Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oto nowy towarzysz Szczylka. Strauszek niby, bo w metryce ma 8 latek, ale poziom głupawki mają ten sam. Na początku nasz maluszek go nie akceptował, a teraz proszę, jaka zgoda :D Z myciem jajek włącznie
Przeklejam z wątku Beja:

Oto wczorajsze zabawy Bejka ze Szczylkiem, który na początku był koszmarnie zazdrosny i go nie lubił ;)
Tak na marginesie, wszystkie moje psy po zabawach i starciach z Bejem mają uświnione, mokre lub posklejane podgardla :mad:Małe toto i szarpie tam, gdzie sięga. Dziś Aron przyszedł się utulić, a tu pod pyskiem kudły stoją na sztorc śliną Bejkową wymodelowane. Pewnie za blisko gara dziaduś podtruchtał i była akcja. ;)

Teraz z miłości Bej jest nawet gotów umyć Szczylkowi brak jajek :razz:

Tak się ciuchrają dzień cały. Bej lat 8 w metryce, Szczylek miesięcy 9. Poziom głupawki ten sam

A na początku były jęki, płacze, fochy, humory i pokazywanie zębów.

Posted

andegawenka napisał(a):
Ta fota powinna być w ogłoszeniach, no kto się oprze....powala dokładnie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Malwi, Malwi, zmieniaj szybko!!!!!! CUDOWNA FOTA!!!
A jakie piękne on futro ma
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

będzie będzie ;))
zaraz podmienię w allegro fotki bo mam dwie cudne na oku ;)

niestety ci co pisali już nic więcej nie odpisali :(

a ja się pochwalę :P

powiększy się po kliknięciu :)
( Szczyl będzie w następnej edycji ... w poniedziałek :P )

Posted

Szarotka napisał(a):
Jak chodzi o allegro to dobry tekst i piekne zdjecia bardzo wazne.
Pochwale sie nowym allegrem Henia/Harrego - szata graficzne lilki a tekst akrum :):)

Szarotko, ale z Ciebie zdolniacha :multi::multi::multi:Gratulacje, śliczne allegro, naprawdę :loveu: a która u Ciebie teraz u Ciebie godzina? Jaka różnica czasowa jest? Śpisz już? Czy wstałaś?;)