Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Punisher napisał(a):
Deklaruje 330 złotych do czasu gdy nie znajdzie się dla niej prawdziwy dom, zabierzcie Irie jak najszybciej ze schronu. Moja wiarygodność może potwierdzić Leyla i Lu_Gosiak:diabloti:

No to prawdziwy cud!!!!!!!!!! Ja nie mogę! DZIĘKUJĘ W IMIENIU IRII I SWOIM I DEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anett']Sylwin super!!:lol::lol: mam nadzieję, że się uda, i dla Badiego również:lol:
Coraz bardziej trzeba szukać wsparcia poza dogo bo tutaj większość już wypłukana:roll:

Aga ogromnie dziękujemy!!:loveu::Rose::Rose:

Czyli mamy:
Deklaracje stałe:
10zł anett
20zł Aga-

Razem: 30zł
BRAKUJE: 330 zł

Deklaracje jednorazowe:
50zł Secia

10zł Brygida
80zł Aga-

Razem: 140zł

Rozmawiałam dzisiaj z Zofiją, ma dzwonić do Kasi (hoteliku) i ustalić wszystkie szczegóły dotyczące transportu.

Iria jest ogolona i trzęsie się z zimna:-( więc domowy hotelik po prostu spadł jej z nieba bo pewnie nie przeżyłaby na zewnątrz....

anett, a na jakie konto zbieramy, mówiłaś, ze jedna z dogomaniaczek podejmie się finansów Irii???

Posted

Tu księgowa Irii co ja tu będę emotikony wstawiać, poprostu zapytam się Punisher: Czy wpłacasz na ogólne konto Irii czy chciałbyś bezpośrednio na konto hoteliku? Pytam bo kwota jest przeogromna.

Zgłoszę się na wąntek dopiero w niedzielę wieczorem. Zasłużony krótki wyjazd

Posted

[quote name='Secia']Tu księgowa Irii co ja tu będę emotikony wstawiać, poprostu zapytam się Punisher: Czy wpłacasz na ogólne konto Irii czy chciałbyś bezpośrednio na konto hoteliku? Pytam bo kwota jest przeogromna.

Punisher dziś jest na uczelni do 19...odpowie jak wroci:p

Posted

[quote name='Blue_']Czy moge prosić o namiary na konto i pełna nazwę ? Pewna dobra duszyczka, chce wspomóc Irię wpłatą na jej konto. Tylko gdzie wpłacać???
[FONT=Arial]Stowarzyszenie NADIR[/FONT]
[FONT=Arial]ING Bank Śląski[/FONT]
[FONT=Arial]50 1050 1214 1000 0090 7210 9672

+
[/FONT][FONT=Tahoma]Dane do przelewów:[/FONT]
[FONT=Tahoma]w tytule przelewu : Cieszyn na Irię+ wpłacający

Tak?
[/FONT]

Posted

Na Irie zbiera kto inny. Nie zdążyłam tego powiedzieć. Sprawy Irii potoczyły się tak szybko, a ja ostatnio jestem rzadziej na dogo. Prawidłowe konto jest to od Secia.

Posted

Już jestem po weekendowej przerwie. Konto dla chętnych zostało przesłane w dniu 09.09, patrz post 151. Zaraz wyślę numer na PW do Blue i zaraz sprawdzę wpłaty i w następnym poście podam saldo. Nie mam info od Punishera jakie jest jego stanowisko w sprawie wpłaty

Posted

Punisher napisał(a):
Deklaruje 330 złotych do czasu gdy nie znajdzie się dla niej prawdziwy dom, zabierzcie Irie jak najszybciej ze schronu. Moja wiarygodność może potwierdzić Leyla i Lu_Gosiak:diabloti:

Punisher WIELKIE, wielkie DZIĘKI!!:loveu::loveu: Nie ma to jak mocne wejście!!!:lol::evil_lol:
A uściski i buziaki przekazałam na ręce Leyli:loveu::p

To czekamy na relację z hoteliku:lol:

Posted

Zofija napisał(a):
sylwin7-bardzo przepraszam, ze Ci o tym nie napisałam!!!!! Jeżeli nawet ktoś wpłąciła na Nadira to to przelejemy na konto podane przez Secie

W porządku. :) Ważne, że pieniądze na Irię nie przepadły. :)

Posted

mam nadzieje, że wszelkie niejasności w sprawie wpłat dla Irii zostały wyjaśnione i nie odstraszą od wpłat osób, które zadeklarowały chęć pomocy dla naszej panienki :-)

Posted

Secia, na pewno nie:lol: małe nieporozumienie szybko wyjaśnione:lol:

Iria pojechała dziś do hoteliku:multi::multi: Rozmawiałam z Zofiją, sunia była podobno oszołomiona wszystkim dookoła - tyle wrażeń nagle, po 4 latach zamknięcia.
Mam nadzieję, że Kasia jutro wrzuci jakieś fotki:lol: