Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Macie racje, ogłoszenia trzeba robić by pies pokazał się gdziekolwiek, gdziekolwiek zaistniał. Ale tak często znalezienie domu trwa tak długo, że człowiek który stara się pomóc traci już nadzieję...
Myślę, że Irii przydałby się tymczas...trzeba ją troszę 'odświeżyć', wypucować ;) Może jednak znajdzie się osoba, która przygarnie ją na kilka tygodni pod swoje skrzydła?

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Podnoszę i fryzjer potrzebny od zaraz!!!;)

Zdecydowanie tak!!U nas dzis w nocy byly juz przymrozki...:( DZiewczyny....te dredy i mrozy...mozemy sobie tyloko wyobrazic skutek:(

Posted

a gdzie ona przebywa bo nie doczytalam w jakim schronisku?jak mowie najlepiej jakby zajeli sie tym jacys wolontariusze lub zeby poszli popytac po salonach psiej urody o jakies znizki czy cos...nazbieramy trzeba z ta sierscia cos zrobic. Ja mam fryzjerkę u siebie ktora schroniskowe psiaki tnie za darmo..mysle ze z ludzmi da sie dogadac;)

Posted

Aga- napisał(a):
To może osoba która zajmuje się psem dowiedziałaby się jakie byłyby koszty tego fryzjera, może część mogłabym jakoś uzbierać

Cioteczki jest propozycja i wtedy suni zrobiz zdjecia i ogłoszenia

Posted

Iria do góru suniu i do fryzjera i do SPA i sesję foto a potem nowe domku w kolejce:cool2::cool2::cool2:

:jumpie:Neruś Onek piękny zaprasza na bazarek na swoją emeryturkę:jumpie:

Posted

Aga- napisał(a):
To może osoba która zajmuje się psem dowiedziałaby się jakie byłyby koszty tego fryzjera, może część mogłabym jakoś uzbierać

lika1771 napisał(a):
Cioteczki jest propozycja i wtedy suni zrobiz zdjecia i ogłoszenia

Gdzie sa opiekunki suni??Tu jest ważna i powazna propozycja co do konkretnego dzialania...napiszcie czy to w ogole jest mozliwe, bo siedzimy na watku od kilku dni i klepiemy sobie w klawiaturke...nie wiemy nawet czy jest sens:(

Posted

Ja postaram się pomóc jakoś finansowo, przede wszystkim na fryzjera ale chciałabym wiedzieć ile by to kosztowało, bo nie wiem czy mnie stać żeby całość zapłacić no i ktoś musiałby się tym zająć ???? Tak mi jej szkoda.

Posted

Aga- napisał(a):
Ja postaram się pomóc jakoś finansowo, przede wszystkim na fryzjera ale chciałabym wiedzieć ile by to kosztowało, bo nie wiem czy mnie stać żeby całość zapłacić no i ktoś musiałby się tym zająć ???? Tak mi jej szkoda.

No, ale zebys mogla pomoc, musimy wiedziec, czy taka pomoc w ogole jest mozliwa??A tu cisza...nie wiemy nic:(

Posted

jestem na watku na zaproszenie brygidy:)piekna sunia!fryzjer i hotel potrzebny i dom powinien sie w mig znalezc..tylko rzeczywiscie trzeba najpierw wiedziec co i jak...

Posted

Brygida dziękuję za zaproszenie!

Jedno jest pewne, oprócz fryzjera, sunia potrzebuje DT/hoteliku na już bo się coraz bardziej poddaje!!! więc konieczne są deklaracje!!!

Zofija nie ma możliwości częstego przebywania na dogo bo zajmuje się masą podopiecznych w realu.
Iria jest coraz bardziej zrezygnowana...:-( Odeszły dwie sunie z jej boksu, z którymi była bardzo zżyta:-( Od czterech lat nie wychodzi z boksu!!

Sylwin zmień proszę tytuł wątku na coś w stylu:
"Iria odchodzi samotnie w schronie...DT/hotelik NA CITO!!! Błagamy o deklaracje!!!!"

Proszę, musi się udać suni!
Niestety wiele nie mogę ale na dobry początek deklaruję 10zł/m-c dla Irii

Poszukam jutro miejsca dla suni i ogromnie proszę o wsparcie finansowe; każda deklaracja na wagę...życia tej suni:-(

Czy ktoś może zrobić banerek dla Irii??

Posted

Iria moze zostać obcięta, jest fryzjer tylko i tak wróci z powrotem do schronu , a to jest najgorsze. Przepraszam, ze nie byłam na wątku, ale mam mnóstwo pracy. Najważniejsze są składki na Hotelik lub dt.
Dowiem się oczywiście ile kosztowałby fryzjer dla Iriunii

Posted

czekam na konkrety:confused: co i jak z fryzjerem i spa i ogłoszeniami i równiez deklaruję wpłatę jednorazową 50 PLN ale chciałabym najpierw wiedzieć co i jak, plisssss :jumpie:
popieram Gonię 66 klepaniem w klawiaturkę dzień w dzień nic nie zrobimy. Do boju dla IRII :-)

Posted

Wiecie trudne to wzystko, bo rozbija sie o kase.Nie wiem dokładnie jaka Ona duza jest.ale tak sobie mysle uzbierac na hotelik chociaz na dwa miesiace z jednorazowych doprowadzic sunie do pozadku i ogłaszac gdzie sie da mnostwo ogłoszen.Moze jestem naiwna ale wierze ze sunia w ciagu tych dwoch miesiecy domek znajdzie

Posted

Dziękuje zaproszonym za przybycie oraz już obecnym i dochodzącym. sama nie jestem tak często jakbym chciała,ale mam problemy z netem. Nie znam Irii, trafiłam na wątek przypadkowo przez baner, ale postanowiłam coś zadziałać, bo zaskoczyło mnie bardzo to, że nic tu się nie działo.zero pomysłów,planów,odwiedzających,zero perspektyw dla Irii, a przecież to piękna sunia i sądzę, że ma duże szanse na domek. Uważam,że to dobry pomysł,by wysłać ją do fryzjera, bo po 1wsze to niedobre dla niej-te kołtuny no i potem można będzie zrobić super foteczki i wstawić dużo ogłoszeń,rozreklamować sunię, no bo kto się takiej piękności oprze? ;)
Na razie rzeczywiście tylko klikamy,ale myślę,że dokądś to zmierzy.
Czekam zatem na inf.dot.fryzjera-ceny głównie.najpierw zrzutka na to, a potem krok po kroczku dalej...