie wpłacać??? Quote
sylwin7 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Dziękujemy Punisher !!!! :lol: Daj Boże, więcej takich ludzi ! Quote
sylwin7 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 [quote name='Blue_']Czy moge prosić o namiary na konto i pełna nazwę ? Pewna dobra duszyczka, chce wspomóc Irię wpłatą na jej konto. Tylko gdzie wpłacać??? [FONT=Arial]Stowarzyszenie NADIR[/FONT] [FONT=Arial]ING Bank Śląski[/FONT] [FONT=Arial]50 1050 1214 1000 0090 7210 9672 + [/FONT][FONT=Tahoma]Dane do przelewów:[/FONT] [FONT=Tahoma]w tytule przelewu : Cieszyn na Irię+ wpłacający Tak? [/FONT] Quote
Aga- Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 a ja dostałam PW od SECIA z innym numerem ??? to jak jest ??? Quote
sylwin7 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Chwilka bo już nie rozumiem. To na dwa konta wysyłamy pieniądze? CHyba, że do innej fundacji się wysyłało.. Quote
sylwin7 Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Chyba jestem nie w temacie. Iria ma to konto z tego co wiem. Może osoby, które dłuzej siedzą w sprawach cieszyńskich psiaków się wypowiedzą. Quote
Zofija Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Na Irie zbiera kto inny. Nie zdążyłam tego powiedzieć. Sprawy Irii potoczyły się tak szybko, a ja ostatnio jestem rzadziej na dogo. Prawidłowe konto jest to od Secia. Quote
Zofija Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Secia, czy możesz przesłąć Blue_ konto, na które zbieramy na Irię??? No i wszystkim, którzy zadeklarowali wpłąty??? Quote
Zofija Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 sylwin7-bardzo przepraszam, ze Ci o tym nie napisałam!!!!! Jeżeli nawet ktoś wpłąciła na Nadira to to przelejemy na konto podane przez Secie Quote
Secia Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Już jestem po weekendowej przerwie. Konto dla chętnych zostało przesłane w dniu 09.09, patrz post 151. Zaraz wyślę numer na PW do Blue i zaraz sprawdzę wpłaty i w następnym poście podam saldo. Nie mam info od Punishera jakie jest jego stanowisko w sprawie wpłaty Quote
Secia Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 potwierdzam wpłatę od Aga w kwocie 20,00 oraz 80,00 bardzo dziękuę w imieniu Suni Irii :loveu: Quote
Secia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 no na nowe fotki naszej panienki:loveu: Quote
Leyla Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Punisher zrobi jutro przelew ,bo wyjechal i nie ma netu.. Quote
anett Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Punisher napisał(a):Deklaruje 330 złotych do czasu gdy nie znajdzie się dla niej prawdziwy dom, zabierzcie Irie jak najszybciej ze schronu. Moja wiarygodność może potwierdzić Leyla i Lu_Gosiak:diabloti: Punisher WIELKIE, wielkie DZIĘKI!!:loveu::loveu: Nie ma to jak mocne wejście!!!:lol::evil_lol: A uściski i buziaki przekazałam na ręce Leyli:loveu::p To czekamy na relację z hoteliku:lol: Quote
sylwin7 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Zofija napisał(a):sylwin7-bardzo przepraszam, ze Ci o tym nie napisałam!!!!! Jeżeli nawet ktoś wpłąciła na Nadira to to przelejemy na konto podane przez Secie W porządku. :) Ważne, że pieniądze na Irię nie przepadły. :) Quote
Secia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 mam nadzieje, że wszelkie niejasności w sprawie wpłat dla Irii zostały wyjaśnione i nie odstraszą od wpłat osób, które zadeklarowały chęć pomocy dla naszej panienki :-) Quote
anett Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Secia, na pewno nie:lol: małe nieporozumienie szybko wyjaśnione:lol: Iria pojechała dziś do hoteliku:multi::multi: Rozmawiałam z Zofiją, sunia była podobno oszołomiona wszystkim dookoła - tyle wrażeń nagle, po 4 latach zamknięcia. Mam nadzieję, że Kasia jutro wrzuci jakieś fotki:lol: Quote
Zofija Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Rozmawiałam z Kasią. Iriusia to prawdziwa dama-daje łapkę, a nawet obie łąpki, umie siad na komendę i leżeć:) Quote
Recommended Posts