Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyszlam, ale wiele teraz nie pomoge. sama kasy szukam na psiaki. w ogloszeniach jestem kiepska, swoim nie mam jak porobic

moge podnosic sunie i trzymac kciuki, bo jej historia jest bardzo smutna. trzeba jej pomoc!

Posted

Rozumiemy. Sama mam problem z kasą...
Spróbuję w szkole poogłaszać. Jakby każdy uczeń w szkole dał chociaż po 50gr czy złotówce, uzbierałoby się trochę pieniędzy.

Posted

i najgorsze, ze u nas tez masa takich psow, z takimi samymi historiami. ani rasowe, ani piekne, popularne Burki, od lat w schronie i tam pewnie skoncza zycie :(

a wszystkich sie nie wyciagnie na hotele, bo sie nie zdazy. za malo osob pomaga, a hotele sa za drogie, dt za malo bezplatnych

piekne pieski ida szybciutko. a te brzydsze maja wyrok :(

Posted

Nie rozumiem. Każdy człowiek może przecież sypnąć chociażby tą złotówką, ale nie bo po co? To tylko psy. Tak?. Ważne, że my siedzimy w ciepłych domach, możemy pooglądać telewizję czy poserfować na komputerze, możemy zjeść jakieś dobre rzeczy. A one? Muszą się zadowolić tym co mają w schronisku. Muszą siedzieć w kojcach i marznąć...
Jaki ten świat jest niesprawiedliwy. Ludzie są obojętni na czyjąś krzywdę...

Gdybym tylko miała jakąś większą działkę wzięłabym pare psiaków do siebie. A tak? Kicha.

Posted

nie popadajmy w skrajny pesymizm, walczmy o przyszłość kudłatej IRII :-) jeden piesek uratowany= ciepło w sercu, na duszy i radość w oczach psiaka WARTO

Posted

Ano fakt, już przecież lato minęło, mokra i chłodna jesień się właściwie tak nagle zrobiła. Ale nawet ja jeszcze będzie ciepło to i tak już napewno nie będzie upałów.
Tylko jak takie futerko zaniedbane to i w zimie nie będzie grzało a co zmoknie to będzie długo schło i ziębiło psiaka.
A czy sunia ma jakieś ogłoszenia ?

Posted

[quote name='Dogo07']Ano fakt, już przecież lato minęło, mokra i chłodna jesień się właściwie tak nagle zrobiła. Ale nawet ja jeszcze będzie ciepło to i tak już napewno nie będzie upałów.
Tylko jak takie futerko zaniedbane to i w zimie nie będzie grzało a co zmoknie to będzie długo schło i ziębiło psiaka.
A czy sunia ma jakieś ogłoszenia ?[/QUOTE]
Też myślę, że z obcięciem sierści lepiej poczekać. A jeśli już ją obetną to mała będzie musiała mieć ciepłe schronienie przed mrozami.
Ma ogłoszenia na stronkach i na allegro też ma. :)

Posted

[quote name='brygida999']ciesze sie ze wszystko sie skonczylo dobrze.
ale jak on trafil do schronu? pani zachorowala i oddala? chyba nie, skoro pisze sie ze wlascicielka sie odnalazla.zostal wyrzucony,uciekl?[/QUOTE]

sorry za ten wpis-mialbyc pod innym watkiem.

a co do Irii-ile potrzeba na dt? i czego wlasciwie suni najbardziej potrzeba?

Posted

Sunia słabo daje sobie radę w schronisku, przydałby się jej DT, albo płatny hotelik, ale wiadomo koszt to chyba ok. 300-350zł. Potrzebne są też ogłoszenia i szukanie domku stałego :).

Posted

[quote name='Dogo07']Sunia słabo daje sobie radę w schronisku, przydałby się jej DT, albo płatny hotelik, ale wiadomo koszt to chyba ok. 300-350zł. Potrzebne są też ogłoszenia i szukanie domku stałego :).[/QUOTE]

i nie ma zadnych deklaracji?czy wplat? nie uzbiera sie na ten hotelik?